En sunn smoothie på 10 minutter!

Hei!

Jeg har endelig fått kjøpt meg et nytt minnekort til kameraet mitt, men det er vell noen uker siden nå. Jeg kjøpte det vell etter julen tenker jeg, men har ikke tatt av noe tid til å blogge eller ta bilder. Jeg prøvde det ut istad og filmet meg selv i dagslys og jeg må si det er virkelig bra kvalitet, ihvertfall i dagslys. Vell det var bare for å prøve, men da vet jeg at jeg kan starte med å lage nye youtube videoer, siden mange av dere har ønsket det svært lenge nå! Jeg skal prøve å få gjort det om ikke så alt for lenge. 

Ettersom jeg har nytt minnekort, så tok jeg noen bilder istad. Jeg lagde meg nemlig en smoothie drikke av gulrøtter og appelsin juice med blenderen. Det var overraskende godt og jeg kommer helt sikkert til å lage det en annen gang også. Jeg kuttet endene på gulrøttene og vasket dem, men jeg skrelte dem ikke. Hvis du stopper blenderen/mikseren for tidlig, så kommer smoothien til å være for tykk og klumpete. Du kan også helle oppi mer juice, dersom du ønsker at smoothien skal være tynnere.
 

Har du laget dette før? Hva syntes dere?

Jeg tilhører ikke på kjøkkenet

Hei!

 

Som sagt så var vi i Oslo idag. Vi tok båten over til Langøyene og det var kjempe koselig! Da vi kom hjem igjen, så lagde vi oss veldig sen middag. Da ble det wok :) Utrolig godt med både kylling og pasta i. Det var ferdig laget i posen, man måtte bare varme det opp i en stekepanne. Det er jo egentlig ganske supert da, så slipper man å bruke så veldig lang tid på å lage seg noe mat på kvelden etter en lang dag :D

Vi tente på litt lys og hadde en fredelig god middag på en lørdagskveld. Det er alltid deilig å spise noe godt og bare slappe av rundt middagbordet etter en gåtur i Oslo. Istad etter middagen så tok vi en balje med veldig varmt vann, så tok vi i føttene i baljen, tok på oss ansiktsmaske og satt på netflix ;) Vi hadde en slags hjemme spa, noe man har godt av i blant. Vi har ryddet en del i huset, skiftet på sengene her, satt på klesvask og satt på oppvask. Det er bra å gjøre husarbeid, selv om man kanskje ikke får noe lønn for det. Det er godt å gjøre noe for familien sin og vise at man har respekt for sitt eget hus :) Det er faktisk ganske viktig. 
Her ser dere denne gode wokken vi "lagde" idag. Den smakte ekstremt godt og det var veldig mettende. Det sto på pakken at det var til 1-2 porsjoner. Jeg tok en porsjon, og Joshua tok selvfølgelig 2 porsjoner, for han er jo gutt og orker mer ;)

Jeg er ikke så glad i å lage mat, men hvis det er noe enkelt, så er det bare morro. Jeg er ikke så flink til å lage mat og jeg er liksom ikke så villig til å lære heller, for når jeg virkelig prøvde å lære det i mat og helse, så klarte jeg alltid å gjøre noe feil selvfølgelig. Enten å ta oppi for mye salt, pepper, mel, melk eller noe annet. Da må jeg bare være ærlig om at jeg fikk 2'er i mat og helse :( En av grunnene til at jeg ikke prøver meg på å lage noe mat hjemme, på ekte. Taco er greit da, for da er det bare å steke kjøttdeig. Det sies jo at jentene tilhører på kjøkkenet, men dessverre det er ikke sånn med meg. Hahah, da er det heller omvendt. 


Hvordan har deres dag vært idag? Jeg vil vite :)Hei! Mitt navn er Nathalie Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år nå. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits