Tenk på det

Hei!

Det er helt sykt å tenke på at det snart er 2014. Jeg husker skikkelig godt da det var nyttårsaften 2008, da jeg var så redd for rakettene haha.
2013 har vært et fantastisk år og jeg håper på at 2014 blir like bra. Vi tar opp rakettene klokken 00.00 og da er det endelig et nytt år. Det er nå vi starter på blanke ark, eller ja et nytt år. Da kan man prøve å forbrede ting som ikke funket så bra forrige år.
Ha en fin dag og nyt de siste timene som 2013.

Gleder du deg til et nytt år?

Godt nyttår alle sammen

Hei!

Idag så sov jeg til klokken 11.00, men jeg ble i sengen til klokken 13.00, så det var egentlig ganske deilig. Når jeg sto opp så spiste jeg først frokost, også tok jeg en dusj. Etter det så slappet jeg av og så på en film. Nå har nettopp tatt på meg kjolen min og fikset meg, så nå er jeg helt klar for at kvelden skal komme. 

Vi får besøk av mange venner av mamma og stefaren min nå snart, så vi blogges nok ikke før imorgen. Jeg håper at dere får en super fin dag med familie og venner. Kos dere masse med god mat, dessert og fyrverkeri.

Som jeg skrev for noen dager siden så har jeg glemt laderen til kameraet hos pappa, men jeg fikk tatt noen bilder av bordet:)

Hva syntes dere? 

Nyttårsforsettene mine

1. Trene mer

2. Bli flinkere på å holde rommet mitt ryddig

3. Bli kjent med fler folk

4. Blogge bedre, men dere må selvfølgelig gi meg forslag

5. Spise sunnere

6. Kapre drømmegutten

7. Dra til et annet land

8. Drikke mer vann

9. Satse mer på skolen

10. Tenke positivt om alt og alle

Hva er dine nyttårsforsetter?

hvordan bør jeg ha det?

Hei!

Jeg har tenkt til å klippe meg snart, men jeg aner seriøst ikke hvordan jeg bør klippe meg. Jeg har jo langt hår nå og skal ihvertfall klippe slitte tupper. Jeg vil egentlig prøve noe nytt, men da vet jeg at jeg kommer til å savne lengre hår og det som er så dumt er at det tar lang tid før det blir så langt igjen. 

Jeg har klippet håret mitt to ganger, med sånn slags ” v ” nederst. Jeg vet ikke om jeg vil ha det lengre, eller om jeg skal klippe opp håret mitt. Jeg har klippet håret opp en del ganger før og jeg har selvfølgelig angret sinnsykt på at jeg gjorde det da. 

Jeg har veldig lyst på en av disse to frisyrene, men er ikke helt sikker, så derfor vil jeg høre fra dere om hva dere syntes jeg burde ha. 

Hva syntes dere? /  /  Hvilken frisyre burde jeg ha?

dagen idag

Hei!

Idag så sto jeg opp rundt klokken 10, så fikset jeg meg og sånt. Klokken 10.30 så dro jeg, mamma og søsteren min til morfar. Hos morfar var tanten min og fetterene mine, så vi hadde det veldig koselig med dem. 

Nå er jeg hjemme, for jeg og familien skal til moren til stefaren min og spise middag der. Jeg har forresten følt meg veldig dårlig i det siste, for jeg har vondt i halsen og hodet. Jeg får bare håpe på at det går over så fort som mulig.

Jeg klarte å glemme laderen til kameraet mitt hos pappa, så jeg tror nok ikke at jeg får tatt så mange bilder med bra kvalitet siden jeg må bruke Iphonen haha uff. Men dere får ha en fin dag videre, for vi drar nå snart!

Hva skal dere idag?

stor shopping idag

Hei!

Idag så tok jeg, mamma og Malin en koselig togtur til Oslo. Jeg og mamma fikk kjøpt en del ting i Oslo City, også etter det så kjøpte vi oss en drikke på Starbucks. Etter shoppingen i Oslo City så tok vi togtur tilbake til Lillestrøm igjen. Vi dro til Strømmen og shoppet litt der, så nå har vi utrolig mye fint! 

Jeg kjøpte masse klær, litt sminke, osv. Jeg tok også et hull i øret, endelig! Men jeg har jo de andre hullene fra før, men jeg har alltid ønsket meg et hull litt lengre opp på øret, så da fikk jeg tatt det også.

Nå skal jeg, mamma og Malin se på Pretty Little Liars:) Dere får ha en fin kveld!

Hva syntes dere om innkjøpet?

julegavene jeg fikk

Hva fikk dere til julegave?

JULENISSEN KOM

Hva syntes dere om bildene?    Har julenissen kommet til deg?