28.07.2013

Hei!

Nå er Adrian på vei til meg, så det blir koselig! Siden det er overskyet osv, så blir det ingen bading idag. Det skal regne og lyne, så da får vi ikke akkurat gjort så mye ute heller. Vi skal kanskje ha en fotoshoot idag, så da blir det iallefall masse bilder av oss på bloggen. Det er ganske lenge siden vi har hatt fotoshoot, så det blir gøy haha. Også har vi 7 måneders jubeleum idag, så dere kan gjerne gratulere oss her eller på facebook!! 🙂

Hva skal dere idag? 

dagene

Hei!

Natt til tirsdag, så kom Adrian hjem fra ferie. Så på tirsdag morgen syklet han til meg, så han har sovet hos meg fra tirsdag-torsdag! Vi har hatt det kjempe koselig hjemme hos meg, også har vi grillet hos morfaren min og sånt. Jeg har sovet hos Adrian fra torsdag til idag, så vi har hatt det sinnsykt koselig!! Vi har grillet, igår var vi på kino med foreldrene, søsteren og venninnen hennes, også idag har vi vært på besøk hos hans farmor og farfar. Det var kjempe koselig, for vi spiste is og sånt! Koste oss veldig mye ihverfall, så nå sitter jeg på rommet med litt musikk. Snakker litt med Adrian, så vi møtes imorgen tidlig! Vi har tenkt til å bade, iallefall kose oss sammen før jeg drar til USA på mandagen som kommer nå til uken.

Bilde er fra den dagen vi skulle til morfar å grille!! Bildet ligger på instagram forresten,  for de som følger meg har sikkert sett det før, hehe!

Hva syntes dere?

jordbær kos

Hva har dere gjort idag?

Gratis design

Hei!

Det er sikkert mange av dere som lurer på hvor man får tak i litt ordentlige og fine design, så da tenkte jeg at jeg legger ut linker til sidene!

♥ http://inaanjuta.blogg.no/1323093876_samling_av_gratis_des.html

♥ http://tonjemtdesign.blogg.no/1373066330_gratisdesign_9__the_h.html

♥ http://www.nerdie.me/design/webdesign/blogg-no/gratis-design

♥ http://kithsgratisdesign.blogg.no/

Skal du sjekke sidene?

delicious

Hva syntes dere om bildene? /   /  Har du noen bær i hagen?

SMINKEVIDEO

SETT PÅ 1080p FOR MYE BEDRE KVALITET !!

Hva syntes dere?

antrekk i bilder

Hei!

Jeg holder på å laste ned en Summer look sminkevideo på youtube kanalen min, så jeg legger ut videoen med engang etter det!

Antrekket idag! Ganske summer style egentlig, hahah.

Hva syntes dere om antrekket?

so cute

Hva syntes dere om bildene?

Nelly kjoler

Hvem likte dere best av disse?

VIDEO

SETT PÅ 1080p FOR MYE BEDRE KVALITET !!

Denne videoen her var egentlig ikke planlagt, men siden jeg hadde tid til å lage video så bare gjorde jeg det! Det er en ting jeg hater video, ikke noe 10 ting, men bare ting jeg hater. Jeg snakker litt mye om hver ting, men hahah jaja! Jeg glemte meg helt bort, så jeg snakket om noe annet noen ganger.

Hva syntes dere om vidoene?