Jeg endrer navn?

Hei!

Jeg har en liten ting å fortelle dere, nemlig at jeg sendte inn en søknad på mandag om å få endre navnet mitt. Jeg har tenkt lenge på dette og jeg har tenkt over hvordan dette vil bli for meg om flere år. Kanskje jeg hadde angret? Det er godt man tenker seg om, før man tar et valg. Jeg har sendt inn en søknad om å få endre navnet mitt til Nathalie Sabine Mäntylä. Dette gjorde jeg for mange grunner, ene grunnen til det er pga jeg faktisk het Sabine da jeg ble født. Den andre grunnen til at jeg vil ha Sabine som mellomnavn, er fordi jeg er den eneste i søskenflokken som ikke har et mellomnavn.

Jeg har alltid hatt lyst på et mellomnavn, men det hadde vært merkelig for meg å bare sende inn en søknad om å få et mellomnavn som jeg ikke har noe forbindelse med. Nemlig det at jeg het Sabine da jeg ble født, føles viktig for meg å kunne ha med videre i livet. Det var min vakre farmor som ville jeg skulle hete Nathalie, derfor ble det Nathalie. Jeg syntes Nathalie er et vakkert navn og ettersom min farmor ville jeg skulle hete det, så vil jeg ikke endre det. Selvsagt vil jeg heller ikke endre fornavnet mitt, for det er det jeg heter og det er det jeg og alle er vant til. Jeg får bare håpe på at søknaden blir godkjent og at jeg får ha det som mellomnavn.

Det tar ca 3 uker å få svar på om det er godkjent, så da får jeg bare være tålmodig og vente. Jeg sjekker mailen min hver eneste dag i håp om at jeg har fått svar. Jeg skal selvfølgelig si ifra til dere, dersom jeg har fått godkjent og får hete Nathalie Sabine Mäntylä. Det hadde vært så gøy om det ble godkjent! Da har jeg ihvertfall veldig mye å endre på, både pass, bankkort og litt av hvert. Jeg har allerede endret min Instagram til @nathalie.sabine , for dere som lurte.

Håper dere får en fin kveld videre, så snakkes vi senere i et nytt blogginnlegg! Gjerne følg meg på Instagram @nathalie.sabine :) Der er jeg mye mer aktiv.


  4 kommentarer på "Jeg endrer navn?"

Postet av: Sandra Marie Pattenhausen
Sabine er et flott navn, og passer veldig godt til navnet ditt. Gjorde akkurat det samme for et par dager siden, da jeg la til mellomnavnet Marie. Hadde egentlig min mors etternavn som mellomnavn, men jeg likte det ikke og brukte det aldri, så jeg ville heller bytte til et som jeg følte var mer meg. Så har jeg oldeforeldre som het Marie til mellomnavn på begge slektssidene mine, så da ble det helt naturlig å velge det for meg, selv om jeg hadde laget en hel lang liste over andre navn som passet. Jeg tenkte som deg, at det ville være rart å velge et navn uten en forbindelse med meg fra før av. Så da endte det altså med Marie for min del. Jeg får heller ikke tilbakemelding på søknaden før om ca. 3 uker, men jeg tror vi mest sannsynlig får det godkjent begge to, for det skal vel ganske sære navn til for å ikke få det godkjent. Jeg krysser ihvertfall fingrene for oss og håper på det beste :)
27.02.2017, 00:36
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Sandra Marie Pattenhausen: Hei Sandra! Tusen takk. Jeg liker Sabine veldig godt, så jeg håper det blir godkjent. Sandra Marie Pattenhausen var utrolig fint, du kler Marie ja. Jeg er helt enig med deg :) Jeg syntes det er fint å ha et mellomnavn som du sier, som er fra oldeforeldre. Det sto nemlig inne på siden, der hvor jeg skulle søke om navneendring at et mellomnavn kan ikke være et som man kan ha som fornavn. Det må være et mellomnavn som man kan ha som etternavn også, da tenkte jeg jo at Sabine kan man slettes ikke ha som etternavn. Så derfor håper jeg det blir godkjent. Lykke til for oss begge da, så får vi håpe på det beste :)
27.02.2017, 09:41
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av: Charlotte
For noen år siden så fjernet jeg det ene etternavnet mitt. Så jeg tok mellomnavnet mitt som etternavn. Mellomnavnet mitt er det bare 20 stykker i Norge som heter. Mens det gamle etternavnet er et av Norges mest bruke etternavn. Tok bare en uke å få det godkjent
27.02.2017, 17:39
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Charlotte: Det hørtes bra ut! Det er litt deilig å kunne endre på noe så stort, som kan endre mye. Jeg får nok bare vente og se når jeg får godkjent :)
27.02.2017, 20:27
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Nathalie Sabine Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits