Bombene som foregikk i Boston!

Hei!

I går etter praksis, så tok jeg bussen til kjæresten. I går hadde vi 2 år og 6 måneder, noe som begynner å bli veldig lenge! Vi elsker å kose oss med å dra ut på kino og spise ute, så da gjorde vi det. Joshua er så utrolig søt, for han spanderer absolutt alt. Vi har vært mye på kino de siste månedene, siden det har vært så utrolig mange bra filmer som har kommet ut. Det er ca en uke siden sist vi var på kino, så det er faktisk ikke så lenge siden!

Vi var først på biblioteket og spilte litt sjakk sammen. Filmen gikk ikke før klokken 20, så vi ville gjøre noe imens tiden gikk. Vi dro ut rundt 16.30 tiden, så vi hadde mye tid på oss! Etter vi hadde spilt litt sjakk, så gikk vi å spise på en Kina restaurant. Vi begge spiste biff med wook, utrolig godt. Da vi var ferdige, så vandret vi litt på senteret og kikket litt rundt. Joshua kjøpte seg nye fotballsko og en fotball, selv om han egentlig ikke spiller fotball. Vi pleier å spille litt sammen bare! Etterhvert som tiden gikk, så kjøpte han drikke og godteri for oss. Så var det bare 15 min til filmen skulle starte, så da bare gikk vi dit og ventet. Vi så Patriots Day! Wow altså, den var virkelig noe av det meste vi begge hadde sett. Det handler jo om det maratonløpet som var i Boston. Da det var bomber der. Det var en slags dokumentar av hva som virkelig skjedde og det var så spennende! Jeg levde meg skikkelig inn i filmen og var så stresset hele tiden. Jeg var nervøs og fulgte skikkelig godt med. For å si det sånn, sjekk ut traileren så vil dere forstå hva jeg mener! Dette er en utrolig bra film. Aldri sett noe bedre.

Etter at filmen var ferdig, så var det bare å vente på bussen hjem til Joshua. Filmen varte i 2 timer og noen minutter, så klokken var rundt 22.30 da den var ferdig. Det var kaldt og mørkt ute, men heldigvis kom bussen om 14 minutter. Jeg sovnet nesten med engang vi kom hjem. Jeg spiste kveldsmat og Joshua så på de virkelige opptakene fra de guttene som gjorde de bombene i Boston. Jeg fulgte litt med, helt til jeg sluknet. Jeg var så trøtt og det var deilig å sovne så fort. Noe som egentlig aldri skjer.

Hva gjorde dere i går? / / Har du sett filmen?


  0 kommentarer på "Bombene som foregikk i Boston!"


Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Nathalie Sabine Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits