bra selvbruning

Hei!

Idag så hadde vi en veldig hyggelig dag på skolen, for vi lagde sjokoladeboller og skoleboller. Hele klassen satt rundt bordet, også spiste vi de gode bollene osv! Det beste av alt egentlig var at vi faktisk sluttet 11.30, fordi vi ikke hadde noen lærer. Vi fikk noen oppgaver vi måtte gjøre, fordi vi fikk slutte så tidlig, men det gjorde jeg og venninnene mine sammen etter skolen.

Dere vet at igår så tok jeg på meg den fantastiske selvbruningen, som ikke var ille i det hele tatt! Jeg trodde jeg skulle få masse skjoller og sånt, men det var bare på hendene og resten var faktisk helt perfekt. Jeg anbefaler dere å kjøpe den hvis du vil bli brunere, for jeg likte den ihvertfall.

Forresten så får jeg kanskje overnatting av Malin idag, men det er ikke helt sikkert!

Hva syntes dere?

smile, laugh and live

Hva syntes dere om bildene?

INNKJØPET (SELVBRUNING, SPORTS BH, OSV)

Hei!

Istad så var jeg å små shoppet litt med mamma på strømmen, siden jeg har vært litt dårlig i det siste så jeg var ikke på skolen idag. Det var veldig koselig, siden jeg og mamma satt oss ned på en liten cafe og spiste brownies og kakao med krem! 

Etter det så kjøpte jeg meg hvit langarmet genser, sublime bronze, mascara, deksel som jeg har ønsket meg kjempe lenge og endelig har jeg det, også sports bh for første gang. Jeg vet at sublime bronze, altså selvbruning ikke ser bra ut og ikke minst lukter gange sterkt, men man må jo prøve ut litt forskjellige produkter. Nå har jo jeg kjøpt en ny, men jeg har prøvd mye annet men det var ganske dårlig egentlig. Så nå eller etterpå, så får vi se hvordan det ble uffameien. Siden jeg tok det på med engang jeg kom hjem og nå sitter jeg i sengen med bare undertøy, heheheh.

Vet du om en bra selvbruning som ikke gir fort flekker? /  /  Hva syntes du om innkjøpet?

Forbilde – Andrea Russett

 

 

 Hvem er ditt forbilde? /  /  Hva syntes dere om videoene hennes?

#andrearussett #youtubekanal #girls #fun 

vinter antrekk


Jeg gikk forresten sminkefri idag, så det var ganske deilig! Huden trenger luft den også, hahah:)

Hva syntes dere om antrekket?

mørkt vs lyst hår – skal aldri farge håret igjen!!

Hei!

Jeg må virkelig si jeg savner å ha litt mørkere hår, men jeg holder jo på å spare til min ordentlige hårfarge. Da jeg var 13 så stripet jeg håret med masse lyse striper, men etterveksten begynte å komme, så da bestemte jeg meg til å farge håret mørkt igjen. Jeg har farget håret mørkt så mange ganger, fordi første gangen jeg gjorde det så ble det masse flekker siden jeg har for tykt hår til å farge det hjemme. Det ble flekkete og veldig veldig mørkt, som egentlig ikke var planlagt i det hele tatt.

Etterhvert så dro jeg på frisør og fikk fikset det. Det ble sånn som på de øverste bildene nedenfor, jeg ble veldig fornøyd helt til den stygge etterveksten begynte å komme. Jeg bestemte meg for å bli litt lysere, så da startet jeg med å stripe håret mitt med litt brune og blonde striper. Jeg likte den hårfaget jeg fikk da, for det var liksom ikke så kjedelig. Jeg elsker å ha litt striper i håret, så det ble jeg glad for. 

I løpet av sommerferiene så har håret mitt blitt mye lysere, så nå har jeg nesten min egen hårfarge. Det kommer til å bli så deilig å ha tilbake min egen, fordi da slipper jeg ettervekstene som jeg er ganske lei av å få. Siden jeg farget håret hos frisøren og jeg ikke husket hva fargen het, så ble det ganske forskjellig hårfarge hver gang. Det ble etterhvert veldig rødoransj skjær!

Når jeg tenker på hårfarging, så skal jeg ikke gjøre det noe mer. Ihvertfall ikke så mørkt igjen, selvom det bare var uhell. Det er mye bedre og finere med sin egen, for man blir fort lei av å farge etter den etterveksten flere ganger bare for å holde hele håret i lik farge. 

Her er det noen bilder av meg med ganske mørkt hår og sånn hårfarge jeg har nå!

Hva syntes dere var finest? /  /  Har du hatt problemer med hårfarging?

Justin Bieber christmas album

 

 

 

 

Hvilken liker dere best?

snart desember, men ingen snø her

Hei!

Idag har det vært super kaldt, så imorgen tenker jeg at jeg tar på meg noe varmt på hendene siden jeg nesten ikke klarte å holde mobilen i kulden. Det er helt sinnsykt kaldt, men hvor blir det egentlig av snøen hahah. Det er snart desember og enda er det ikke en eneste snøfnugg ute, ihvertfall ikke her jeg bor. Veldig skuffende, neida det er ganske deilig hvis snøen ikke kommer!

Skoledagen var kort idag, iforhold til de vanlige mandagene. Vi fikk dra hjem siden vi ikke hadde noe lærer i siste time, så woho det var deilig å slutte en time før! 

Er det snø der du bor? /  /  Hva syntes dere?