DAGEN IDAG

Hei!

Idag tidlig så badet jeg med søsteren min, brødrene mine og pappa i et basseng på Skeikampen! Det var ikke akkurat så stort og det var bare vi som badet der, men grunnen var sikkert fordi det var så tidlig på morgenen. Det var super deilig, men vi badet ikke så veldig lenge. Fra klokken 11.00 – 12.00, men vi hadde det koselig iallefall! 

Når vi var på vei hjemover, så kjøpte vi boller på Espa altså bolleland! Før vi stoppet så måtte jeg veldig på do, så jeg klagde hele veien til Espa. Det er ikke så rart til når det var lang kø og alt. Heldigvis stoppet vi! 

Forresten så skal jeg sove hos Adrian inatt, så det blir veldig koselig! Vi skal se på film nå og kose oss med litt godteri, så vi snakkes imorgen 🙂

Hva syntes dere? /   /  Hva har dere gjort idag?

MIDDAGS KOS

Hei!

 Istad koste jeg meg med veldig god middag og akkurat nå slapper jeg bare av i sengen og hører på Bruno Mars – Natalie, hahah.

Hva syntes dere? /   /  Hva spiste du idag?

BLUE PICTURES

Hva syntes dere?

NICE DAY

Hei!

Istad var jeg ute å akte litt med lillebroren min og hjalp han med slalom. Jeg ble ganske kald etterhvert, så jeg fikk nøkkelen til leiligheten! Var ganske deilig å få seg en frisk luft, men det er deiligere å få seg litt varme. 

Som jeg sa før vi dro til fjellet, så skal vi hjem imorgen som planlagt og jeg gleder meg veldig mye. Jeg håper virkelig ikke at det er såå lang kø som det var på veien oppover, for da blir det nok en ganske kjedelig biltur! Men forresten så skal jeg til Adrian imorgen, skal sove hos han. Det blir veldig koselig, iallefall når jeg ikke har sett han på lenge!

Hva har dere gjort idag? /  / Hva syntes dere?

påske frokost

Hva spiste du til frokost idag?

LOVE CHOCOLATE

Elsker du også sjokolade?

HVA SYNTES DERE OM BLOGGEN MIN?

Hei!

Jeg har alltid lurt på hva dere syntes om min blogg, så da tenkte jeg at jeg måtte skrive et innlegg idag!

Syntes dere at jeg blogger for lite, for mye eller akkurat passe? Jeg prøver å skrive 2-5 innlegg hver dag, når jeg har tid!

Hva syntes dere om designet mitt og bildene jeg legger ut? 

Skriver jeg for lite eller for mye i noen innlegg? Jeg kan godt droppe å skrive så mye som jeg gjør, men hvis dere liker at jeg skriver en del så gjør jeg gjerne det!

Er det noen spesielle ting dere vil at jeg skal blogge om? Bare gi meg noen tips til hva du liker!

Vil dere ha flere outfit bilder, videoer og sånt?

Skal du kommentere eller like innlegget mitt?

BLOGGER JEG LESER

♥ http://theeajuliussen.blogg.no/ 

 

♥ http://betinabf.blogg.no/

 

♥ http://torhiiild.blogg.no/

 

♥ http://l0ve.blogg.no/

 

♥ http://dawes.blogg.no/

♥ http://andreabadendyck.blogg.no/

 

♥ http://sophieelise.blogg.no/

 

Noen av disse bildene er i forskjellige størrelser, for det er etter bloggerens størrelse!

Hva syntes dere? /  /  Noen du leser?