FOTOSHOOT

Hva syntes dere?

kvelden igår

Som sagt så skulle vi på fest igår og det var kjempe koselig! Vi brukte litt tid på å finne ut hvor det var, altså hvilket hus, men vi fant heldigvis frem til slutt. Kvelden var utrolig bra og det så ut til at alle hadde det gøy. Tror ikke jeg har hatt det så gøy på fest på lenge!! Veldig sent på kvelden, så danset vi alle sammen i en gjeng, noe som var det beste med kvelden var at alle hadde det bra sammen. Vi var ikke så mange, kanskje litt over 10 stk eller noe. Det kom en hel hau folk som krevde å få komme inn, men nei de fikk ikke komme inn. Da hadde hele kvelden blitt ødelagt og det hadde ikke vært noe for oss som hadde det så gøy. 

Idag litt senere så har vi tenkt til å dra til meg, siden vi skal til hytta på fredag. Vi skal kanskje kjøpe litt godteri etterpå og kose oss litt, siden vi har ikke spist noe godt på lenge og det fristet oss veldig å kjøpe noe nå hahah. Vi driver også å ser på feriesteder som vi kan dra til på sommeren og jeg får bare lyst til å dra dit idag, men for at vi skal kunne dra på ferie sammen, så må vi jobbe. Håper det blir en ferie på oss ihvertfall!

Hva gjorde dere igår? 

Bli brun på 5 min!!

Hei!

Jeg har brukt mange forskjellige selvbruningsprodukter før og har aldri vært noe fornøyd med noen av dem, sånn egentlig. Grunnen til det er fordi man ikke ser fargen etter mange timer. Det er ganske kjipt, for da ser man ikke om man kanskje har tatt for mye, eller for lite et sted på kroppen.

Den selvbruningen jeg bruker nå, den ser man fargen på helt fra starten av. Det er en selvbrunings mousse. Den er veldig bra og jeg anbefaler den for de som har lyst på en bra selvbruning. Det tar kunn noen få minutter å ta det på og det tørker med engang, så man burde passe på å gjøre dette nøye.

Jeg har brukt denne selvbruningen en del ganger nå. Jeg har allerede snart brukt opp to stk. Den gir en naturlig fin farge og smelter fort inn i huden!

Selvbruningen jeg bruker heter st.moriz 🙂

Har dere brukt denne før? / / Hva syntes dere?

Testen var positiv..!

Hei!

Igår kveld så tok jeg noen tester, som inneholdt at jeg skulle svare på noen spørsmål, så skulle dem beskrive meg som person og testene var jeg ganske enige i. Jeg er en åpen, vennenig, omgjengelig, snill, sjarmerende, avslappet og lykkelig person, men også er jeg noen ganger litt overfladisk og uansvarlig. Det kan jeg faktisk være ganske enig i, for det er jeg.

Jeg liker å ta sånne tester, for som oftest så er de sanne og man kjenner seg igjen i det som står. Dere kan jo bare lese bildene under, så får dere nøyaktig vite hvordan jeg er som person. Hvis venner av meg, eller familien min leser dette, så tror jeg de er nok så enige i noe av dette.

Testen får dere tatt HER og nei, det var nok ikke en graviditetstest. Da ble dere nok lurt, hahah

Noen som har tatt denne testen?

MOBBING! VÅG Å SI IFRA!

Mobbing skjer over alt og til alle tider har mobbing foregått. Barn og voksne har nok en eller annen gang opplevd mobbing, blitt mobbet, mobbet noen eller vært med på å mobbe et annet menneske. Hvorfor plager vi hverandre? Er det noen grunn til at mennesker skal trykke ned på hverandre og skade hverandre? Allerede som barn opplever man at det er en tøff verden vi lever i. Både i barnehagen, på skolen og på jobb, ja over alt der det er mennesker finnes det mobbing. Jeg tror verken lærerne, elevene eller noen andre mennesker ønsker å ha det slik, så hvorfor er det egentlig mobbing rundt om på skolene, og hvor lenge har egentlig mobbingen foregått uten at noe har skjedd?

Jeg leste på nett at før i tiden måtte man slåss for å overleve, og det var de svakeste som måtte betale for det.

Så hva er egentlig mobbing? Det er plaging over lengre tid. Mobbing kan være veldig forskjellig fra skole til skole, fra person til person, fra gutter til jenter og hvordan det skjer. Det kan være at en napper i genseren, dulter borti osv. Det kan være grupper som samler seg mot en annen enkeltperson og plager med fysisk vold, spytting, ja rett og slett at flere banker opp en enkeltperson.

Mobbing kan være hvisking bak ryggen, stillhet når du går forbi eller fnising når du har gått og de andre tror du ikke hører dem lengre. Mobbing kan være å bli utestengt, å få slengt til seg stygge ord og bli sett på som en “taper”.

Mobbing kan være at en sender stygge øyekast og geiper når læreren snur seg bort. Dytter deg bakover i køen, bare rent tilfeldig… Tvinger deg til å bli med i noe du ikke vil. Holder deg utenfor. Mobbing foregår over alt. Ute i friminuttet, på vei hjem fra skolen, hjemme, i timen, ja over alt.

Mobbing kan føre til så mye dumt. Selvskading, selvmord, og mye mer.

Hvem er det som mobber og er det noen forskjell på mobbingen fra forskjellige personer? Noen ganger kan det være lett å se. En leder av en gjeng, eller at mobberen snakker åpent stygt om deg og får med seg de andre på “laget”. Men i de fleste tilfeller er mobbing vanskelig å oppdage, nettopp fordi barn kan være så stille av seg. Man kan ikke si at det er en spesiell type mennesker, men i noen tilfeller kan det være barn som har det vanskelig hjemme og vil virke kul. Men det er forskjell på hvem som mobber. F.eks jente og guttemobbingen. Gutter er mer fysisk harde, de sloss. Det er på en måte bedre enn å bli utsatt for typisk jentemobbing. Jentenes mobbing er sleipere. Det er de som driver med hviskingen og fnisingen. Det er mer psykisk hardt å bli utsatt for den typen. Selvtilliten blir knekt, man er et null.

Hvem er det som blir mobbet? Akkurat som med mobberne er det heller ikke noen spesielle typer mennesker som blir mobbet, men det kan være noen mennesker som har lettere for å bli mobbet enn andre. Barn som ikke kommer fra rike familier og derfor ikke kan følge moten og gå i riktige klær. Barn med annen bakgrunn og annen hudfarge. Barn som ikke er noe særlig flinke og barn som er veldig flinke. Dette gjelder ikke bare skolearbeid, men alt mulig annet også. Barn som er feite. Barn som bruker briller eller høreapparat. Alt mulig som skiller seg litt ut hos en person kan man bli mobbet for.

Jeg tror man trygt kan si at mobbing har konsekvenser. Noen ganger store og noen ganger små. De som har blitt mobbet blir ofte sittende hjemme fordi de ikke tør å gå ut, det kan gå dårligere med utdannelsen, man kan bli et usikkert menneske som ikke stoler på noen, man kan få psykiske problemer, bli overvektig, bli rusmissbruker/alkoholiker og mye, mye mer. Også de menneskene som mobbet andre kan få problemer med seg selv.

Voksne blir også mobbet. Man kan vel si at det er mest jentemåten som blir brukt. Voksne deler seg ikke i gjenger for å banke en annen voksen til blods, men hvisker bak ryggen på personen. Bestemmer ting som gjør at personen føler at han ikke er bra nok til noe og gjør ting sammen personen ikke får vite om.

For at det skal bli mindre mobbing tror jeg det er å informere elever, lærere og foreldre bedre. Ta opp hva mobbing er, hvor det skjer, hvem som gjør det, hvorfor det skjer, hvordan det mobbes og hva man skal gjøre hvis man oppdager mobbing. Dette er kjempe viktig, for barna som ikke alltid vet hva de skal gjøre i noen situasjoner. På skolen har jeg og flere i klassen hatt en video om mobbing. De voksne er mer oppmerksomme i friminuttene enn de var før. Barna lærer å takle situasjoner og at det ikke er feigt å si i fra. Men uansett hvor mange tiltak man fører inn tror jeg aldri man vil bli kvitt mobbingen helt.

Hvis du er imot mobbing, kommenter “nei til mobbing”.

Hemmeligheten bak kjendisenes flotte figur

Hei!

Smale guttehofter og flate bryster er ikke tingen. Det er former som er inn.

Kate Winslet, Kim Kardashian, Christina Hendricks og Adele mener at man skal bruke formende undertøy og vise fram kroppen sin. Hold-in-truser får du flatet ut magen og løftet rumpa. Trusene har litt høyere liv enn vanlige truser. Det er dette de fleste kjendiser bruker, så her har dere fått vite hemmeligheten. Jeg har lenge lurt på dette og nå fikk jeg svaret!

Dette er noe jeg kaller perfekt kropp. Eller hva dere?

Hva syntes dere?

Wops..

Hei!

Oj sann.. Jeg begynner alltid å le av sånne her bilder. Hva er det folk tenker med liksom? Hahah skjønner at mange av disse bildene er kødd, men noen av dem er tilfeldig tatt i feil tidspunkt ser jeg.

Hva tenker dere? Liker dere også å se på sånne bilder og finne feilen?

Sex

Sex motvirker depresjon og stress. Sex regulerer apetitten og hormonene og har en normaliserende effekt på hele kroppen. Sæd virker dessuten som antidepressiva. I tillegg fører spenningsutladningen til at stresshormonet kortisol blir redusert.

Sex styrker immunforsvaret. Når du har sex ofte, øker produksjonen av celler som er viktige for immunforsvaret.

Du lever lenger av sex. En walisisk studie har vist at personer som har sex tre ganger i uken eller mer lever lenger enn de som “bare” har sex en eller to ganger i uken.

Sex reduserer risikoen for hjertesykdommer. Sex senker blodtrykket og beskytter mot slag fordi det virker avstressende. Blodgjennomstrømningen øker også når du har sex regelmessig. Og ifølge statistikkene har seksuelt aktive færre hjerteinfarkt enn de som ikke har sex.

Sex er bra trening. Du forbrenner kalorier under sex. Det skal være mulig å kvitte seg med 300 kalorier om man har aktiv sex i en halvtime.

Inspirert av / / http://tara.no

Hva syntes dere?

My history

Hei!

Jeg har litt lyst til å fortelle dere leserne mine om hvordan jeg er som person, siden ikke alle dere vet ordentlig om meg.

Jeg kan starte med å si at jeg er en veldig omtenksom person og det har jeg vært siden jeg var liten. Jeg er også veldig sprudlende og kan fort begynne å le av alt og ingenting. Jeg kan være veldig random, helt plutselig kan jeg si noe som ikke passet til det vi snakket om. Når det gjelder å forklare ting, så er jeg veldig dårlig. Det er noe av det dårligste jeg kan, for jeg skal alltid si alle detaljene og da blir det til slutt veldig klønete ord, eller setninger. Jeg er også dårlig på å forstå. Jeg kan bruke evigheter på å skjønne noe du sier til meg, så som oftest så må folk forklare litt nærmere på hva de mener.

Jeg er veldig omsorgsfull og bryr meg veldig mye om andre. Jeg liker å hjelpe, passe på og trøste. Det har jeg hørt av familien og venner, at jeg er god til. Jeg er også litt for følsom, så tenk gjerne over hva som blir sagt til meg hahah. Jeg tåler som regel alt som blir sagt til meg, men ikke hvis det er personer jeg kjenner, da kan jeg bli lett følsom.

Jeg er en jente som alltid har mye på hjertet. Jeg tenker mye på livet og alt annet, noe som plager meg litt noen ganger, for helt plutselig kan det bare komme en tåre uten at jeg vet helt hvorfor. Mange jenter er sånn, så er vell ikke noe sjokk?

Jeg bryr meg like mye om utseende som persontlighet, men da snakker jeg ikke om at klærne skal være et merke, for jeg kjøper veldig sjeldent merkeklær. Men at utseendet ikke er helt rævva liksom, og at personlighet og utseende passer sammen. Det er mange jenter som har kjempe bra stil, med skikkelig dårlig oppførsell, også er det noen som hae mindre bra stil og har kjempe god personlighet. Jeg vil heller være med en som har mindre bra stil og har god personligjet, enn en jente som oppfører seg dårlig og har bra stil. Nei uff, jeg liker ikke sånne mennesker.

Jeg er en jente som liker å fortelle ting, drømme meg bort i tankene og kanskje er litt barnslig inni mellom(kanksje mer enn det også). Jeg er også en person som klarer å se i øynene til andre om de har det bra eller ikke. Jeg har alltid vært flink til å lytte og svare tilbake. Jeg liker ikke folk som ikke lytter, men bare snakker rett i munnen på deg, det er noe av det plagsomme som finnes.

Jeg liker å være med andre, for når jeg er alene blir ikke alltid ting så bra. Alle negative tanker kommer og jeg orker ingenting. Jeg liker å skape god stemning, men kan også være en del sjenert, men det spørs veldig på hvem som oppholder seg rundt meg.

Jeg er en pålitelig, hjelpsom og støttende jente. Jeg liker å snakke med andre som ikke har det helt bra. Jeg er til å stole på 110% og det er nok derfor mange tørr å si ting til meg, som dem ikke sier til andre. Jeg vil alltid være der for de som trenger meg og jeg vil støtte.

Så kan jeg vell si litt negative sider ved meg. Jeg kan være veldig agressiv, plagsom, masete, bråkete, påtrengende og bestemt, men jeg har mer godt i meg, enn det jeg har vondt.

Hva syntes dere? Hvordan er du?

Hvordan få mega vipper på 5 minutter!

Hei!

1. Start med rene vipper. Altså fjern alltid sminken før du legger deg, for det er veldig viktig hvis du vil at sminken skal se bra ut.

Et rent ansikt er det beste tipset når du skal legge makeup, så ikke glem at det samme gjelder for øyenvippene.

Ta aldri et nytt lag oppå en gammel mascara, og bruk alltid en øyesminkefjerner som tar bort vannfast mascara. Ellers vil øyevippene dine bli svakere.

Drypp litt av sminkefjerneren på en bomullsdott, og vask øyenvippene. Husk at du ikke er for hard på hånden. Gammel maskara kan sitte godt fast, og du vil ikke dra med deg øyenvipper.

2. Før du påfører mascara, kan det være lurt å bruke en vippetang.

Det vil gi vippene en fin bue og åpne blikket. Husk å ta vippetangen så nærme røttene som du kan, før du forsiktig klemmer vippetangen sammen.

Når du har satt vippetangen riktig, kan du klemme og slippe vippene et par ganger, som en pumpe, før du avslutter med å klemme hardt i 5–8 sekunder. Du kan gjøre dette flere ganger for en fin bøy, og for å sørge for at vippene holder seg slik hele dagen.

3. Er du plaget av at øyenvippene samler seg eller blir klumpete når du påfører mascara, bør du bruke en vippekam.

Gre vippene med børsten før du tar på mascara. Det finnes forskjellige vippekammer, men har du en, så gjerne bruk den.

4. Det er ikke bare huden i ansiktet som trenger primer. Vippene trenger også et sånt produkt om du ønsker at mascaraen skal holde seg godt.

En primer gir bedre og ekstra fyldige vipper.

Start ved roten og dra kosten med en liten sikksakk-bevegelse fra rot til spiss.

Ikke la mascaraen tørke helt før du påfører neste lag. Ved påføring av flere mascaralag må du huske å bruke vippekammen mellom hvert strøk for å separere, og for å unngå at vippene klistrer seg sammen.

5. Vil du ha mega og blafrende vipper, kan du bruke løsvipper også.

Klipp dem til så de passer lengden på vippekanten din. Løsvipper finnes i forskjellige størrelser.

Den mascaraen over på bildet er den jeg bruker. Den er klumpfri og er veldig lett å påføre. Den gir deg veldig veldig lange vipper, etter noen få lag.

Hva syntes dere?