Jeg må forberede meg!Hei!

Jeg har sovet hos Joshua i to dager og har dessverre ikke rukket å tatt noen bilder eller blogge. I går så var vi på kino og så på Kong klokken 18.30 med 3D! Jeg er overrasket over hvor mange bra filmer som har gått i det siste og filmene som har kommet ut nå. Filmen var utrolig bra og det ble ekstra spennende med 3D. Jeg digger filmer som har 3D, for da virker alt så sykt ekte. Jeg og Joshua har jo sett på en del filmer med 3D og har kjøpt briller tidligere, så vi bare tok med de vi brukte forrige gangen. 

I dag klokken 12, så tok jeg og Joshua bussen hjem til meg. Vi måtte ta bussen tidlig, fordi jeg hadde nemlig et møte i barnehagen der hvor jeg skal være i praksis. Møtet var fra klokken 13-14, så det varte ikke så lenge. Vi dro først hjem til meg, så jeg fikk lagt fra meg baggen min. Jeg rakk ikke ta av skoene mine, før jeg måtte gå ut av døra igjen! Vi var nemlig fremme hos meg med bussen rundt 12.45, så jeg hadde kun 5 minutter på å først komme hjem, så hadde jeg 5 minutter på å gå opp til barnehagen. Barnehagen ligger ikke så langt unna meg, så jeg bruker bare noen få minutter på å gå dit. Da jeg var fremme, så hadde vi et møte med en ansatt i barnehagen, som skal være min veileder i barnehagen. Jeg har også en som skal følge meg opp i praksis, som jobber på skolen min. Henne skal bare legge til rette, planlegge og slikt. Vi avtalte at jeg skal være på praksis på onsdager og tirsdager frem til juni. Det blir rett og slett 11 uker ute i praksis. Det er veldig lenge, men det må jeg for å kunne jobbe i barnehagen senere. Jeg starter 08.30 på tirsdag og slutter klokken 16! Det er fordi det er min første dag ute i praksis, så etterhvert må jeg kanskje starte 7, noe som er veldig uvant og rart for meg. Jeg får bare forberede meg og stå opp tidlig, rekke å spise slik at jeg får energi utover dagen.


Akkurat nå så slapper jeg og Joshua litt av, jeg lagde kakao og mat istad, ettersom vi ikke rakk å spise noe frokost. Vi sov nemlig nesten til klokken 11. Joshua skal sove hos meg til imorgen. Mamma har bursdag imorgen og blir 41 år!! Henne skal mest sannsynlig ut med stefaren min, hvis jeg ikke tar helt feil. Søsteren min skal feire bursdagen sin her hjemme imorgen, så da kan ikke jeg og Joshua være her. Da drar vi evt hjem til han igjen. Det blir mye buss frem og tilbake, men det begynner vi å bli veldig vant til. 
 


Hva har dere gjort idag? /   /  Hva syntes dere?

Trodde jeg aldri ville tørre det!

Hei!

I dag tidlig tok jeg bussen til Lillestrøm, fordi jeg hadde tannlegetime. Jeg hadde time klokken 10.45 og det regnet som bare det ute. Jeg løp ned til bussholderplassen, for å kunne stå under taket der. Jeg kom litt for tidlig til tannlegen, så jeg satt egentlig bare på venterommet og ventet. Jeg gruet meg noe helt sinnsykt mye, for jeg hadde ikke vært hos tannlegen siden 2015. Nå er det 2 år siden og jeg har tannlegeskrekk. Mamma har alltid pleid å være med før, men klarte selvfølgelig å dra dit alene. Jeg sa til tannlegen at jeg tror jeg har flere hull. Da de sjekket, så hadde jeg faktisk bare et bitte lite hull. De sa at de kan se at jeg pusser tennene godt! Det er heldigvis bra de kunne se. De borret det ene lille hullet og tok på fyll. Jeg tok faktisk uten bedøvelse, noe jeg aldri trodde at jeg skulle tørre å gjøre. Det gikk bra, men det iste utrolig mye og jeg hater at det iser i tennene. Det tok bare 5 minutter uten bedøvelse. Jeg spurte tannlegen først om det er vondt, men de sa at det er bedre å ta uten bedøvelse, så jeg slipper å ha bedøvelse i 2 timer. Jeg lo og borret uten. 

Jeg er endelig hjemme, trøtt og sliten. Jeg våknet flere ganger inatt og fikk ikke sove ordentlig, selv om jeg våknet og følte at jeg hadde sovet godt. Da jeg kom hjem lagde jeg meg kakao med engang og slang meg ned i sofaen. Nå hviler jeg egentlig bare. Skoene som jeg la i vaskemaskinen istad er nå ferdige og ligger på tørk. Jeg satte på lissene med engang, så jeg skulle slippe å gjøre det senere! Skoene ser dobbelt så mye bedre ut nå, etter at de har blitt vasket og fått på helt splitter nye lisser. Endelig kan jeg knyte lissene ordentlig, ettersom den ene var slitet av. 

Planen for i dag er å slappe av, se på film eller serie. Jeg ser sjeldent på filmer eller serier, så mulig jeg dropper det. Det er sinnsykt fint vær ute nå, strålende sol og blå himmel. Jeg har veldig lyst til å dra ut og finne på noe i det fine været, men har så vondt i ryggen. Tror jeg egentlig bare blir hjemme i dag, setter igang klesvask og rydder litt. Hvordan har dagen din vært? 

Deilig tur til Bygdøy!

Hei!

I dag rundt klokken 12.30, så kjørte vi til Oslo. Vi i familien og kjæresten har vært på en deilig tur på Bygdøy og det var utrolig flott vær! Vi gikk tur rundt vannet, gjennom skogen. Det var ganske mye is på bakken, så alle som gikk tur der måtte ta litt omveier. Vi kom frem til en kiosk hvor de lagde vafler, så da spiste vi vafler og koste oss. Hundene var selvfølelig med på turen. Det var mange løpende hunder og jeg må si det var en utrolig koselig tur. Det var deilig å få kommet ut litt og fylle lungene med frisk luft. 

Vi har kommet hjem og slapper egentlig bare av. Jeg har veldig vondt i ryggen, vet ikke helt hvorfor, men jeg har helt sikkert ligget i en feil stilling i hele natt. Jeg tok litt bilder istad av mitt antrekk for idag. Det ble bare noe lettvint, ettersom vi bare skulle ut på tur. Det ble faktisk en del bilder ute på tur også, fordi jeg tok med kameraet mitt, som var ganske lurt. Jeg tenkte jeg ville ta noen fine bilder fra turen, for det var såå utrolig fin utsikt utover vannet!

Som dere ser så sitter fortsatt colorista fargen i hodebunnen min og jeg er helt blå rundt hårfestet, beklager veldig. Det ser helt rart ut, men jeg får håpe det går bort etter noen vask, som det selvfølgelig skal gjøre. Hva er deres planer for idag? /  /  Hva syntes dere?

Friday

Hei!


I dag så tok jeg og kjæresten bussen til DnB i Lillestrøm, for jeg skulle bestille nytt bankkort og ta et nytt bilde til bankkortet. Jeg fikk ikke bestilt bankkort enda, på grunn av at navnet mitt har ikke blitt endret på DnB enda. Jeg fikk ihvertfall tatt et nytt bilde og slikt. Damen som jobbet der sa at jeg kan sjekke Dnb om noen få dager og se om navnet mitt har blitt oppdatert eller endret der. Det må nemlig endres, før jeg bestiller. Jeg har fått hjelp til at jeg kan bestille bankkortet via nettet, så da skulle jeg gjøre det når jeg ser at det har blitt endret. Det skal bli deilig med et nytt bankkort. Jeg er jo 19 år og blir 20 i desember, bankkortet mitt er for de som er 16-18 år, så det var bra jeg får byttet det. Det nye bankkortet mitt er for de som er mellom 18-33 år. 

Vell, etter vi hadde vært hos DnB som faktisk tok en stund, så var vi litt på senteret. Da kjøpte jeg meg colorista, en hårfarge som skal vaskes ut etter 5-7 dager. Jeg valgte da en pastell blå farge, som jeg har sikkert hatt i 30 min nå. Den skal egt være i håret i rundt 15-20 minutter, men ettersom jeg ikke har såpass blondt hår og det ikke vil vises så godt i håret mitt, så tenkte jeg å bare ha det i litt lengre. Jeg legger forresten ut et innlegg etterpå, eller senere idag. 

Planen for helgen er at Joshua skal sove hos meg. Han skal sove hos meg hele helgen, som faktisk er veldig lenge siden. Jeg har egentlig bare sovet hos han i det siste. Mamma og lillesøsteren min skal feire bursdagen sin på søndag med familien, så da skal jeg og Joshua selvfølgelig være med å feire dem. Lillesøsteren min Malin ble 17 år for noen dager siden og mamma blir 41 år om 8 dager. Stesøsteren min har bursdag idag og blir 20. Så det er veldig mange som har bursdag i mars. Det blir middag og dessert, så det blir nok kjempe koselig! 

Som sagt har jeg fortsatt i colorista fargen og jeg tenker å hoppe i dusjen snart, så jeg ikke har den i så altfor lenge. Dere får følge med når jeg legger ut neste innlegg, for da legger jeg nemlig ut bilde av at jeg har i colorista. Mamma kommer hjem senere, så da blir det helt sikkert middag. Jeg vet ikke. Jeg lagde ihvertfall lett mat til meg og Joshua, ettersom vi har gått rundt i dag og bare spist hveteboller. 
Hva syntes dere? /  /  Har noen av dere prøvd colorista før? 

HOW I SPENT MY DAY

Hei!

I dag er det utrolig mye sol ute og det har vært flott vær nesten hver dag nå. Det er snart påske og jeg bare gleder meg til det blir ordentlig sommervær etterhvert. Det har jo snødd ganske mye hver dag nå, så jeg tror ikke akkurat snøen smelter med det første, men kan selvfølgelig håpe på at den gjør det snart! Ihvertfall planen min i dag er å få gjort ting som jeg ikke har fått gjort. Jeg har ikke vært hos tannlegen på veldig lenge nå, så jeg fikk ringt tannlegen istad og fikk avtalt tannlegetime. Så da er det i orden. Jeg skal snart ut i praksis i barnehage også, men jeg måtte vente til jeg fikk tilbake min politiattest. Man må nemlig sende inn en politiattest til politiet, dersom man skal jobbe i barnehage. Det er på grunn av at politiet skal sjekke ut om personen som skal jobbe i barnehagen er en kriminell/farlig. Det syntes jeg er bra at politiet sjekker, før man kan få lov til å være i praksis i en barnehage. Jeg har fått tilbake politiattesten min og skal kontakte praksisplassen min, slik at jeg kan begynne min praksis der så fort som mulig. Det er det som er planen min i dag, også må jeg se gjennom itslearning om det er noe som skal gjøres der. 

Jeg tenker å ta meg en dusj etterpå. Jeg satt på klesvask istad, så den er nok ferdig snart. Jeg har spist en utrolig god frokost og laget meg stor kopp med te, som ennå ikke har blitt drukket opp. Det er alltid deilig å kunne kose seg hjemme, når man ikke har noe skole. Jeg syntes selvfølgelig at det blir sinnsykt kjedelig i lengden, men jeg føler at jeg får gjort mye mer når jeg ikke har skole. Som det å f.eks sette på klesvask og få ordnet tannlegetime. Jeg har jo skrevet tidligere at jeg bare har skole på mandager og hver fjerde torsdag, for da har jeg samfunnsfag. Det er det eneste jeg har av skole. 

Hva er planen din for i dag? / / Hva syntes dere?

Det viste seg at...

Hei!

Igår så bestilte jeg en time hos Specsavers, for å ta synsundersøkelse. Jeg tok en synsundersøkelse da jeg var rundt 8 år også, men jeg brukte bare briller i en kort periode, fordi jeg syntes det var flaut å bruke det(?). Jeg fikk ihvertfall time klokken 19 igår, så da fikk jeg sjekket synet mitt. Jeg har faktisk ganske dårlig syn på lang avstand, som da vil si jeg er nærsynt. Da timen var ferdig, som tok ca. 30-40 minutter, så dro jeg hjem. Jeg viste mamma arket om synet mitt og jeg har visst et syn på -1,25 på høyre øye og -1,50 på venstre.

Jeg trodde jeg hadde et ganske bra syn fra avstand, ettersom jeg faktisk klarte å lese tekst som sto langt unna. Jeg har slitt med hodepine nesten hver eneste dag og det svir ofte i øynene mine når jeg ser på tven eller mobilen. De på Specsavers sa at det er på grunn av at jeg ikke har brukt briller, at jeg har vondt i hodet og at det svir i øynene mine.

Så helt til jeg kom hjem fra senteret igår, så har jeg lånt mamma sine briller. Henne har visst nesten samme syn som meg, så brillene funker ganske bra og jeg ser alt dobbelt så mye klarere nå. Jeg har hatt dem på i nesten hele dag og jeg har ikke hatt noe hodepine, eller at det svir i øynene. Vi skal bestille briller til meg om ikke så alt for lenge, så det skal bli deilig! Jeg syntes ikke briller er noe stygt eller fælt å gå med, så jeg foretrekker heller briller istedenfor linser. Jeg kommer helt sikkert til å bruke linser også, men briller er faktisk komfortabelt å bruke.

Hva syntes dere? // Bruker du briller eller linser?

Hjelpe barn og unge

Hei!

Jeg har helt sikkert ikke fortalt dere dette, men som dere visste så gikk jeg frisør vg2. Jeg elsker hår og pleie, men jeg er ikke en av de menneskene der ute som elsker å stå. Som frisør så står man veldig mye, og jeg takler rett og slett ikke å stå for lenge. Jeg blir sinnsykt fort svimmel, grunnen til det er at pulsen min går veldig fort ned når jeg står, fortalte legen min til meg. Det vil da si at når jeg f.eks sitter, så er pulsen min normal, men når jeg reiser meg opp og står i kanskje bare 15 minutter, så blir jeg svimmel. Da synker pulsen min. Det er veldig irriterende for meg, bare det å stå i bussen når alle plassene er tatt, så blir jeg svimmel. Jeg er veldig redd for at jeg en dag står i en stappfull buss og jeg må stå veldig lenge i bussen, så plutselig svimer jeg av.

Jeg har da byttet linje over til barn- og ungdom igjen, fra frisør. Dette tok meg veldig lang tid og jeg måtte hele tiden planlegge med rådgiveren på skolen osv osv. Jeg gikk barn- og ungdom i 2014-2015 på Nannestad vgs. Ettersom jeg har gått linjen før, så trenger jeg ikke å være i timene på barn- og ungdom nå. Jeg mangler samfunnsfag eksamen fra da jeg gikk på Nannestad, så derfor har jeg nå bare samfunnsfag på skolen. Jeg har kun samfunnsfag på mandager og samfunnsfag hver 4 torsdag. Det er lite skole, men husk at jeg faktisk har gått 4 år skole. Først gikk jeg helse- og oppvekst vg1 på Jessheim vgs, så gikk jeg videre til barn- og ungdom vg2 på Nannestad vgs. Etter det så startet jeg på design- og håndverk vg1 på Skedsmo vgs, videre derfra startet jeg på frisør vg2.

Det er en lang vei å gå og jeg har gått videregående skole i 4 år til sommeren. Mange syntes jeg er heldig og at det er urettferdig at jeg har lite skole nå, men jeg tror ikke det hadde vært så "urettferdig" likevel om de som sier det, hadde gått 4 år vgs som jeg har gjort. Jeg er glad jeg fikk byttet over til barn- og ungdom igjen. Jeg elsker barn og det er mange grunner til at jeg heller vil gå den veien. I fremtiden tenker jeg at det er bra at jeg får fri i helgene, for jeg skal selvfølgelig få barn i fremtiden og da får jeg tid med mine barn i helgene. Som frisør så jobber du som oftest i helgene og da vil jeg få lite tid til andre ting. Som jeg skrev lengre opp så blir jeg fort svimmel, i en barnehage kan man sitte sammen med barna på gulvet og leke, eller sitte på benken å tegne sammen med barna. Som barne- og ungdomsarbeider, så drar man på mange deilige skogsturer og har det gøy sammen med barna.

Jeg skal ta tverrfaglig eksamen (barn- og ungdom) i voksenopplæring, som da vil si at jeg må være 25 år eller eldre. Så jeg skal snart ut i praksis i barnehage. Jeg har fått meg praksisplass og der skal jeg være noen dager i uken frem til sommeren. Dersom de ansatte liker å ha meg der, eller trenger hjelp, så skal jeg søke om å få jobbe i barnehagen. Da får jeg tjent litt penger og slikt, for det trenger vi alle. Hvis jeg får jobbe der og jobber der i noen år, så er jeg gammel nok til å ta voksenopplæring, så da skal jeg ta eksamen og ta fagbrevet. Dette skal jeg klare. Da får jeg endelig en bra utdanning som hjelper mange mange mennesker både nå og i fremtiden. Barn skal vokse opp og lære, vi voksne er de som skal lære barna, slik at de kommer seg godt ut i livet videre til skole og arbeid. Det jeg vil komme frem til er at det valget vi mennesker tar, vil påvirke barnas fremtid. Det at det er mange gode og snille ansatte i en barnehage, barneskole, ung.skole og videregående, hjelper barn og unges fremtid.

Hva syntes dere? // Ha en fin dag alle sammen :)

Skoledagens antrekk!!

Hei!

Idag starter jeg ikke før klokken 10.15, så jeg må nemlig ta bussen nå straks. Jeg rakk å bruke god tid på sminke, rakk å spise, lage meg te til å ha med, også rakk jeg til og med å ta bilder til bloggen + blogge! Det er utrolig deilig å starte senere, på grunn av at jeg har fritak fra faget i første time. Jeg slutter 11.45, fordi jeg også har fritak fra faget i siste time. Så idag har jeg kunn samfunnsfag! Kjenner det er deilig å ha blitt ferdig med alle de andre fagene for lenge siden, ellers hadde jeg ikke kunne tatt fritak.

Vell, idag er antrekket mitt en plane stripete genser fra Gina Tricot og en svart jeans fra Carlings. En flette jeg har sovet med over natten. 


Hva syntes dere? /   /  Hva har du på deg idag?

SNART FÅR VI MODELLER!!

Hei!

Dagen idag har faktisk vært ganske chill. På skolen har vi drevet å vært modeller for hverandre, der vi vasket håret til hverandre og fønet det. Vi i klassen var modeller for hverandre, så det var egentlig ganske gøy. Det var deilig å få en liten hårvask på skolen, med hodemassasje. Vi skal snart ha modeller på skolen og da skal det være andre utenfor klassen. Jeg skal da kanskje ha mamma, noe veldig mange skal ha. Ettersom den fraværsgrensen har blitt som det er nå, så funker det ganske dårlig å ha elever som modeller. Da vil de som sagt få fravær, noe som egentlig er ganske dumt. Derfor velger mange å ha moren sin, yngre søsken som går på barneskolen, eller andre voksne. Jeg gruer meg egentlig ganske mye, for å gjøre en liten feil, for en liten feil kan bli en stor feil i slutten. Jeg får bare gjøre dette rolig og passe på hver minste ting. Vil liksom ikke at mamma skal komme skallet ut av skolen på vei til jobb, hahah. Vi får se hvordan det går, men jeg skal bare klippe tuppene, så det går nok ganske så bra. Vi skal ha modeller på onsdag til uka, så det er ikke lenge til akkurat!

Idag skal Joshua sove hos meg, vi har nettopp spist deilig middag, nemlig taco. En av mine favoritt middager. Vi har overnattingsbesøk av min stesøster og hennes sønn. Kjempe koselig! Ikveld blir det vell kanskje filmer og godterikos. Utrolig deilig med helt, ihvertfall når vi har så sykt mye vi må gjøre på skolen. Vi hadde faktisk en liten test idag, men vi får ingen karakter. Læreren ville bare vite hvor vi lå henn, i forhold til det vi har drevet med i frisør. Forhåpentligvis så gikk nok testen ganske bra, ettersom jeg øvde med en venninne hjemme hos meg igår etter skolen. Men jeg har blitt litt forkjølet nå, eller kanskje ikke bare litt. Jeg nyser hele tiden og er litt snufsete. Har ganske vondt i halsen i tillegg, jeg har jo store mandler som hovner seg opp hver gang jeg blir forkjølet. Det er irriterende. Jeg tenkte å operere dem vekk, men nå som fraværsgrensen er på 10% , så funker det veeeldig dårlig. Jeg får se når dette kan bli gjort, for jeg er veldig lei av store mandler som også hovner seg opp når det er kjøligere ute. 
Hva syntes dere? /  /  Hva har du gjort idag?

Får ingen fritid - skoledagen er for lang!

Hei!

Skoledagen idag har vært veldig lang. Jeg er så sliten hver dag etter skolen. Som regel sovner jeg ikke før rundt klokken 02 tiden, men igår kveld la jeg meg faktisk klokken 23.49. Jeg sjekket faktisk klokken da jeg la meg, for jeg ble litt sjokkert av at jeg la meg så tidlig. Det er egentlig ikke tidlig, men for meg som har søvnproblemer og bruker evig tid på å sove, så er det veldig tidlig. 

Jeg har sinnsykt vondt i ryggen min og har masse smerter i føttene. Vi står nesten hele tiden, hele dagen på skolen når vi har frisør. Vi får ikke lov til å sitte når vi klipper. Det har vi fått streng beskjed om at ingen frisører gjør, men jo jeg har sett fler frisører som sittet og klipper, enn at de står. Så det der skjønte jeg ikke helt. Ryggen min er vondt fra før, så jeg skjønner ærlig ikke hvorfor jeg valgte denne linjen. Jeg elsker hår, sminke osv, men det å ikke kunne sitte imens man klipper er drøyt. Akkurat nå så skal jeg møte kjæresten. Vi får nesten ikke vært med hverandre, fordi jeg slutter så sent. Vi får bare vært med hverandre i noen timer, før klokken tikker avgårde. Imorgen slutter vi faktisk klokken 14, så det er tidlig nok for meg. På tirsdag har jeg fri hele dagen, fordi folk i klassen skal på skogstur i gymmen og jeg har fritak - er ferdig med gym. Veldig veldig deilig må jeg si, for da har jeg tid til å gjøre mye annet jeg ikke har tid til ellers. Jeg trenger å vaske klær, rydde, slappe av og alt det der. Etter skolen har man nesten ikke tid til noe, man vil egentlig bare ligge å slappe av enn å sette på klesvask, så det å få fri er deilig. Når jeg kommer hjem, etter å ha vært litt med kjæresten, så skal jeg dusje, sette på vask og ta meg en stor kopp varm te. Jeg trenger det og jeg fortjener det, etter en så lang dag. 


Hva syntes dere?

Vi er heldige som får gjøre dette på skolen!!

Hei!


Jeg kan vell egentlig starte med å fortelle at jeg kom inn på frisør på Strømmen videregående skole. Det var første valget mitt og jeg er kjempe fornøyd. Vi har gjort mye allerede, som å klippe helform og diagonal fremover. Det har vi selvfølgelig gjort på dukke. Vi har kjøpt en koffert, der det er alt man trenger som frisør. Sakser, kammer, børster, kapper, klyper, føner, rettetang og mye mer. Det var spennende å åpne koffertene da vi visste det skulle være mye i den. Vi driver med praksis nesten hver dag på skolen, som da vil si at vi klipper og føner osv. Det er utrolig gøy og jeg føler det er mye morsommere på skolen når man driver med slikt. Skoledagen blir så mye bedre, når vi driver med ting vi liker. Vi er heldige må jeg si, slipper å bare ha fag fag fag :)

Jeg har overnatting av kjæresten i helgen. Vi har ikke gjort så utrolig mye. Igår kveld så vi på thriller og koste oss med godteri. Idag har vi vært på strømmen storsenter. Vi gikk litt rundt og så på ting. Kjæresten har kjøpt seg en pc, så med engang vi kom hjem til meg istad så ble det til at han åpnet den selvfølgelig. Det er alltid like stas å åpne ny pc eller mobil, jeg kjenner til følelsen. Jeg har nylig levert min mobil på reparasjon, ettersom da jeg fikk den så var den løs nederst på skjermen. Jeg har ikke giddet å levere den før nå på torsdag som var, fordi jeg har ikke hatt lyst til å være uten mobilen. Jeg fikk den i desember, så det er en stund siden men jeg fikk levert den gratis med 99 kroner for frakt, så det var jo egentlig ganske bra. Jeg gleder meg til jeg får den tilbake, for jeg merker jeg sliter veldig uten mobilen min. Man trenger den egentlig til veldig mye, som når jeg skal møte typen, mamma eller venninner, så får jeg ikke kontaktet dem. Man får ikke sagt ifra om hvor man er, eller f.eks når jeg slutter på skolen da. Jeg får den heldigvis om ikke så lenge, ca 9 dager sa dem. 

Jeg og kjæresten har ikke tenkt til å gjøre så utrolig mye ikveld, han driver med den nye pcen sin og er veldig fornøyd. Jeg tenkte jeg måtte blogge, for det er en del av meg og jeg føler jeg har mistet noe. Hver gang jeg stopper å blogge, mister jeg mine fine følgere. Jeg tenker å starte igjen, men jeg får dessverre ikke filmet noe pga kameraet mitt får ikke filmet. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge mer, men kan hende jeg glemmer det eller dropper det noen dager nettopp fordi jeg går på skolen og slutter nesten 15.50 hver dag. Lange og slitsomme dager, der vi står hver dag. 
Hvor kom du inn? /  /  Hva har dere gjort idag?

my day

Hei!

Nå har jeg nettopp drukket litt te og slapper egentlig bare av. Jeg var hos en venninne istad en liten tur etter skolen. Da jeg kom hjem igjen hadde stefaren min hadde kjøpt kyllingvinger, så da spiste jeg det. Jeg elsker virkelig kylling, det er så godt! Jeg var ikke veldig sulten idag etter skolen, så det var egentlig litt deilig. Jeg var bare litt slapp og svimmel på skolen idag, følte meg dårlig. Jeg hadde en prøve praktisk, jeg skulle lage noe og tegne det jeg skulle lage. Jeg måtte sage og sånt, måle og alt det der. Jeg var ganske så nøye, så jeg fikk faktisk 5-6'er i karakter. Det hadde jeg aldri trodd, for jeg skjønte nesten ikke oppgaven, men dette fikk jeg til for jeg hadde troen på meg selv idag!

Jeg er helt slapp idag og øynene mine lukker seg hele tiden, jeg dupper sånn av og til. Men jeg snakker med en venninne på facetime imens jeg driver å blogger nå, så hun holder meg med selskap! Jeg har ingen planer for ikveld, mamma jobber og det er bare jeg og stefaren min som er hjemme. Jeg koser meg med blogging og jeg kommer nok til se på videoer på youtube etterpå. Det er noe jeg gjør hver dag, for det er så spennende og da slapper jeg av! Jeg sier ofte på bloggen at jeg skal se på serie eller film, men egentlig så gidder jeg ikke selv om jeg har lyst. Jeg føler det tar min tid og det er ikke verdt det. Jeg må alltid ha noe å gjøre, som å være med noen, blogge, eller noe annet. Jeg klarer ikke å bare ligge rolig i flere timer og se på serier eller filmer! Det bare går ikke.Hva syntes dere? 

nærmer seg summer

Hei!

Idag har det vært en helt strålende dag med så sykt mye sol og varme, så jeg satt ute idag på benken med Joshua og kompisen hans. Det er deilig å være ute nå som sommeren er på vei og vi kan gå med lettere klær. Jeg gleder meg alltid til å få på meg lettere klær og når det har vært sommer drit lenge, så gleder jeg meg til tykkere klær. Det er sjeldent jeg gleder meg til å ta på tykkere klær, men det er alltid deilig med uggs og varm jakke! 

Jeg tok på meg den nye genseren min idag, siden jeg aldri såvidt klarer å vente med å bruke nye klær jeg får. Jeg elsker alltid å bruke det nye, selv om det kan bli fort kjedelig å bruke de nye klærne om man bruker dem med engang, så jeg tenker å ikke gå rett på de de nye klærne hver dag. Men nok om det, vi hadde prøve idag og jeg vet ikke helt hvordan det gikk. Vi hadde først prøve på ark, så vi måtte svare på noen spørsmål. Etter det så hadde vi prøve i praktisk, et kvarter etter den andre prøven. Dette her handlet om det samme, men vi hadde et kvarter pause før vi startet med det praktiske. Da måtte vi sette opp ruller på dukker og det strevde jeg skikkelig med, for man må gjøre dem helt stramme og perfekt, men jeg vet ikke helt hvordan dette gikk. Jeg er ikke flink til å fikse hår sånn sett, ikke oppsett av hår og sånt, men jeg er flink til å klippe da. Det har jeg gjort på Joshua flere ganger!

Jeg tok noen bilder da jeg kom hjem, satt ut hundene i bånd og lagde meg te. Utrolig godt med te, selv om det begynner å bli litt varmere ute nå. Det er så deilig å bare slappe av og nyte varme dager, akkurat nå så hører jeg på musikk og er glad! Jeg har føler jeg har motivasjon til alt idag, er bare i et veldig godt humør :D 


Hva syntes dere?

NORGE SKAL BLI ET VARMERE LAND!Hei!

Igår kveld så fikk jeg ikke til å blogge, på grunn av bildene ville ikke bli lastet inn i innlegget. Det var jo egentlig veldig dumt, for jeg tenkte å skrive om noe, men det kan jeg ta senere. Disse bildene var fra igår, som ikke ble lastet inn, så jeg bare tar med disse bildene i dette innlegget. Jeg drakk to kopper med te rett etter hverandre, så jeg er ganske så glad i te. Jeg og søsteren min så to rådyr i hagen igår, alltid like koselig å se ut av vinduet når de står der!

Idag så skal Joshua være med meg hjem, vi skal kanskje trene etter skolen om vi orker. Vi begge slutter ikke før klokken 15.40, så det spørs. Været idag er helt forferdelig akkurat som det var igår kveld. Det regner som bare det, så jeg tok med meg paraply. Håper virkelig regnet stopper snart, men det beste med regn er at da går snøen vekk. Forhåpentligvis så kommer solen ganske snart og ingen snø vil komme. Håper jeg da ihvertfall! Jeg føler at uken bare går fortere og fortere, så det er sykt deilig. Det er liksom fredag allerede imorgen og jeg kan bare ikke tro det. For hver dag som går så kommer vi bare nærmere og nærmere sommer. Jeg gleder meg helt sykt, selv om jeg ikke enda vet helt hva jeg skal gjøre. Jeg har lyst til å skaffe meg en liten sommerjobb, men jeg har ikke veldig lyst til å jobbe hele ferien, for ferien den vil jeg skal forbli til en ferie. Jeg har en liten følelse om at sommeren dette året i Norge kommer til å bli dobbelt så varm, for det var ikke akkurat is kaldt i vinter! Jeg har også hørt av tv2 og andre nettsteder at det blir varmere og varmere for hver år som går. Det er jo bare positivt syntes jeg da, de fleste her i Norge ønsker jo sikkert at landet skal bli varmere. Norge skal tydeligvis bli et varmere land, jeg blir bare glad av tanken!
Hva skal du til sommer? 

DET SLITER PÅ MEG

Hei!

Idag har jeg ikke gjort noe annet spesielt enn å ha vært på skolen. Jeg sluttet klokken 11.40, for da er det matpause og etter pausen er matte og jeg har fritak og ble ferdig med matte i 2013. Jeg sluttet så tidlig og det var så deilig, jeg ventet på Joshua siden vi skulle trene sammen etter skolen. Han sluttet ikke før mye senere, så etterhvert den siste tiden dro jeg til terminalen og møtte Katarina. Vi begge ventet på typen vår, siden de går i samme klasse. Jeg er helt sliten etter trening, det er helt sykt. Jeg holder på å sovne og hadde nesten ikke spist noe mat idag. Jeg ble litt skjelven på fresh istad, så jeg og Joshua bestemte oss får å dra hjem hver for oss. Vi fikk ihvertfall trent i en time, så nå er jeg endelig hjemme. Jeg kjenner at øynene vil lukke seg, men prøver å holde dem oppe, siden det er jo ikke så veldig bra å sove på dagtid. Da sover man ikke like godt på natten, heheh vell jeg sover aldri godt på natten uansett. Jeg føler hverdagen sliter sånn på meg, jeg er så utrolig trøtt og sliten hver dag. Jeg orker egentlig ingenting, men likevel gjør jeg alt for å fullføre det jeg ønsker. Jeg bryr meg ikke mye om at jeg er sliten, hvis jeg virkelig vil noe. Det er det som er så dritt, for jeg bør egentlig føle litt på kroppen min - "orker jeg dette eller ikke?". Jeg har massevis av energi, men søvnen ødelegger meg. Jeg får aldri nok søvn, det er det som sliter på meg. 

Akkurat nå har jeg spist to brødskiver, siden vi får ikke laget noe annet akkurat så siden stefaren min driver å setter inn ny komfyr. Da ble det brødskiver vettu. Jeg var så sulten etter denne lange dagen, så det å komme hjem og sette seg rett i sofa stolen var ganske deilig kan jeg si. Jeg er i koseklær samtidig, så det er bare enda deiligere da! Jeg har ingen planer for idag, litt deilig egentlig, selv om jeg hater å måtte kjede meg, men det er sunt å kjede seg iblant. Jeg får bare finne noen serier eller filmer jeg kan se på. Jeg blogger jo nå da og det gjør meg så glad, ihvertfall nå som jeg har fått så mange fine lange kommentarer av dere. Hva har dere gjort idag? /  /  Hva er din plan for idag?

Denne helgen skal nytes!!

Hei!

Idag er det endelig fredag og på skolen idag jobbet vi videre med et prosjekt. Det var egentlig ganske chill dag, siden vi spiste kake osv. Vi ble lurt av lærerne om at en lærer hadde bursdag og at vi skulle gå og synge bursdagssangen. Lærerne hadde lagt en skikkelig plan og lagde kaker og sånt, for at det skulle se ekte ut. Læreren som liksom hadde bursdag, ble 50 år sa lærerne. En i klassen lagde en krone til han læreren og hun visste faktisk om at det var aprilsnar. Det eneste vi andre fikk vite var at en av lærerne vi har, har bursdag idag og vi skal "overraske" han med å synge. Alle design klassene gikk i stor flokk bortover til der læreren var. Jeg og mange andre filmet dette og var helt med. Jeg sang som bare det og var kjempe glad liksom, også etterpå får vi vite at det er aprilsnarr. Etterpå koste vi oss med sjokoladekakene, det var så mange som hadde blitt laget. Det var egentlig ganske god idè, men jeg ble glad for lærerens vegne men så visste han det fra før av siden han var med på det!

Skoledagen gikk veldig tregt, men etter skolen dro vi til Joshua. Været har vi vært ganske så heldig med idag, strålende sol og passe varmt. Vell jeg skal sove hos Joshua denne helgen, så det blir nok koselig. Istad var han i butikken for å kjøpe sjokolade og sånt, så det blir vell skrekkfilm ellernoe senere tenker jeg! Akkurat nå så sitter vi i sengen og han spiller gta, imens jeg blogger ferdig. Jeg skal si deg at denne helgen her skal nytes så godt som bare det, for denne uken her har jeg vært ganske så sliten egentlig. Jeg er helt slapp og har hatt en del vondt i magen, så det skal bli godt å hvile litt. Det skal ihvertfall bli digg å legge seg og vite at det ikke er noe skole imorgen! Vi startet jo på skolen på onsdag, så denne uken har ikke vært så veldig lang. Jeg gleder meg bare til neste fridager og ferie jeg. Hva skal dere i helgen?

Ben og rumpe økt

Hei!

 

Idag har jeg hatt en nokså kort skoledag. Jeg sluttet klokken 11.40, fordi jeg har fritak fra matte. Det er en fordel å ha gått 1.året før, så jeg kan slippe å ha naturfag, matte, norsk osv. Vi hadde møte idag, og vi skal se fremover hva det blir til. Om jeg får byttet klasse eller ikke, men jeg håper så inderlig på at jeg får byttet snart. Selv om skoledagen var kort for meg idag, så satt jeg litt i kantina. Mamma hentet meg klokken halv 2 og etter det handlet vi litt mat, så dro vi hjem. Jeg dro på trening etter jeg hadde fått i meg en yoghurt. Mamma kjørte meg til metro senter, så ventet jeg der på Joshua, for vi skulle trene sammen. Idag har jeg væt veldig sliten og slapp, så jeg orket ikke sånn sinnsykt mye på treningen idag. Vi gikk litt på trede-mølla sammen, også trente jeg ben og rumpe, etter det jogget jeg litt. Det var egentlig helt grei treningsøkt. 

Etter fresh dro vi en tur til triaden, så tok jeg bussen hjem etter en liten stund. Jeg har ikke så utrolig mye å gjøre akkurat nå i og med at jeg er hjemme. Jeg tenker å dusje, siden denne gangen orket jeg ikke å dusje der borte. Mamma og jeg kjøpte ny shampoo og balsam istad, den nye rosa av Elvital. Den lukter så sykt godt, så jeg gleder meg til å hoppe i dusjen etterpå. Jeg tenker å ta en kopp te og lage meg noe kveldsmat etter jeg har vært i dusjen. Jeg kommer sikkert til å slukne etter dusjen, for jeg merker at jeg er veldig trøtt og jeg sovnet på bussen på vei hjem. 
Hvordan har din dag vært? /   /  Trener du på fresh?

18 års dagen min og juuuul!

Hei!

 

Husker dere at jeg fortalte dere at jeg skulle ha familieselskap? Jeg feiret 18 års dagen min på fredagen som var og det var kjempe koselig! Hele familien min på mamma sin side og familien til stefaren min var der. Vi var veldig mange og det var mange barn, og det er alltid like koselig♥ Vi spiste jegergryte og desserten var is, kokosboller, pepperkaker, chips og litt av hvert. Like greit egentlig, istedenfor kake. Dagen gikk veldig fort og jeg hadde det så bra♥ Det er alltid så godt å se familien min igjen. Jeg fikk en del penger, siden jeg sa ifra at det var det som sto høyest på ønskelisten i år. Bedre å shoppe det man ønsker selv, og det er lettere for familien å gi penger. Jeg fikk rundt 4000 kroner, både på gavekort og sånt. Jeg liker vipps godt, så det ble sendt over der også!

Jeg har de fleste bursdagsgavene mine hjemme hos mamma og nå er jeg hos Joshua, så jeg fikk ikke tatt bilde av det. Jeg har noen bilder under av klær, sko og litt ting jeg har shoppet. Jeg har kjøpt helt sinnsykt mye, tror jeg aldri har shoppet så mye på så kort stund. Jeg har kjøpt mye topper, gensere, joggebukse, hettegensere, øyevipper, parfyme osv. Jeg fikk ring av Joshua til bursdagsgave, også en viva la juicy parfyme av han til julegave♥ Av mamma fikk jeg iPhone til bursdagsgave, også av stefaren min fikk jeg anastasia contour til julegave/bursdagsgave. Dette hadde jeg ønsket meg lenge ja!! Både palettet og iPhone. Jeg fikk 1000 kroner av pappa og stemoren min til bursdag, og 500 av dem til julegave. Jeg fikk et kjempe fint armebond av mine to søte lillebrødre! Jeg fikk en drit fin topp av søsteren min, tusen takk verdens søteste søster! Som sagt tok jeg ikke bilde av alt. 

Hva syntes dere?

Mye som skjer fremover!!

Hei!

 

Fremover nå så skjer det mye. Jeg har bursdag neste mandag, men jeg skal ha familieselskap på fredagen som kommer nå den 18. Både familien min på mamma sin side og familien til stefaren min skal være der, så vi blir veldig mange!! Det blir ihvertfall en del barn, siden i familien min er det mange og i stefaren min sin også. Jeg skal sove hos Joshua på torsdag, fordi vi skal fikse oss sammen på familieselskapet. Joshua kommer jo selvfølgelig, selv om det er familieselskap. Så da fikser vi oss sammen og sånt på fredag. Han skal sove hos meg på fredag til lørdag. På søndag 20.desember så har Joshua bursdag, så da drar vi til han på lørdag senere på dagen. Der blir vi i noen dager, siden vi skal feire bursdagen vår sammen. Jeg har bursdag den 21, og den 22. har vi 1 år og 3 måneder. Ikke at vi teller men ganske lett å huske det!! :) 

Idag etter skolen så skal vi til Strømmen, Joshua skal kjøpe bursdagsgave til meg og jeg får velge hva jeg vil ha. Jeg skal kjøpe bursdagsgave til han på lørdag nå som kommer. Tenkte å kjøpe et parr vintersko til han, siden det trenger han og han har vist meg hvilke sko han ønsker seg. Da får vi se på om det blir det, eller ikke :) Jeg tror jeg kjøper en gave, som blir bursdagsgave og julegave til han. Menmen denne uka blir det mye jobb frem til selskapet, jeg skal ta bilde av det jeg fikk og legge ut. Mulig jeg lager video også, men det får vi se på om jeg får tid!!

Bilder fra instagram under her ;)Hva skjer fremover? /  /  Hva syntes dere?

FREDAAAG!Hei!

Endelig er det fredag. Uka har gått sinnsykt fort egentlig, noe som selvfølgelig er positivt. Jeg er rett og slett veldig sliten idag og følt meg litt uvell på slutten av dagen. Jeg sluttet tidlig, så det var jeg heldig med. Jeg og Joshua er hjemme hos meg nå, og her skal vi sove i en natt. Blir vell netflix senere idag, så det blir nok en koselig kveld! Vi skal har noen prøver fremover nå, jeg er heldigvis ferdig med matte, så det har jeg fritak i. De andre skal nemlig ha matteprøve, så godt jeg er ferdig med det. 

Imorgen skal jeg og kjæresten på en kveld hos kompisen hans. De skal spille og ha en liten guttekveld, men jeg skal være med da, så blir nok ikke akkurat så veldig guttekveld! Jeg tror vi skal sove over der, ettersom vi skal være der på kvelden. Vell, det blir nok gøy! Jeg gleder meg. Jeg kan sikkert ta med kameraet, eller så bruker jeg Iphonen. Den knuste faktisk inatt imens jeg sov. Jeg skulle flytte armen ned, så klarte jeg å dra ned laderen, så falt mobilen rett på gulvet. Rart den knuser på et tregulv, når jeg har mistet den på flis før og den holdt seg like hel. Den funker da, så det er egentlig det beste! Det dummeste er at jeg må sende den inn og fikse skjermen. Da mister jeg alt av meldinger osv, hate it. Hva skjer ikveld? /  /  Hva syntes dere?

super koselig feiring!

Hei!


Bursdagsfeiringen til tante idag var kjempe koselig. Vi spise gode kjeks med ost, spekeskinke, bær og mye annet godt! Det var gode kaker, spesielt den gulrotkaken. Det var godt og lunt, peisen sto med flammer. Fetterne mine og kusinen min lekte med lego og familien hadde hyggelige samtaler. Tanten min og hennes kjæreste Lars bor sammen i en topp leilighet i Oslo med super flott utsikt. 

Det var veldig koselig bursdag og det var godt å se hele familien igjen. Neste gang vi blir samlet er på min bursdagsfeiring som skal bli den 18.desember med hele familien min på mamma sin side og familien til stefaren min! Det kommer nok til å bli super koselig. 

Meg, mamma og lillesøsteren min Malin :)Hva syntes dere?

Bursdagsfeiring & ny skolehverdag

Hei!

 

Idag så blir jeg hentet av mamma rundt klokken 14.40 hos Joshua, fordi jeg skal på bursdag hos tante Felicia med hele familien. Hun blir 25 år idag, så hun er en ung tante, den yngste tanten jeg har. Det skal bli koselig å få se hele familien igjen, for det er så sjeldent jeg får sett alle sammen samlet. Tante Felicia har tydeligvis fått seg et nytt sted å bo, så det blir morsomt å se. Jeg har ikke sett mange i familien min siden konfirmasjonen til lillesøsteren min Malin, og det var i mai. Noe som er ekstremt lenge siden! Jeg skal prøve å få tatt noen bilder, så jeg kan blogge etter bursdagen. Mamma kjører meg tilbake til Joshua etterpå, så da kan jeg få se hva jeg får gjort! 

Det er søndag idag, så det vil si at imorgen starter det en ny skolehverdag. Jeg gleder meg egentlig til å være på skolen igjen, for det føltes bare annerledes å være på Strømmen. Jeg liker skolen mye bedre, enn å være på utplassering, eller i praksis. Vell, når jeg starter på frisør neste år, så vil nok praksis være mye mer morro for da handler det om frisør og ikke små barn. Jeg var nemlig på praksis i barnehage og barneskole før og jeg holdt på å sovne. Det er snø ute, tenk på det. Ifjor så var det snø mye mye tidligere. Vell, mamma tar med uggsene mine for jeg kan ikke bruke de hvite joggeskoene mine ute lengre. Det er for kaldt. Jeg bare gleder meg til det kommer mer snø, så jeg kan pakke meg inn med varme klær, ullsokker og skjerf! Jeg fikk en ny vinterjakke av mamma for ikke så lenge siden, vi bestilte den på nettet. Jeg liker den veldig godt, for den rakker til litt over knærne og er skikkelig varm. Fantes i svart og lys beige, og jeg valgte den i lys beige. Jeg likte den best, selv om den svarte sikkert hadde vært fin. Noe jeg heller ikke må glemme å si, det er at jeg og Joshua vi har 1 år og 2 måneder idag. Det er jo ikke noe stort, for vi har jo allerede hatt vår 1 års dag og da blir ikke de månedene noe spesielle lengre som før da vi feiret nesten hver måned. Nå må vi bare vente til 1år/6mnd, så kan vi feire igjen! 

 

 

Hva er din plan for idag?

 

Krever mye dette her!

Hei!

 

Idag var ikke skoledagen så veldig lang. Vi sluttet klokken 14.00 og jeg syntes vi gjorde mye gøy idag. Vi har vært på Strømmen vgs hele uken nå, så imorgen blir det siste dagen før vi skal på skolen vår igjen og starte ny uke. Idag har vi tegnet skisser av håroppsett, skrevet ned planlegging og ideer for hvordan vi kan sette opp hår. Vi hadde hver vår dukke å jobbe med, så skulle vi alle fikse håret som vi tegnet på skissen vår. Jeg klarte ikke å få til det jeg ville, men klarte å få noe ut av det. Jeg likte godt krøllene jeg lagde. Da vi fikset dukkene, så ble vi vurdert imens vi jobbet, så vi får nok en karakter imorgen. Imorgen skal vi alle bruke hele dagen på å skrive et dokument om hva vi gjorde, hvordan og hvorfor, også skal vi legge til alle bildene vi tok imens vi krøllet og stylet håret.

Jeg merker at dette er virkelig noe jeg har lyst til og brenner for. Det er gøy å jobbe med hår og lage forskjellige løsninger på hvordan man kan sette opp et hår. Ting tar tid og krever mye materialer. Vi brukte hele dagen idag på dette, men jeg ble egentlig ganske fort ferdig. Da vi var ferdig, så måtte vi gre håret og vaske håret til dukkene. Jeg tenkte at alt vi hadde gjort var så bortkastet, da vi måtte vaske bort alt etterpå. Menmen, dette blir vell en del av jobben. Vaske og style, vaske og style! Dette må jeg bare bli vandt til om jeg skal søke på frisør på Strømmen vgs neste år. 


Etter at vi hadde sluttet, så tok jeg bussen til Skedsmo vgs. Da ventet jeg på Joshua, som sluttet 15.40. Heldigvis brukte bussen lang tid, så jeg slapp å vente drit lenge på han på skolen. Da han hadde slutta, så tok vi bussen til han med engang. Jeg sov på bussen hele veien hjem, og er alltid skikkelig dritt å gå ut av bussen når det er kaldt ute. Det har jo helt plutselig begynt å snø, men endelig er vinteren her. Det har vi ventet på, har vi ikke? 

Vi har vasket og ryddet hjemme hos Joshua. Jeg vasket og ryddet kjøkkenet, så vasket han gulvet i stua, også vasket han badet. Da vi ble ferdig måtte jeg spise litt, så da tok jeg meg frokostblanding. Skikkelig mettende egentlig. Så imens jeg spiste, så måtte jeg sende meg selv alle bildene av håroppsettet idag på facebook. For imorgen skal tydeligvis alt være klart for at vi skal skrive et dokument. Vi slutter klokken 12 imorgen, så dokumentet må være ferdig klokken 11 sa lærerne. Da må vi jobbe hardt og effektivt, så vi blir ferdige. Jeg gleder meg egentlig til vi skal på skolen igjen, for jeg savner vanlig skolehverdag! Det er koseligst på sin egen skole, for vi har også sinnsykt billig mat i kantinen og på Strømmen er alt så dyrt. Der koster det 40 kroner for baguett og på Skedsmo koster det bare 20 til 30 kroner. Yoghurt koster 12 kroner og på Strømmen 25. Snakk om pris forskjell hahah! Skal bli godt å komme seg tilbake.


Hvordan har dagen din vært?

Om tiden bare kunne gått litt kjappere.

Hei!

Idag så har jeg følt meg litt dårlig og har hatt vondt i magen. Jeg var sliten og tok bare på meg en kosedress og flettet håret fort opp i en hestehale. Jeg føler alltid at hver gang det er dårlig vær ute, som overskyet og slaskete fra litt snø, så blir jeg automatisk dårlig. Når det er fint vær, blir jeg glad og er i godt humør. Det smitter meg på en måte, hvis dere skjønner! Noen av dere har sikkert også følt det samme engang. 

Men idag er det tirsdag, jeg og kjæresten har ingen planer om hva vi skal gjøre idag. Blir vell som igår, rydde litt, vaske klær og sånt. Er jeg den eneste eller er det flere enn meg som også vrir seg rundt i sengen og ikke klarer å holde seg i ro når man har magesmerter og ryggsmerter? Jeg føler ihvertfall hver gang jeg har mensensmerter, så klarer jeg aldri å sove og ligge i en stilling, jeg bare vrir meg hele tiden og sutrer. Men heldigvis går jeg på p-piller for at jeg ikke skal ha så utrolig mensensmerter og jeg hopper som oftest over mensen, for å slippe smertene. Jeg må le av de videoene på youtube om hvordan det er for oss jenter å ha mensensmerter, og hvordan det generelt er å ha det! Jeg er glad jeg ihvertfall kan ha en godgutt ved siden av meg når jeg er dårlig, men jeg fikk nettopp høre av han at han også føler seg dårlig, så da får vi bare passe på hverandre som alltid. Pleier som regel å bli massert nederst på korsryggen av han her, hver gang jeg har smerter. 

Jeg leter forresten etter et nytt bloggdesign og jeg har lyst på en header, men jeg bruker alltid ekstremt lang tid på å lage en header. Jeg setter stor pris på hver gang noen lager header til meg. Om noen ønsker det denne gangen også, så er det bare å kommentere i kommentarfeltet, eller si et lite pip på facebook. Hvis noen lager header til meg, og har blogg, så deler jeg bloggen din på et eget innlegg! 
Hva er din plan for idag?

klokken går fort og dagene suser!

Hei!

Klokken går fort, dagene suser og uka forsvinner på 123. Disse ukene har gått ganske fort og det er jeg glad for egentlig, men helgen er ikke særlig lang. Jeg rekker såvidt å nyte lørdagen før det er mandag igjen liksom. Men jaja, jeg liker meg godt på skolen så det er ikke akkurat et stort problem. Jeg føler at i helgen er det bare lørdagen vi har fri, for på søndag må vi liksom legge oss tidligere og gjøre oss klare til mandagen. Fredag er det jo skole, så da blir det egentlig bare lørdag som er fridagen. Vi hadde en prøve på skolen igår og jeg fikk 5- på den! Jeg ble så utrolig glad, for jeg følte at det kom til å gå skikkelig bra også gjorde det, det. 

Idag på skolen fikk vi informasjon om SOS-barnebyer. Hele skolen skal gå med bøsse og sånt en dag, og samle inn penger. Jeg husker sist jeg gjorde det var på ungdomsskolen og et var drit kjedelig + kaldt! Jeg må vell gå denne gangen også og da må vi alle prøve å samle inn 300 kroner hver. Det var tydeligvis målet. 

Akkurat nå så er jeg og Joshua hjemme hos han, og her har jeg vært i 3 uker snart. Moren hans er i Pakistan, siden bestefaren hans er syk, og da er vi her hjemme og passer på hunden hans. Vi vasker klær, lager oss mat, rydder og sånt, så vi bor på en måte litt sammen akkurat nå. Også går vi jo på samme skole og starter likt, så da tar vi bussen hver morgen til skolen sammen. Det er ganske koselig å stå opp med verdens herligste gutt hver morgen! Vi gleder oss mye til jul og bursdagen vår, Joshua har bursdag en dag før meg. Han har 20.desember og jeg 21. Det er litt morsomt, ihvertfall da jeg fikk vite om det. Også ble vi begge født rundt klokken 04 på morningen, helt sprøtt!Hva er planene deres fremover? Hva syntes dere?

Litt mye på en gang

Hei!

 

Da vil jeg bare starte med å si at idag er det utrolig flott vær og det er kjempe varmt! Skulle til å tro at sommeren startet idag, ettersom det bare har vært regn i det siste. Jeg leste faktisk på nettet her forleden om at varmen kommer tilbake og sommeren starter snart. Jaja, da får det bli en lang sommer i år da. I starten av juni var det varmt og det stekte på huden da jeg solte meg, men takk Gud for at det blir varmere nå, hvis det jeg leste viser seg å være sant! :D

Idag kommer mamma, stefaren min og søsteren min hjem fra ferie. De har vært på en kjempe lang biltur helt til Italia! De har sovet en dag på flere hoteller nedover og sovet på hotell i Italia i flere dager. Virker som en spennende reise og mye flott å se på. Jeg gleder meg til å høre hvordan det var, selv om jeg har snakket med mamma hver dag på snapchat og mobilen! Italia er et kjempe fint sted og kunne ønske jeg ble med egentlig, men jeg valgte heller å bli igjen her i Norge med Joshua. Vi har passet hundene mine i 2 uker, helt alene. Ja, helt alene og det gikk bra! Vi har spist så mye god wok med kylling, gode pannekaker og masse godteri som mamma fordelte i poser til hvilke dager ;) Vi hadde så utrolig mye mat mamma og stefaren min kjøpte til oss imens vi skulle passe hundene. Det er enda en del mat igjen, men vi har drukket utrolig mye melk og juice, så det eneste vi har igjen av drikke er saft hahah! Nesten hver dag har vi plukket opp bæsj og tørket tiss etter hundene fra natten. Det er ikke så stor jobb å passe på hunder alene, men det eneste er at vi er ikke bare hundepass. Vi må også holde huset rent og rydde! Vi har støvsuget hver dag, tatt ut fra oppvasken, vasket klær og nå driver jeg å vasker en hel hau med håndkler. Jeg vil at alt skal være ryddig om pent til familien kommer hjem. Det er alltid godt å komme hjem til et ryddig hus! 

Joshua og jeg har vært veldig mye sammen og sovet sammen nesten hver dag. Egentlig hver dag, ihvertfall nå siden vi har passet hundene mine hos meg. Så idag når familien kommer hjem, så drar han hjem til seg selv :( Han har litt lyst på alenetid sa han, så da får jeg bare respektere det, selv om jeg kommer til å savne han. Jeg er så vant til å sove med han og være med han hele tiden, så dette ble brått for meg at han plutselig drar hjem! Vi tenkte å møtes igjen på mandag, så får jeg litt tid sammen med mamma idag og imorgen :)  Imorgen skal jeg og mamma kanskje på kino i Oslo. Det er alltid koselig med en liten mor og datter kveld. Det har vi ikke hatt på lenge! Men ihvertfall, jeg føler jeg ikke klarer å være uten Joshua i en dag engang og nå skal han være hos seg selv i 2 dager. Han sa at vi ikke kan sove hos hverandre lenger hele tiden, som før. Jeg vet ikke hvorfor, men det ble nok litt for mye kan jeg tenke meg. Men hvis noen av dere har lyst til å møte meg ellernoe, så er det faktisk bare å sende meg en melding på facebook, for jeg er veldig åpen til å bli kjent med nye folk. Ikke gutter dessverre, siden jeg møter ikke gutter når jeg har type. Så jenter, send meg melding om dere vil finne på noe en dag :DHvordan er været hos deg? /   /  Hva skal du idag?

Jeg kunne vært en bedre blogger.

Hei!

 

Jeg syntes det er så sykt koselig med lesere. Jeg får ofte meldinger av dem på facebook og sånt, om at de ser opp til meg. At jeg er et forbilde for dem. Da blir jeg veldig veldig rørt. Det betyr mye for meg at noen faktisk ser så mye opp til meg, at jeg blir et forbilde for dem! Jeg har jo alltid håpet på å være et forbilde for noen når jeg blogger og det er jeg faktisk. Jeg blir så glad, dere aner virkelig ikke :) Deres ord gjør meg lykkelig. Hadde det ikke vært for dere, så hadde jeg ikke blogget. Dere må vær så snill sende meg masse tips om hva jeg skal skrive om. Både på facebook og bloggen. Det hadde vært supert!

Altså jeg vet godt selv at hvis dere ga meg masse tips til hva jeg kan blogge om, eller hva jeg kan lage video om, så hadde jeg vært en mye bedre blogger. Men det er ingen av dere som gir meg noe tips. Jeg får mer motivasjon av tips. Da kan bloggen min bli dobbelt så mye bedre med engang! Jeg trenger tips av dere leserne mine. Hva dere liker å lese, hva dere vil se på og hvordan videoer dere liker. Jeg elsker å skrive og jeg elsker å lagde videoer, så det hadde vært fint om dere kommenterte hva dere syntes at jeg bør gjøre :) Det er jo leserne som skal gjøre bloggeren bedre, hvis dere skjønner. For man bygger seg opp etter lesernes ønsker. 

 

Igår hadde vi en veldig koselig taco kveld. Senere koste vi oss med godteri og brus, og en spennende thriller film. Den var utrolig bra, men jeg sovnet til slutt siden det var så sent på natten. 

Idag har vi tenkt oss en tur til Oslo siden det er litt sol ute, men været driver å endrer seg veldig raskt nå ser jeg. Både sol og mørke skyer, så vi får se hva det blir til. Jeg har ihvertfall fikset meg og er klar til å dra. Det er Joshua også. Vi tenker å spise før vi drar, så vi ikke er så sultne når vi drar ;) 

Vi tok en liten fotoshoot utenfor huset mitt, så jeg kunne ha med den kjedelige outfiten min idag. Rosa hettegenser og valig svart jeans. Hva er deres outfit idag?

 

Hva er din plan for idag?

 

Grilling og bading

Hei!

 

Idag så har jeg og Joshua vært å grillet hos pappa og stemoren min :) Det har vært super koselig. Utrolig god mat og pappa er så flink med grillmat. Istad var vi ute på sparkesykkeltur med brødrene mine, til en lekeplass ;) Der husket vi litt og hadde det gøy. Nå er vi hjemme fra turen og spiser eplekake og drikker kaffe. Været idag har vært litt usikkert, men var et flott vær i starten, helt til det begynte å regne.

Jeg har også badet med brødrene mine idag i et lite basseng de har og da koste vi oss veldig. Ikke alltid jeg får sett mine brødre :)

Hvordan var deres dag? :)

sliten etter husarbeid

Hei!

 

Middagen idag ble da ferdig stekte pannekaker. Jeg har ikke spist pannekaker på lenge, så det var godt ;) Egentlig så er hjemmelagde pannekaker best, der man lager det fra bunn, enn å kjøpe en pakke ferdig stekte. Disse var ganske tynne egentlig, iforhold til de man lager fra bunn. 

Idag har jeg støvsuget nesten hele huset, vasket kjøkkenet, tatt ut fra oppvasken, satt på nytt sengetøy, brettet det nyvaskede klærne inn i skapet og gått på tur med hundene. Jeg føler meg utrolig sliten og slapp etter alt dette :( Joshua driver å spiller og jeg blogger igjen. Jeg tenkte å ta meg en dusj etterpå, siden det er alltid deilig å være ny dusjet og legge seg i en ren seng på kvelden. Tror nok ikke det skjer så mye idag, kanskje vi setter på Prison Break senere etter vi begge har dusjet :)

Dagene går så utrolig fort. Både igår og idag så sov vi til klokken 12.30 ellernoe. Vi la oss ikke før sånn rundt klokken 4 tiden inatt, så var nok derfor :) Det er deilig å sove lenge, men ikke legge seg så veldig sent som 4 akkurat!

Igår spise vi spagetti og kjøttdeig, så det var godt med litt pannekaker idag. Hva er din favoritt middag? Min er blant annet taco ;)Hva har dere gjort idag? /   /  Hva spiste du til middag?

Gårsdagen

Hei!


Idag har jeg og Joshua gått på en liten tur med hundene mine, vi har spist frokost og en is hihi :D Akkurat nå så driver han å spiller et spill, imens jeg blogger. Det er fantastisk at vi kan gjøre hver vår ting, imens vi er med hverandre. Man trenger ikke alltid å gjøre noe sammen, så lenge vi er med hverandre og gjør det vi har lyst til å gjøre. Jeg passer på at jeg ikke blogger når Joshua ikke har noe å gjøre, for da blir det kjedelig for han. Jeg spør han om det passer for han at jeg blogger, ikke alltid at det passer seg. Senere skal vi lage oss litt spagetti og kjøttdeig, så får vi se hvordan resten av dagen går. 


Som sagt så var jeg og typen på Norway cup igår. Vi hadde det koselig, spiste hamburger og slappet av. Isac Eliott hadde konsert og fansen hans hylte og hoppet som bare det. Jeg trodde ikke mine egne øyne at det faktisk var selveste finsken som sto der oppe og sang. Jeg måtte spørre typen min flere ganger om det faktisk var han, eller om det var noen andre, men neida det var Isac. Jeg er ikke noe fan av Isac, men litt morsomt at jeg også er finsk, også hadde han konsert ;) Vi var der ikke så lenge egentlig. Etter vi kom hjem, satt vi på Prison Break og tok frem litt godteri. Det var deilig å endelig slappe av, uten masse mennesker rundt seg og masse bråk. 

Disse bildene tok jeg før vi dro ut igår. Jeg pleier aldri å bruke eyeliner og øyenskygge, men da ble det det igår :)Hvordan var dagen din igår? :)

Lillehammer

Istad dro vi til Lillehammer og kikket litt rundt i butikkene. Lillehammer by er en så koselig og gammeldags by. Jeg kunne gjerne bodd her, om det ikke var så langt unna alt, som Lillestrøm osv. Men ihvertfall, istad tok vi oss en kopp kaffe og en liten god bit. Jeg spiste en veldig god eple og kanel muffin. 

Jeg tok med kameraet, så jeg kunne legge ut bilder fra litt andre steder. Er litt bedre for dere å lese bloggen min om jeg har litt forskjellige bilder, enn å nesten se samme bilder hver dag, er dere ikke enige? :)Jeg syntes det var så kult, så måtte bare ta et bilde hahaha :D Minner meg faktisk litt om London, for der har dem også sånne biler utenfor butikken på veggen!

Så spiste vi litt Thailandsk mat, som var utrolig godt!

Jeg likte den her, så måtte ha bilde med den! Er det ikke sånn de brukte i en episode på Gossip Girl? :)

Meg og min vakre mamma!

Har du vært i Lillehammer by før?  /   /   Hva syntes dere?

påsken på hytta

Idag har vi vært litt ute i solen, også har vi gått på en liten luftetur og hundene løp fritt rundt omkring. Solen skinner mye her oppe på fjellet, så det er deilig :) Vi spiste frokost rundt 10 tiden og tenkte kanskje å dra til Skeikampen, men det ble ikke noe av. Idag skal vi bare være på hytta og slapper av siden vi kom hit så sent inatt, så da drar vi ned til Lillehammer imorgen. Der har jeg ikke vært på kjempe lenge og jeg syntes Lillehammer er en så koselig liten by, med mange søte butikker og steder. 

Men dere, det er ikke så lenge igjen til påskeferien er over og skolen starter igjen på onsdag, noe som er så utrolig kjedelig :( Vi skal rett på praksis når ferien er over på onsdag, så da skal jeg på praksis til barneskolen. Jeg kunne ønske ferien ihvertfall varte i en måned, så vi kunne innstilt oss til at skole starter, for vi rekker ikke å innstille oss på så kort tid. Men vi må bare kose oss og nyte ferien så lenge vi har den, ellers går tiden mye kjappere! Utsikten her er vi veldig heldige med ja, for vi ser utover fjellene og får mye sol på denne siden!

Her på hytta har vi nok av påskegodt for å si det sånn, så det blir mye godt på oss :)Hva syntes dere?

Hyttekos

Ikveld så drar jeg og Joshua opp med familien min til hytta i Gausdal. Vi ser litt på film og koser oss litt før vi skal ta en lang biltur oppover. Vi skal være på hytta til søndag, så er noen netter :)

Vi er ikke fremme på hytta før inatt, så det er jo litt kjedelig. Nå har vi tenkt til å se på en film på netflix, kose oss med noe godt og slappe av, for idag er vi så slappe hahah :D

Dere får ha en fin kveld videre da! Les forresten innlegget til Rene Kleveland

Hva skjer ikveld?

Fast And Furious 7

Igår så dro jeg og Joshua til strømmen for å møte kompisen hans Nima. Vi var litt på senteret, så dro vi til Lillestrøm for å kjøpe billett til Fast & Furious 7 klokken 23.59. Det var sinnsykt mange som skulle se på den, selvfølgelig! Dumt vi kjøpe for så sent, for jeg ble virkelig trøtt. Jeg sovnet flere ganger, for jeg hadde så vondt i hodet. Fimen var bra og spennende. Synd det ikke kommer flere av dem :( Filmen varte veldig lenge, så vi måtte ta taxi hjem til meg. Filmen var slutt ca klokken 02.30 og jeg var overtrøtt etterpå for å si det sånn hahaha :D

Idag klokken 13.57 tok vi bussen til Flateby, her faren min bor. Her skal vi være til kvelden, så vi skal spise middag og god dessert som stemoren min Isabel lager. Hun har alltid vært flink til å lage dessert!! :)

Jeg har ikke vært hos pappa på lenge, tror det er 4 måneder ellernoe. Så er koselig å være her igjen, sammen med mine små brødre. De vokser så utrolig fort og jeg gleder meg til de blir enda eldre. De er 8 år og 4 år, verdens søteste alder og den alderen de har så god fantasi!

Hva syntes dere?

kvelden igår

Som sagt så skulle vi på fest igår og det var kjempe koselig! Vi brukte litt tid på å finne ut hvor det var, altså hvilket hus, men vi fant heldigvis frem til slutt. Kvelden var utrolig bra og det så ut til at alle hadde det gøy. Tror ikke jeg har hatt det så gøy på fest på lenge!! Veldig sent på kvelden, så danset vi alle sammen i en gjeng, noe som var det beste med kvelden var at alle hadde det bra sammen. Vi var ikke så mange, kanskje litt over 10 stk eller noe. Det kom en hel hau folk som krevde å få komme inn, men nei de fikk ikke komme inn. Da hadde hele kvelden blitt ødelagt og det hadde ikke vært noe for oss som hadde det så gøy. 

Idag litt senere så har vi tenkt til å dra til meg, siden vi skal til hytta på fredag. Vi skal kanskje kjøpe litt godteri etterpå og kose oss litt, siden vi har ikke spist noe godt på lenge og det fristet oss veldig å kjøpe noe nå hahah. Vi driver også å ser på feriesteder som vi kan dra til på sommeren og jeg får bare lyst til å dra dit idag, men for at vi skal kunne dra på ferie sammen, så må vi jobbe. Håper det blir en ferie på oss ihvertfall!
Hva gjorde dere igår? 

politiet "skremte" alle ut av huset

Senere idag klokken 21, så har jeg og Joshua tenkt til å dra på fest og hygge oss litt sammen med folk. Forrige gang når vi var på fest, så ble det så mange at han som eide festen måtte ringe politiet osv, siden han klarte ikke å holde styr på dette selv, siden de folka som ville inn til han var jo helt gærne. De skrek, herjet og sparket i døren. Det gikk virkelig rett i dass alt sammen, så alle måtte dra hjem. Det var koselig når vi var rundt 10 stk, men når det var ca 20-30 stk som sto utenfor utgangsdøren, så var det ikke like behagelig lengre. Jeg og Joshua tok første bussen hjem til han hahah. Jeg håper det blir en bra kveld idag og at politiet ikke skremmer alle ut av huset, som sist. Jeg skjønner ikke at politiet faktisk kan be folk om å stikke ut av huset, når det er en som har laget fest. Hva om han virkelig hadde fått lov av foreldrene sine? Jaja, alkolhol er selvfølgelig ulovlig for de som er under 18, men de kunne bare tatt drikken som var der og latt oss være der, vi som var invitert. Noen var så dumme som hadde sprit i hånden da politiet kom, så navnet dems måtte bli skrevet opp hahaha idiotisk. Kunne vell slengt den vekk? 

Idag klokken 12 dro jeg, Joshua og moren hans til kirken igjen. Vi spiste kake, kjeks og frukt på slutten. Nå har vi nesten akkurat kommet tilbake fra kirken og har tenkt til å slappe av litt. Kusinene til moren til Joshua er på besøk her og jeg møtte de for første gang idag, så det er koselig!

Hva skal dere ikveld? /  /  Har du vært på en fest der politiet måtte komme?

dagen igår

Hei!

Igår etter jobben så dro jeg og Joshua til Oslo. Vi tok oss en liten tur på Botanisk hage. Det er virkelig et nydelig sted på sommeren, men blomstene har ikke kommet frem enda.

I Botanisk hage gikk vi på museum for 25kr hver og jeg hadde ikke vært der på lenge, så var gøy! Så gikk vi også inn på små rom med sikkert rundt 30 varmegrader, der det var planter osv. Var kjempe fuktig der inne og føltes ut som utlandet.

Hva gjorde dere igår ?

I need summer!

Hei dere!

Jeg og Joshua skal sove hos meg inatt, siden jeg har sovet hos han nå i flere dager. Godteri er handlet inn, så det blir nok film litt senere, om vi ikke drar på en fest. Isåfall hvis vi skal se på film, har dere noen forslag til noen bra filmer på netflix eller andre sider som vi kan se på?

Idag har vi vært litt ute i sola og føles ikke ut som mars akkurat. Det blir bare varmere og varmere for hver dag som går,  nesten så jeg skulle tro det er sommer allerede. Snøen har ikke smeltet helt bort enda da, men det skal heldigvis ikke så mye til før alt er borte, så mye sol som det er for tiden!

Jeg har ikke blitt noe bedre enn forrige innlegg. Jeg nyser, hoster og er virkelig forkjølet. Jeg har vært det nå i over en uke, så begynner å bli lei nå ja. Får håper jeg blir bedre snart, så jeg kan nyte varmen uten at jeg blir mer forkjølet av vinden hahah. 

Snart er det ny uke igjen og jeg og Joshua starter jobben vår igjen på mandag. Vi skal jobbe de samme dagene som forrige gang og det blir da mandag, onsdag og fredag. Det skal bli bra! Da kan vi begynne å spare litt til sommerferien, så vi har noen feriepenger å shoppe litt for. Det er ikke lenge til sommerferien engang. Kun noen uker igjen nå, så er shortsen på og gradene er høyt oppe! Det skal bli deilig folkens :)

Jeg vet ikke helt hva jeg skal til sommer enda da, men kan hende jeg skal bli med på ferie med Joshua og moren hans, men er bare kanskje. Jeg og Joshua har lyst til å dra til Spania, men jeg skal snakke mer med mamma om det, så kanskje jeg får dra med han og moren. Håper ihvertfall det, for hadde vært kjempe koselig!Hva skal dere i helgen/sommeren? 

tjuvholmen & jobbdag

Hei!

 

I det siste så har det vært veldig fint vær, med strålende sol og null skyer. Det har blåst en del da, så både jeg og Joshua har blitt forkjølet. Vi var i Tjuvholmen i Oslo tidligere idag og koste oss i varmen. Vi må virkelig nyte varmen, når den endelig har kommet! Skal bli så utrolig deilig når sommeren kommer. Det er alltid deilig å ta på seg litt lettere klær og sko, etter en kald og slitsom vinter med store jakker og tunge vintersko. Jeg syntes det er så mye bedre å gå i converse, enn uggs, selv om uggs er godt og varmt å gå i. 

Bilde med Joshua i det fine været ♥


Tilbake til dagen idag. Jeg og Joshua har jobbet idag fra klokken 14.30-17.30, så imorgen så får vi lønnen vår inn på kontoen. Det er godt å tjene litt, etter å ha gått rundt ute og delt ut masse flyers. Forkjølelsen kommer vell av at det har blåst mye ute, imens vi har jobbet. Idag var vi faktisk heldige for det var kjempe varmt, så det var ikke like ille å jobbe som det var på mandag. 

Jeg og Joshua skal kanskje fortsette å jobbe med å dele ut flyers neste uke. Egentlig skulle vi bare jobbe i 3 dager, men så spurte sjefen om vi hadde noe lyst til å jobbe lengre og selvfølgelig ville vi det. Så neste uke så skal vi jobbe på Strømmen på Telexpressen der, så hvis noen av dere er der neste uke på mandag, onsdag, eller fredag, så kanskje dere ser oss? Men ihvertfall så skal vi jobbe for dem på Strømmen denne gangen! Vi har nemlig jobbet i Lillestrøm disse dagene.

 

Var helt nydelig utsikt utover vannet idag fra Tjuvholmen. Gleder meg bare mer og mer til varmegradene stiger høyere!
Hva syntes dere? /   /  Hva har dere gjort idag?

mye som har skjedd

Hei!

I hele helgen så har jeg og Joshua sovet hos hverandre. Han hadde bursdag på lørdag den 20. desember, så vi feiret det hjemme hos han. Vi hadde det utrolig koselig med god middag og kake. Senere på kvelden dro vi på kino og så på Interstellar. 

På søndag den 21.desember så hadde jeg bursdag og da tok vi oss en liten tur innom pappa. Der spiste vi kake, også åpnet jeg gaver. Senere dro vi hjem til meg igjen, også kom onkelen min, pappa kom på kaffe, også sov min morfar hos oss. Det var kjempe koselig! Vi spiste middag og dessert hos meg. 

Idag så har jeg og Joshua vært i Oslo. Vi kjøpte oss varm drikke, også satt vi oss ned og snakket. Det var veldig koselig i Oslo nå med masse julepynt, også mange barn som sto på skøyter. 

 

Idag så har vi vår 3 måneders jubileum, så derfor dro vi til Oslo og hygget oss litt!

Hva syntes dere? /   /   Hvordan har helgen deres vært?  

er jeg alene om det?

Hei!

Idag så har vi hatt ungdomsbedrift på skolen, så jeg og gruppen min har fått jobbet litt sammen. Det har vært sykt kaldt idag og jeg gruer meg bare mer og mer til vinteren nå. Jeg som "liksom" hadde gledet meg til vinteren, med store varme jakker og uggs. Neida, nå vil jeg har sommeren tilbake! Jeg ville gjerne hatt masse varme nå og bare kjenne solen steke på kroppen. Denne gangen skal jeg ikke klage på at det er for varmt, som jeg nesten alltid gjør hver sommer. Men man blir jo selvfølgelig lei varme, men varme er sååå mye bedre enn kulde (selvfølgelig haha). 

Jeg gleder meg til jul da, det kommer til å bli så utrolig koselig! Denne julen skal jeg være hos mamma, for ifjor var jeg nemlig hos pappa. Skal bli så godt med julemat, gode kaker og åpne gaver som alltid er like spennende selv om årene går haha. Nå får jeg virkelig julestemning, gjør ikke dere? Heldigvis har ikke snøen kommet sier jeg bare. Håper den kommer så sent som mulig, for kulde er noe av det verste jeg vet og jeg blir så veldig fort kald, uffameien. 

Bursdagen min nærmer seg da og det skal bli deilig å endelig bli 17! De fleste i klassen min og i parallellklassen min har fylt 17 år forlengst og dem blir snart 18 liksom. Skikkelig urettferdig at jeg har bursdag i Desember, men men det får jeg jo ikke gjort noe med akkurat. 

 

Dette er virkelig verdens søteste og herligste hund! Noen av dere som også har hund? Hvilken rase? Dette er phalene :)

 

Er jeg alene om det, eller er det fler som gleder seg til varmen igjen? Har noen av dere bursdag sent?

Hva syntes dere?

latest insta

Hei!

Har du instagram? Jeg er veldig aktiv der, så hvis du er en fastleser på min blogg, så anbefaler jeg deg å følge meg på instagram ( nathaliemantyla ) også. Der blir det lagt ut flere bilder hver dag. Hvis det er en dag jeg ikke blogger, så har jeg en aktiv instagrambruker.

Er det noen spesielle temaer dere vil jeg skal blogge om? Jeg er interessert i å skrive om det du liker :)

 

Hva heter du på instagram? /   /  Noe du vil jeg skal blogge om?

gjørmete tur på 2 timer og 30 min

Hei!

Idag så har jeg og Joshua vært på tur med noen av vennene mine fra parallellklassen min. Denne turen var en gym oppgave, så ikveld skal jeg skrive en rapport om turen. Jeg og Joshua sto opp ganske tidlig, 08.45 faktisk. Så kledde vi på oss og jeg smurte noen brødskiver. Maten spiste vi på vei til bussstoppet. Da vi kom frem der, sjekket vi busstidene og bussen kom ikke før 09.42, så vi måtte vente drit lenge. Jeg var så utrolig trøtt da jeg la meg igår kveld, så jeg trodde da at bussen kom 09.11, men bussen kom tydeligvist ikke så tidlig på en søndag. Da bare gikk vi videre til busstopp til busstopp, helt til klokken nærmet seg 10.42. Da vi var fremme i Lillestrøm tok vi toget til Jessheim. Turen vi gikk tok 2 timer og 30 min. Det var iskaldt på starten, siden det blåste sånn og når jeg endelig ble varm, så måtte det selvfølgelig være så mye vanndammer, så jeg ble kaldt på føttene. Det var masse gjørme også, men etterhvert orket jeg bare ikke å bry meg så mye om hvor jeg gikk haha, så joggeskoene mine ligger nå i vaskemaskinen. 

Både jeg og Joshua har dusjet og vi bare slapper av nå og har spist litt og drukket te. Etterpå kommer mamma, stefaren min og hundene hjem fra hytta. Da blir det middag endelig! 

Her er litt bilder fra turen:) 


Hva syntes dere? /   /  Hva har dere gjort idag?

Trening, mobbing og besøk.

Hei!

Trening, mobbing og besøk. Da får jeg fortelle litt om dagen idag, siden den er så interessant? Idag på skolen så hadde vi gym og da varmet vi først opp, også var vi på styrkerommet. Der løp jeg på mølle, trente armene, magen og lårene, også syklet jeg litt på spinning sykkel. Nå er jeg skikkelig støl i lårene og har vondt i veldig kneet.

Etter gym hadde vi norsk og da skulle egentlig jeg og gruppen min ha presentasjon, men så utsatt vi den en uke til, pga noen i gruppa ikke var på skolen. Så vi jobbet med artikler istedenfor. Da skal jeg skrive om mobbing, hva årsaken er til at andre mobber, hvordan man kan løse det og hva problemene er osv.

Skoledagen var lang og reiseveien hjem var så kjedelig, men det er den jo hver dag så. Men jeg har besøk av Joshua da, som er det beste etter en slitsom skoledag. Jeg blogger og blogger, mens han ligger å sover med hodet på låret mitt haha. Der ligger han nok godt tenker jeg!Hva har dere gjort på skolen idag? /   /  Hva skjer ikveld hos deg?

kurs i Oslo imorgen!

Hei!

Imorgen så skal jeg og noen flere fra min klasse og den andre klassen til Oslo på kurs for ungdoms bedriften. Vi starter klokken 13.00, så det er litt deilig at jeg får sovet litt lengre. Så slutter vi 15.00 og heldigvis tar det ikke lang tid med tog hjemover igjen, istedenfor den lange reiseveien med buss og tog fra skolen haha. 

Nå sitter jeg å slapper av i senga med musikk, ikke så veldig mye annet å gjøre hvis man ikke har penger til å dra ut. Det er skikkelig irriterende faktisk å ikke ha penger, så jeg må nok søke etter jobb snart. Det hadde vært veldig deilig med litt penger!Hva skal dere imorgen?Hei! Mitt navn er Nathalie Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år nå. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits