HER ER SPØRSMÅLSRUNDE VIDEOEN

HUSK Å SETT PÅ 720p HD FOR BEDRE KVALITET!!

Hva syntes dere om videoen?

sent innlegg

Hei!

I nesten hele idag så har jeg redigert den spørsmål videoen, bortsett fra at jeg har vært med Adrian! Jeg redigerte nesten hele ferdig før han kom, men så hadde jeg selvfølgelig dårlig batteri på pc’en, så den slo seg av. Absolutt alt ble borte, så når Adrian syklet hjem på kvelden så måtte jeg starte med alt på nytt. Jeg sitter her og er sinnsykt trøtt etter å ha redigert den ferdig. Jeg håper bare ikke på at alt blir borte igjen ettersom at jeg skal legge meg og den bruker evigheter på å bli lagret.

Jeg får besøk av Adrian imorgen også, så hvis denne videoen blir borte igjen så må jeg rett å slett redigere den når jeg har tid. Jeg orker iallefall ikke å drive å fikse alt sammen imorgen!

Hva syntes dere?

frokost

Hei!

Snart så kommer solen fram og som de fleste vet så er det ikke skole for meg, fordi resten av trinnet har eksamen! Det er egentlig ganske bra for meg, for da kan jeg ta noen fine outfit bilder og kanskje spille inn spørsmålsrunde videoen. 

Nå har jeg spist god frokost, så nå slapper jeg bare av. Jeg tror jeg sminker meg etterpå, for klokken er ikke så mye enda!

Hva syntes dere? /   /  Gleder du deg til videoen?

MELISSA THE MOVIE

Hei!

Siden det snart er natten for alle sammen, så tenkte jeg at jeg legger ut en utrolig fin film til dere. Filmen er kort, men veldig komplisert! Den heter ” Melissa the movie ” og den er basert på sann historie. Jeg anbefaler dere å se den. Jeg har sikkert sett denne filmen rundt 10 ganger ellernoe, men det var når jeg var litt yngre. Jeg syntes den var såå fin og jeg ble aldri lei av den. 

Hva syntes dere om filmen?

HAR DU VINE?

Hei!

Idag så lastet jeg ned Vine, siden de fleste har det nå også var det noen venner som lurte på om jeg hadde det! Så da lastet jeg det ned og lagde min første raske video idag. Den er super dårlig, men måtte prøve.

På Vine heter jeg mitt fulle navn, altså Nathalie Mantyla! Det er noen som ikke fant meg for navnet mitt klikker litt, men skriv ned hva du heter så følger jeg deg sånn at du finner meg!

Har du Vine? Hva heter du?

ANBEFALNINGER

Denne Titanic videoen får jeg seriøst tårer av, selvom det ikke er de ekte skuespillerne! Sangen rører meg virkelig mye, for den har så mye sannhet.

Hva syntes dere om disse videoene?

hvorfor makrell i tomat?

Hei!

Jeg har nettopp spist det siste måltidet for idag, altså kveldsmat. Jeg har spist knekkebrød med makrell i tomat og majones på, veldig godt forresten! Det er både sunt og godt, hahah. 

Imorgen så er det ingen skole, for de andre på trinnet mitt skal ha eksamen i engelsk, så da får vi fri akkurat som dem fikk da vi hadde eksamen i matte! Det er sinnsykt deilig at jeg får sovet lengre + jeg skal prøve å spille inn spørsmålsrunde videoen når jeg har spist og fikset meg. Håper dere blir glade for det!

Liker du makrell i tomat?

EN SANG, ALDRI LEI

Hva syntes dere om sangen?

detaljer

Hva syntes dere om bildene?