just picture

 

Disse bildene var bare noen raske bilder jeg tok med selvutløser, hahah. Det ble ganske dårlig kvalitet, fordi kameraet fikk ikke zoomet helt.

 

Hva syntes dere om bildene? /  /  Hva skal dere idag?

tips?

Hei!

Jeg holder på med en video av meg og Adrian, også finner jeg ingen fine “love songs”. Veldig irriterende for nesten alle sangene jeg finne handler bare om triste kjærlighets historier. Jeg vil ha en sang som handler om at begge elsker hverandre og at de vil være sammen for alltid. 

Jeg er ikke så flink på å forklare, men dere skjønner sikkert hva jeg mener.

 

Har dere noen tips? /  /  Hva syntes dere?

ingenting å gjøre

Hei!

Akkurat nå sitter jeg bare å hører på litt musikk og slapper av. Jeg er ganske sliten etter en lang dag på skolen, selvom dagen gikk ganske fort. Ikveld skal jeg på dansing med Benedicte, så det gleder jeg meg til. 

 

Hva skal dere idag? /  /  Hva syntes dere?

chill

Hei!

Idag har det vært en lang kjedelig dag på skolen og jeg skulle egentlig framføre samfunnsfagen, men jeg var ikke så forberedt. Jeg framfører den imorgen alene, uten gruppen min. Håper det går bra iallefall. Jeg har dansing imorgen som vanlig. Da tar jeg og Benedicte bussen sammen ned til Lillestrøm. Ganske koselig å ta bussen egentlig, iallefall på kvelden. 

Jeg skal være hos pappa denne uken, men så drar jeg til mamma i helgen. Eller på fredag da, fordi jeg skal kanskje møte Adrian. Ganske viktig for meg å få møte han, for jeg savner han veldig fort igjen. Bare på noen få minutter, så er han i tankene mine igjen. 

 

Hva syntes dere? /  /  Hva skal dere til uka?

bilder fra ballet 2013

Hei!

Jeg skrev på et innlegg at jeg skulle legge ut noen bilder fra ballet senere, men jeg har dessverre ikke hatt så mye tid til det. Jeg legger det ut her nå, men jeg tok bare noen få bilder. Jeg hadde det ganske gøy, så jeg ville heller bruke tiden min på å danse og sånt, enn å ta masse bilder. 

 

Hva syntes dere om bildene?

musikk favoritter

 

 

Hvilken liker dere best? /  /  Musikk tips?

Bilder

Hei!

Som dere sikkert vet så var jeg på vinterball igår. Det var kjempe koselig! Vi spiste pizza, danset med litt for høy musikk og trakk kåringen for hvem som var skolens solstråle og sånt. Jeg og venninnene mine hadde det veldig gøy. Vi tok en del bilder sammen, men jeg legger dem ut senere idag. Ballet startet forresten klokken 18 og sluttet klokken 00. Jeg var der selvfølgelig litt lengre, fordi pappa var vakt der. 

Bildene fra ballet kommer senere idag:)

Hva syntes dere om bildene? 

dagen med kaja

Hei!

Idag rundt kl.1718, så kom Kaja til meg. Vi tok utrolig mange bilder, ikke bare litt men faktisk 186 bilder. Det var veldig gøy, hahah! Etter det så dro vi til Strømmen Storsenter og kjøpte ballkjole til meg, for jeg har ball imorgen. Det blir koselig!

Hva har dere gjort idag? /  /  Hva syntes dere om bildene?

Today

Hei!

Idag har det vært en lang og kjedelig dag på skolen, som alltid. I det siste så har vi dratt hjem fra skolen rundt klokken 1011 tiden, fordi vi hadde framføring. Idag så slutta vi klokken 14.05 som vi alltid pleier å gjøre. Senere idag så skal jeg, mamma og Kaja dra på Strømmen Storsenter. Jeg har ball imorgen, så vi skal se etter en fin ballkjole. Jeg gleder meg veldig mye, fordi jeg elsker å pynte meg. Håper vi finner en fin kjole. Jeg har egentlig tenkt på en lyse rosa kjole, som er litt stor og lang. Det er mange på 10’ende trinnet som skal ha to kjoler. En stor kjole som vi har på når vi skal spise, ta bilder og sånt, også en litt kortere kjole når man skal danse og ha det gøy. 

 

Har dere noen planer for dagen? /  /  Har dere hatt ball?