Bilde oppdatering

Hei!
Jeg har tenkt mye på å starte ordentlig å blogge igjen, men er litt usikker. Jeg savner ihvertfall å skrive, ta bilder osv. Jeg kjenner jeg trenger å blogge, for det er en del av meg og bloggen betyr mye for meg.
Jeg oppdater litt bilder:)

Hva syntes dere?

Hvor er Madeleine McCann?

Hei!

VIKTIG! Dette handler om en British jente Madeleine McCann, som forsvant som 3/4 åring. Moren oppdaget klokka 22.00 at den eldste datteren var forsvunnet, mens de to mindre tvillingene fremdeles var i leiligheten. Det var torsdag 3. mai 2007 Madeleine forvant fra ferie leiligheten Oceans Club i Praia da Luz i Portugal, mens foreldrene Kate og Gerry McCann spiste middag på en resturant med noen venner på kvelden 50 meter unna. Hun har vært borte helt siden 2007, så hun har vært borte utrolig lenge nå. Dem finner ingen spor etter hvor hun kan være. Det kom på tv2.no for noen dager siden at dem skal begynne å grave etter henne. Jeg syntes det er veldig trist, for hun er en så nydelig jente, med søsken som trenger henne og foreldre som sikkert kommer til å være bekymret resten av livet hvis det ikke kommer noen andre spor. 

Foreldrene forteller at det er lett å gjenkjenne Madeleine, fordi henne har en mørk flekk på høyre øye, som går nedover på pupilen. 

 

DEL DETTE VIKTIGE INNLEGGET! TAKK PÅ FORHÅND:)