Sko i vaskemaskinen?

Hei!

Jeg har noen utrolig godt brukte sko og de begynner å bli veldig slitte nå. Jeg tenkte istad at i dag så skal jeg ta av lissene på skoene og sette dem i vaskemaskinen. Jeg har satt mine converse sko i vaskemaskinen før og de ble nesten helt hvite igjen. Da tenkte jeg at jeg får vell bare prøve å sette disse i vask også. Jeg hadde heldigvis tatt vare på noen helt nye hvite lisser, som jeg skal sette i skoene når de er ferdig i vask og er tørket ferdig. Det tar sikkert ganske lang tid før dem tørker, så jeg får egentlig bare vente imens de blir vasket. 

Jeg syntes det er utrolig smart å legge skoene sine i vakemaskinen, så blir de vasket for deg. Jeg har ingen anelse om mine sko kan bli ødelagte av dette, men jeg tok sjansen og de er uansett utrolig slitte. Jeg har brukt disse skoene nesten hver dag, faktisk når det er snø ute også. De holder godt i alle slags vær og det er virkelig mine favoritt sko. Jeg tror jeg kjøpte dem i starten av 2015, husker ikke helt. Jeg har ihvertfall hatt dem i en stund nå og jeg blir aldri lei av å bruke dem. Lissene på den ene skoen hadde blitt ødelagt og lissen var slitt, så jeg tok av lissene på begge skoene. Jeg får ihvertfall kritthvite nye lisser på de slitte skoene mine. 

Skoene var ganske fine da jeg fikk dem, det er helt klart. Alle sko er jo rene og pene i starten, men akkurat nå ser de ille ut på bildene. De ser helt fæle ut uten lisser. De er høye under på hælen og gjør meg litt høyere rett og slett!


Har du satt skoene dine i vaskemaskinen før? 

 

Denne redder alt!

Hei!

Jeg tenkte å vise dere mine koster fra Sephora, som jeg fikk av mamma da henne var i New York. Jeg har brukt de en del og jeg ELSKER virkelig kostene. De er gode å holde i og fine å påføre sminke med rett og slett. Jeg har prøvd ut alle, men vet ikke helt ennå hva jeg skal bruke noen av dem til. Det står faktisk på kostene, hva de skal brukes til. Jeg har prøvd meg litt frem og kostene funker egentlig til det meste. Dette settet er ganske lett å ta med seg, den ser litt ut som en lommebok. En litt glitrete lommebok hehe! 

Det som er ganske fint med denne, er at jeg har egentlig nesten alt jeg trenger. Jeg slipper å legge alt i sminkevesken, men heller ha alle kostene samlet. Jeg anbefaler dere virkelig å bestille denne eller kjøpe den. Jeg har ingen anelse om hvor dere får kjøpt den, for som sagt kjøpte mamma den til meg i New York og nesten alt av sminke og koster finnes i New York. Det går helt sikkert an å bestille, men jeg vet ikke hvor mye den kostet. Den er ihvertfall fra Sephora, det er det jeg vet. 
Hva syntes dere?

Perfekt for sprukne og tørre lepper!

Hei!

Jeg må bare anbefaler dere en sinnsykt god leppomade. Jeg har slitt med tørre og sprukne lepper i rundt 5 måneder og ingenting har hjulpet. Jeg har aldri i mitt liv hatt så tørre lepper som jeg har hatt nå. Jeg har hatt så utrolig vondt rundt og på leppene. Jeg har alltid brukt noe for å ha fuktighet på leppene. Jeg har brukt carmex, eos og mange forskjellige kremer som legen og apoteket har anbefalt meg. Ingenting hjalp. Jeg brukte carmex før jeg fikk skikkelig tørre lepper, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg har sprukne lepper. Vell, det går litt opp og ned nå. Jeg kan egentlig aldri si at leppene mine ser bedre ut nå og føles bedre ut, fordi andre dager er de tørre igjen. Ikke bare er de tørre, men helt sprukne, eller dem var ihvertfall det helt til mamma kom hjem og sa henne hadde kjøpt en leppomade til meg fra Kicks som er fra Elisabeth Arden. Et veldig kjent og bra merke, som jeg har i sminkekoster også.

Jeg fikk denne leppomaden på fredag og jeg har hatt den på helt siden da. Jeg tar ikke på hele tiden, for det kan leppene også bli irritert av. Jeg merker at leppene er mye bedre nå, men etter noen timer uten den, så har jeg tørre lepper igjen. Jeg har ihvertfall ikke sprukne lepper lenger. Det var verst i desember/januar. Da kunne jeg såvidt smile, før jeg fikk ille vondt i leppene mine. Jeg har spurt så mange venninner om de vet om noen bra leppomader, men de alle sier bare carmex. Jeg syntes ikke carmex hjelper mot sprukne lepper, det svir bare sinnsykt mye. Jeg er enig i at carmex helper for å holde leppene deilig og mye, men hjelper lite mot tørre og sprukne lepper. 

Jeg anbefaler ihvertfall denne leppomaden fra Kicks av Elisabeth Arden. Jeg hadde ikke anbefalt dere denne, hvis jeg selv ikke hadde syntes at den var noe bra. Mamma sa den kostet litt over 200 kroner, så den er litt dyr for å være en leppomade. Mamma har kjøpt alt mulig for at det skal hjelpe leppene mine og kjøpt så dyre kremer for lepper på apoteket. Endelig fant hun den rette. Jeg håper bare den gjør så jeg ikke har tørre lepper lenger. Igår så hadde jeg den på kvelden og det virket som om den løsner de tørre flakene på leppene. Det likte jeg veldig godt, for jeg har alltid bitet de av. Sminken min ser ikke noe bra ut med tørre lepper, så jeg har pirket det av flere ganger. 

Har du noen anbefalinger? /  /  Har dere prøvd denne?

Mine tips til lengre vipper!

Hei!

Jeg farget vippene mine svarte istad og jeg pleier å farge dem noen ganger. Vippene er som regel veldig lyse på tuppene av vippene, så man ser ikke hvor lange vippene egentlig er. Jeg elsker å farge vippene mine, så jeg slipper å gå med maskara hele tiden. Det hender at jeg dropper maskara flere ganger, på grunn av at jeg liker å gå uten, for da kan jeg kni meg i øynene uten å tenke på at jeg har maskara på. Hvis du ønsker lengre vipper, så anbefaler jeg deg å ikke bruke maskara hver dag, ihvertfall droppe å bruke det noen ganger. Vippene trenger å hvile og trenger å få vokse i fred. Vippene er akkurat det samme som håret på hodet. La oss si hvis du hadde hatt hårspray i hele håret og hodebunnen din hver dag, så får ikke håret heller puste og vokse slik det trenger. Det er akkurat det samme, for man bruker maskara helt inntil vipperoten. Vippene trenger også stell, slik som håret trenger. Det er flere måter å få vippene til å vokse, eller se lengre ut. Jeg har brukt pukka castor oil på vippene flere ganger, vippeserum og vaselin. Jeg syntes vippeserum funker best for å få de til å vokse, men det tar tid. Castor oil hjelper vippene til å holde seg sterke. Vaselin er bra for vippene, for å gi dem fuktighet. 

For å jukse litt, for at vippene dine kan se naturlig ut, kan man bruke vippetang. Vippetang bør man være ekstremt forsiktig med og ikke klemme for hardt eller for lenge. Jeg har selv brukt vippetang ofte før og det hender noen ganger at vippene faller av da jeg tar vekk vippetangen. Jeg husker ikke sist gang jeg brukte vippetang faktisk, det begynner å bli en stund siden. Jeg tok på vippe extensions og der hvor jeg tok det så var det veldig dårlig. De satte det på huden min og ikke vippene. De satte også utrolig mange vipper sammen, med masse lim. Jeg mistet flere og flere vipper, mange av dem knakk. Jeg fikk veldig korte vipper, men nå har nesten alle vokst ut igjen, etter at jeg har "reparert" dem. Jeg brukte castor oil masse etter at vippene mine knakk og falt av. Det hjalp fryktelig mye. 

Hva syntes dere? /  / Har du prøvd tipsene før?

Clororista gråblå hårfarge!

Hei!

I forrige innlegg, så skrev jeg at jeg hadde i colorista. Jeg har dusjet og fønet håret mitt, for å se resultatet kjappere og for å få tatt bilder av håret i dagslyset, før det ble for mørkt. Jeg hadde bare en boks med colorista og jeg visste at det var altfor lite da jeg så hvor lite som var oppi. Dette går ihvertfall av etter et par vask, så det gjør meg ingenting. Det var ikke nok for mitt tykke hår, så det ble bare gråblå noen steder på håret. Jeg syntes faktisk fargen synes og at det helt klart funker på mørkeblondt hår, for det er det jeg har nå. Jeg legger til bilder av hele prosessen fra da jeg hadde farget håret mørkt, til da jeg avfarget det og til nå som jeg tok i colorista. Det er jammen meg en stor forandring og jeg tror virkelig det hjalp å ta avfarging. 

Colorista kostet bare 89 kroner, så det var ikke så altfor dyrt. Dette har jeg lyst til å prøve flere ganger, men jeg gjør det isåfall ikke før jeg har fått stripet håret mitt lysere. Da vil det nok se dobbelt så mye bedre ut, enn det det gjør nå helt klart. Alle farger synes bedre i lysere hår, for da blir fargen friskere i tillegg. 

Her er det et bilde av min mørke hårfarge til venstre. Jeg farget håret mitt litt før jul, så det er ikke så utrolig lenge siden. Jeg blir fort lei hårfarger og vet egentlig aldri hvilken hårfarge jeg vil ha. Jeg vil egentlig ha min naturlige hårfarge, men for at man ikke skal se etterveksten min så godt i det mørke håret, så hjelper det å lysne håret litt først, før jeg lar min naturlige hårfarge vokse frem! Til høyre er det et bilde av da jeg hadde tatt avfarging, som dere helt sikkert ser. Håret er gulrot farget og ganske knæsj. 

Her har jeg da i colorista og fargen ser utrolig sterk ut og denne hadde jeg i rundt 30 minutter, selv om det sto på pakken at den skulle være i 15-20 min. Jeg tok det i lengre, for å kanskje kunne se fargen bedre. Resultatet ser du nedenfor. Jeg er veldig fornøyd, men som sagt hadde jeg for lite farge, til at det kunne dekke hele håret. Dette gjorde ihvertfall ikke hårfargen min så oransj aktig. Jepp! Dette er da resultatet og dere ser at jeg ikke hadde nok. Det ser man ganske godt, ettersom det bare er gråblå noen steder i håret. Jeg synes ihvertfall at man ser det tydelig og godt at det er blågrå noen steder. Det funker faktisk i brunt eller mørkblondt hår, som dere kan se. Jeg anbefaler dere å prøve dette, hvis dere ønsker en liten forandring i noen dager. Hva syntes dere? /  /  Har du prøvd dette før?

Lillasjampo i tørt hår!

Hei!

Dette her måtte jeg bare prøve, siden jeg tenkte dette kanskje skulle hjelpe litt. Nemlig å ta lillasjampo i tørt hår. Jeg vet at lillasjampo ikke funker like bra i oransje toner i håret, pga lillasjampo funker bedre for gul skjær i håret. Det er blåsjampo man skal bruke, for at det de oransje tonene i håret skal dempe seg. Jeg har lest litt på nettet før at det hjelper å bruke lilla/blå sjampo i tørt hår, for da setter det seg mer. Dette prøvde jeg da ut, for å sjekke om det virkelig hjalp!

Jeg tok avfarging for noen dager siden og håret mitt ble litt gulrot i hodebunnen, men på lengden ble det mer mørkblond. Jeg satte igang og tok på meg klær jeg ikke bryr meg så svært mye om, så tok jeg en pensel og tok lillasjampo i håret mitt. Etterhvert be det litt vanskelig å bruke penselen, så jeg brukte heller hendene til å smøre det inn i håret mitt. Jeg har ganske tykt hår, så det var ikke nok. Jeg hadde det i håret i ca 10 minutter, før jeg hoppet i dusjen. Da jeg var ferdig sjekket jeg håret og det hjalp faktisk litt, selv om lillasjampo ikke skal funke på oransj. Noen steder dempet det seg og det ble litt kaldere, men det hjalp veldig lite. Hadde jeg gjort dette flere ganger, hadde det kanskje hjulpet, men jeg tviler sterkt på det. Den 28.mars skal jeg vært kunden til en venninne som går frisør på Strømmen vgs. Det koster kun 400 kroner for striping, så jeg utnytter sjansen til å gjøre det. Jeg tror håret mitt trenger litt spill, slik at det oransje ikke synes så utrolig godt. Jeg får kanskje likevel tatt blåsjampo på skolen, slik at det hjelper enda mer. 

Her kan dere se håret mitt for noen dager siden, før jeg tok lillasjampo i håret mitt. I midten der la jeg til et bilde med lillasjampoen i, og det siste bildet er resultatet. Dere kan helt sikkert se at det er en liten forandring. Det skinner ikke like mye oransj lengre, sånn som på det første bildet. Hvis noen av dere har noen tips til hva jeg kan gjøre for å fjerne den oransj skjæren som er igjen i håret mitt, så gjerne legg igjen en kommentar i kommentarfeltet, da hadde jeg blitt glad :)Har du gjort dette før? // Hva syntes dere?

Avfarging hjemme (B4 color remover)

Hei dere!

I går så var jeg på senteret og jeg dro innom vita. Der hadde de B4 color remover, som skal fjerne hårfargen din, slik at du får tilbake din naturlige hårfarge. Det er nemlig en slags avfarging, ikke hårfarge eller bleking. Dette er mye mer skånsomt, enn bleking. Jeg kjøpte da denne og gjorde dette idag. Det er viktig at du følger instruksjonen og at du ihvertfall har det i 60 minutter. Ellers vil ikke fargen bli som du ønsker. Dette skal hjelpe mot de som har svart eller mørkt hår. Jeg hadde dermed brunt hår.

Jeg fulgte instruksjonen veldig godt og hadde det i 60 minutter, slik det sto man skulle. Jeg var spent og lurte på hvordan det kom til å bli. Da jeg var ferdig med alt sammen, både "buffer" og balsam som lå i esken, så skulle jeg endelig få tørke håret. Det ble selvfølgelig ikke helt mørkt blondt, som jeg er har i naturlig hårfarge. Det ble oransj i hodebunnen og på lengden ble det både oransj og mørk blond. Jeg er ikke skuffet, jeg er imponert over hvor bra denne var! Avfargingen lukter råttent egg, håret mitt lukter det enda. Jeg leste det over alt på nettet om at det skulle lukte ille, men det stoppet meg ikke. Det var faktisk ikke så ille som alle skrev.

En venninne av meg, skal ha kundedag på skolen vår og da tenkte jeg at jeg skulle være hennes kunde. Det er billig og jeg vet at elevene er super flinke, så det skal nok helt sikkert går bra. Jeg ønsker meg lyse striper, eller ta en fargebehandling, en mørk blond kanskje. Jeg er usikker, men det får jeg se på videre. Kundedagen er ikke før senere i mars, så jeg får bare gå rundt som en gulrot.

Hva syntes dere? // Har du prøvd avfarging hjemme før?

Selger klærne mine på Tise!

Hei dere!

For noen uker siden lastet jeg ned Tise og syntes det så ut som en utrolig bra app. Etterhvert begynte jeg å se gjennom hva andre la ut der og hvor mye fint det faktisk var. De var overraskende mye fint og det er en spennende app, med mye fine klær for liten pris.

Jeg bestemte meg for å legge ut ting jeg også. Klær jeg ikke passer lengre, eller ikke vil ha. Jeg har fullt av klær i skapet og for å få plass til masse fine nye klær, så må man også bli kvitt noe av det som er der. Jeg har masse klær jeg ikke bruker lengre, så dette er en genial app. Jeg har allerede lagt ut mange klær, noen lommebøker og andre div. ting. Jeg anbefaler dere å laste ned appen, den er helt gratis.

Dette er noe av det jeg selger😊

Anbefaling: Lengre hår!!

Hei!

Husker dere at jeg klippet meg kort i juni? Vell jeg klipte meg ihvertfall kort, til brystene. Det har gått 3 måneder siden jeg klippet meg og håret mitt har vokst ut igjen allerede. Det er ikke veldig langt ennå, men det sjokkerer meg hvor fort håret mitt egentlig vokser. Det er jeg veldig glad for, slik at jeg ikke trenger å vente drit lenge før håret mitt har blitt langt igjen. Jeg har aldri vært redd for å klippe meg til skuldrene, ettersom det faktisk tar kunn 3 måneder til håret mitt er passe langt igjen.

Mine anbefalinger til hvordan dere kan få fortere langt hår, er å kure håret nesten hver gang dere dusjer. Jeg dusjer annen hver dag, hele tiden. Jeg klarer såvidt å gå i 3-4 dager uten å ha dusjet. Håret mitt blir veldig mye stelt nå, ettersom jeg har bleket det mye. Jeg bruker litt silver shampoo noen ganger, for å lysne opp mine striper. Jeg bruker kur i håret ca. hver gang jeg dusjer. Det tar jeg i lengden på håret, ikke oppå hodet. Da vil det bli ekstremt fett bare etter en dag. Kuren tar jeg i håret etter jeg har dusjet, for da trekker det seg godt i håret og det hjelper mye mer. Det er en kur man ikke skal skylle ut. Jeg syntes ikke kur som skal vaskes ut igjen, er noe bra. Det er min mening. For å få håret til å vokse kjappere er det også best at du lar rettetangen, krølltangen og føneren ligge. Jeg bruker ALDRI rettetang, og heller aldri krølltang med mindre jeg skal pynte meg. Jeg har rett hår naturlig og trenger ikke bruke rettetang. Føner bruker jeg kunn hvis jeg har dusjet på kvelden, for jeg liker ikke å sove med vått hår. Jeg anbefaler dere å ikke børste håret når det er vått, ettersom det sliter veeeldig mye på håret. Det år farge eller bleke håret sliter ihvertfall og jeg venter på at min naturlige hårfarge skal vokse frem. Jeg tenker å ikke farge håret noe mer.

♥ Kure håret flere ganger i uken

♥ Ikke bruke for mye av rettetang, krølltang eller føner

♥ Ikke gre håret når det er vått

♥ Ikke dusj hver dag

♥ Ikke farge eller bleke håret for mye
 Hva syntes dere?
 Hei! Mitt navn er Nathalie Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år nå. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits