Jeg må forberede meg!Hei!

Jeg har sovet hos Joshua i to dager og har dessverre ikke rukket å tatt noen bilder eller blogge. I går så var vi på kino og så på Kong klokken 18.30 med 3D! Jeg er overrasket over hvor mange bra filmer som har gått i det siste og filmene som har kommet ut nå. Filmen var utrolig bra og det ble ekstra spennende med 3D. Jeg digger filmer som har 3D, for da virker alt så sykt ekte. Jeg og Joshua har jo sett på en del filmer med 3D og har kjøpt briller tidligere, så vi bare tok med de vi brukte forrige gangen. 

I dag klokken 12, så tok jeg og Joshua bussen hjem til meg. Vi måtte ta bussen tidlig, fordi jeg hadde nemlig et møte i barnehagen der hvor jeg skal være i praksis. Møtet var fra klokken 13-14, så det varte ikke så lenge. Vi dro først hjem til meg, så jeg fikk lagt fra meg baggen min. Jeg rakk ikke ta av skoene mine, før jeg måtte gå ut av døra igjen! Vi var nemlig fremme hos meg med bussen rundt 12.45, så jeg hadde kun 5 minutter på å først komme hjem, så hadde jeg 5 minutter på å gå opp til barnehagen. Barnehagen ligger ikke så langt unna meg, så jeg bruker bare noen få minutter på å gå dit. Da jeg var fremme, så hadde vi et møte med en ansatt i barnehagen, som skal være min veileder i barnehagen. Jeg har også en som skal følge meg opp i praksis, som jobber på skolen min. Henne skal bare legge til rette, planlegge og slikt. Vi avtalte at jeg skal være på praksis på onsdager og tirsdager frem til juni. Det blir rett og slett 11 uker ute i praksis. Det er veldig lenge, men det må jeg for å kunne jobbe i barnehagen senere. Jeg starter 08.30 på tirsdag og slutter klokken 16! Det er fordi det er min første dag ute i praksis, så etterhvert må jeg kanskje starte 7, noe som er veldig uvant og rart for meg. Jeg får bare forberede meg og stå opp tidlig, rekke å spise slik at jeg får energi utover dagen.


Akkurat nå så slapper jeg og Joshua litt av, jeg lagde kakao og mat istad, ettersom vi ikke rakk å spise noe frokost. Vi sov nemlig nesten til klokken 11. Joshua skal sove hos meg til imorgen. Mamma har bursdag imorgen og blir 41 år!! Henne skal mest sannsynlig ut med stefaren min, hvis jeg ikke tar helt feil. Søsteren min skal feire bursdagen sin her hjemme imorgen, så da kan ikke jeg og Joshua være her. Da drar vi evt hjem til han igjen. Det blir mye buss frem og tilbake, men det begynner vi å bli veldig vant til. 
 


Hva har dere gjort idag? /   /  Hva syntes dere?


  2 kommentarer på "Jeg må forberede meg!"

Postet av: inabellee
Du er så nydelig! God helg til deg <3
17.03.2017, 16:46
URL: http://www.inabellee.blogg.no
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
inabellee: Tusen takk Ina! Det er hyggelig å høre! God helg til deg også :-) <3
17.03.2017, 16:49
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Nathalie Sabine Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits