Det viste seg at...

Hei!

Igår så bestilte jeg en time hos Specsavers, for å ta synsundersøkelse. Jeg tok en synsundersøkelse da jeg var rundt 8 år også, men jeg brukte bare briller i en kort periode, fordi jeg syntes det var flaut å bruke det(?). Jeg fikk ihvertfall time klokken 19 igår, så da fikk jeg sjekket synet mitt. Jeg har faktisk ganske dårlig syn på lang avstand, som da vil si jeg er nærsynt. Da timen var ferdig, som tok ca. 30-40 minutter, så dro jeg hjem. Jeg viste mamma arket om synet mitt og jeg har visst et syn på -1,25 på høyre øye og -1,50 på venstre.

Jeg trodde jeg hadde et ganske bra syn fra avstand, ettersom jeg faktisk klarte å lese tekst som sto langt unna. Jeg har slitt med hodepine nesten hver eneste dag og det svir ofte i øynene mine når jeg ser på tven eller mobilen. De på Specsavers sa at det er på grunn av at jeg ikke har brukt briller, at jeg har vondt i hodet og at det svir i øynene mine.

Så helt til jeg kom hjem fra senteret igår, så har jeg lånt mamma sine briller. Henne har visst nesten samme syn som meg, så brillene funker ganske bra og jeg ser alt dobbelt så mye klarere nå. Jeg har hatt dem på i nesten hele dag og jeg har ikke hatt noe hodepine, eller at det svir i øynene. Vi skal bestille briller til meg om ikke så alt for lenge, så det skal bli deilig! Jeg syntes ikke briller er noe stygt eller fælt å gå med, så jeg foretrekker heller briller istedenfor linser. Jeg kommer helt sikkert til å bruke linser også, men briller er faktisk komfortabelt å bruke.

Hva syntes dere? // Bruker du briller eller linser?


  13 kommentarer på "Det viste seg at..."

Postet av:
Har du prøvd linser siden du foretrekker briller? Og det tar litt mer enn en dag før hodet vender seg til å se normalt, hodepinen blir ikke bare borte over natten...
01.03.2017, 22:24
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Anonym: Nei, jeg har ikke prøvd linser. Helt sikkert deilig å kunne slippe briller, men jeg syntes briller er lettere. Da slipper man å være avhengig av å ta av og på linsene, på kvelden og på morgen tenker jeg.
01.03.2017, 22:58
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av:
Åå, du kledde virkelig briller! 💓 Håper det ordner seg, og at du ikke blir å ha så mye vondt i hodet lenger!💓

Selv har jeg -4,85 på ene øyet og -4,95 på andre🙈
01.03.2017, 22:36
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Anonym: Tusen hjertelig takk! Det var utrolig hyggelig å høre? Det var veldig mye, så det er slik at du ser veldig veldig dårlig da siden tallet er så høyt? Har egentlig ikke så mye peiling på hvor dårlig syn man har ut ifra tallet. Bruker du linser eller briller?
01.03.2017, 22:59
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av: Anonyyym
Altså jeg bruker briller, rundt samme syn som deg, å jeg angrer ikke et sekund på at jeg har droppet linser så lenge som jeg har, jeg elsker å bruke briller da det gjør noe med annsiktet, skal du ha deg briller så bør du virkelig kjøpe deg noe lignende de du har på bildet!

M18
02.03.2017, 00:05
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Anonyyym: Helt enig. Det er mye å holde styr på, hvis man skal bruke linser. Rense dem, ta av og på morgen og kveld. Briller kan du lett ta av og på. Briller en vakkert, syntes jeg og det gjør mye med et ansikt! Helt enig i det du sier. Disse brillene er mamma sine "lånebriller". Liker disse veldig godt!
02.03.2017, 00:49
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av:
Man må ikke rense linser da^ tar like lang tid som briller hehe
03.03.2017, 01:11
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Anonym: Greia er at man må ikke rense briller hele tiden og dessuten, det som er slitsomt er å drasse med seg rensevann.
04.03.2017, 19:49
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av:
Men man MÅ jo ikke rense linsene.. du trenger jo ikke ha med linsevann heller. Er jo opp til deg hva du velger av linser/briller. Men det du skriver er jo bare tull. Du vet jo ikke hva det går ut på eller om det er slitsomt før du har prøvd det selv. Og da mener jeg ikke basert på andres erfaring:) :)
04.03.2017, 23:22
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Anonym: Neinei, men selvfølgelig bør man rense linsene sine. Mamma renser linsene sine hver gang henne tar dem av og på. Jeg er mye å farter ute og sover mye borte hos typen min, så da hadde det vært stressende for meg å måtte ta med rensevann. Hvis jeg skulle brukt linser, ville jeg selvsagt renset dem (min mening). Ellers blir det mye bakterier når man tar dem av og på. Jeg liker briller, det er min mening. Du trenger ikke kritisere. Jeg skriver ikke tull, jeg skrev mine meninger og alle har egne meninger. Du kan ikke si at andres meninger er tull. Jeg syntes også det er dumt, pga man må jo kjøpe flere linser og rensevann. Jeg ønsker meg kun et par briller. Så linser for meg, blir dyrt i lengden.
05.03.2017, 16:38
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av: Frida
Brukte briller hele ungdomsskolen, men på VGs fikk jeg linser fordi det var mer praktisk. Angrer ikke et sekund. Så anbefaler deg å prøve det før du sier det er mye stress. Briller er fint i starten, siden da kan man ta de av og på om man får vondt i hodet. Noe jeg vet mange får når de begynner med briller/linser. Det er jo uvant for hodet å slippe å fokusere på alt :P
05.03.2017, 04:44
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Frida: Det er ikke slik at jeg ser sinnsykt dårlig. Jeg ser alt klart, men noen bokstaver og ting kan bli litt ufokusert. Så jeg syntes ikke det er vits for meg å bruke linser, da jeg kan gå uten briller også. Briller Kan jeg lett ta av og på, men for meg blir linser slitsomt å måtte ta av og på dersom det er noe. Men jeg får se:)
05.03.2017, 16:40
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av:
Dagslinser vennen min, så slipper du rensing og stress
09.03.2017, 20:46

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Nathalie Sabine Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits