Sko i vaskemaskinen?

Hei!

Jeg har noen utrolig godt brukte sko og de begynner å bli veldig slitte nå. Jeg tenkte istad at i dag så skal jeg ta av lissene på skoene og sette dem i vaskemaskinen. Jeg har satt mine converse sko i vaskemaskinen før og de ble nesten helt hvite igjen. Da tenkte jeg at jeg får vell bare prøve å sette disse i vask også. Jeg hadde heldigvis tatt vare på noen helt nye hvite lisser, som jeg skal sette i skoene når de er ferdig i vask og er tørket ferdig. Det tar sikkert ganske lang tid før dem tørker, så jeg får egentlig bare vente imens de blir vasket. 

Jeg syntes det er utrolig smart å legge skoene sine i vakemaskinen, så blir de vasket for deg. Jeg har ingen anelse om mine sko kan bli ødelagte av dette, men jeg tok sjansen og de er uansett utrolig slitte. Jeg har brukt disse skoene nesten hver dag, faktisk når det er snø ute også. De holder godt i alle slags vær og det er virkelig mine favoritt sko. Jeg tror jeg kjøpte dem i starten av 2015, husker ikke helt. Jeg har ihvertfall hatt dem i en stund nå og jeg blir aldri lei av å bruke dem. Lissene på den ene skoen hadde blitt ødelagt og lissen var slitt, så jeg tok av lissene på begge skoene. Jeg får ihvertfall kritthvite nye lisser på de slitte skoene mine. 

Skoene var ganske fine da jeg fikk dem, det er helt klart. Alle sko er jo rene og pene i starten, men akkurat nå ser de ille ut på bildene. De ser helt fæle ut uten lisser. De er høye under på hælen og gjør meg litt høyere rett og slett!

Har du satt skoene dine i vaskemaskinen før? 

 

Det har vært ubehagelig for meg

Hei!

Dette her er noe jeg lenge har prøvd å få fjernet, men det gikk aldri. Som mange av dere sikkert vet, så var jeg sammen med en gutt for 4 år siden. Jeg nevner ingen navn, men dere vet sikkert 100% hvem det var. Jeg skal ikke gå så mye inn i dette, hvem person det var. Det jeg skal komme frem til er at jeg la ut utrolig mange bilder med han på bloggen, uten å engang ha tenkt over hvor vanskelig det blir å få disse bildene fjernet på Google. Jeg har i 4 år prøvd å få dem slettet, men jeg fikk det dessverre aldri til. Jeg fikk til å slette alle innleggene og bildene på bloggen, men bildene var fortsatt på Google. Det er noe jeg irriterte meg fryktelig mye over, ettersom det slettes ikke er noe gøy for meg at bildene enda lå på Google etter 4 år. Jeg har syntes at det har vært så utrolig ubehagelig, at det har fantes bilder av meg og eksen min på Google så lenge! Jeg prøvde alle mulige måter, for å få dem fjernet for godt. 

For snart 3 uker siden, så tok jeg kontakt med slettmeg.no. Jeg sendte en lang mail om dette og sendte linkene til bildene jeg ville skulle bli fjernet. Jeg fikk svar fra dem etter noen timer. Jeg fikk svar om at det dessverre var ingenting de kunne gjøre, men at de kunne hjulpet meg med å få bildene fjernet, ved å slette bildene jeg hadde lagt ut på bloggen min. Jeg fortalte da at jeg allerede har slettet innleggene med bildene, for flere år siden, men at bildene enda lå på Google. Jeg skrev i mailen at jeg syntes at det er svært ubehagelig at bildene av meg og eksen var på nettet enda, ettersom det er 4 år siden jeg var sammen med denne gutten. Jeg fikk fort svar av slettmeg.no på mailen og etter en lang stund fikk jeg svar om at slettmeg.no faktisk kunne hjulpet meg med å fjerne dem. Jeg hadde tidligere sendt melding til Google, men Google gjorde aldri noe med dette og jeg fikk heller ikke svar fra dem! Etter 2 uker, etter at jeg hadde kontaktet slettmeg.no , så fortalte dem meg at de hadde kontaktet Google og bedt om at jeg ville at bildene skulle bli fjernet. Bildene ble endelig fjernet og takket være slettmeg.no , så finnes ikke disse bildene på Google nå mer. Disse bildene er endelig borte, noe jeg har venta på og gledet meg så sinnsykt mye til. Jeg skrev en lang mail, der hvor jeg takket dem for at de hjalp meg med dette. Slettmeg.no , tok dette her veldig seriøst ettersom jeg sa rett ut at dette faktisk er ubehagelig for meg. Ingen ønsker å ha bilder av seg og sin eks på Google, etter 4 år. Ihvertfall ikke jeg, nå som jeg har en utrolig god kjæreste som jeg har vært sammen med i 3 år i september. 

Jeg anbefaler dere å kontakte slettmeg.no , dersom det fortsatt finnes bilder av deg eller bilder du har lagt ut, på Google. Det er til STOR hjelp og det er mye bedre å sende en mail og vente i en stund, istedenfor å droppe det, hvis du føler det er ubehagelige bilder der ute. 

Hva syntes dere? /  /  Har du kontaktet slettmeg.no før?

Denne redder alt!

Hei!

Jeg tenkte å vise dere mine koster fra Sephora, som jeg fikk av mamma da henne var i New York. Jeg har brukt de en del og jeg ELSKER virkelig kostene. De er gode å holde i og fine å påføre sminke med rett og slett. Jeg har prøvd ut alle, men vet ikke helt ennå hva jeg skal bruke noen av dem til. Det står faktisk på kostene, hva de skal brukes til. Jeg har prøvd meg litt frem og kostene funker egentlig til det meste. Dette settet er ganske lett å ta med seg, den ser litt ut som en lommebok. En litt glitrete lommebok hehe! 

Det som er ganske fint med denne, er at jeg har egentlig nesten alt jeg trenger. Jeg slipper å legge alt i sminkevesken, men heller ha alle kostene samlet. Jeg anbefaler dere virkelig å bestille denne eller kjøpe den. Jeg har ingen anelse om hvor dere får kjøpt den, for som sagt kjøpte mamma den til meg i New York og nesten alt av sminke og koster finnes i New York. Det går helt sikkert an å bestille, men jeg vet ikke hvor mye den kostet. Den er ihvertfall fra Sephora, det er det jeg vet. 

Hva syntes dere?

Perfekt for sprukne og tørre lepper!

Hei!

Jeg må bare anbefaler dere en sinnsykt god leppomade. Jeg har slitt med tørre og sprukne lepper i rundt 5 måneder og ingenting har hjulpet. Jeg har aldri i mitt liv hatt så tørre lepper som jeg har hatt nå. Jeg har hatt så utrolig vondt rundt og på leppene. Jeg har alltid brukt noe for å ha fuktighet på leppene. Jeg har brukt carmex, eos og mange forskjellige kremer som legen og apoteket har anbefalt meg. Ingenting hjalp. Jeg brukte carmex før jeg fikk skikkelig tørre lepper, så jeg skjønner ikke helt hvorfor jeg har sprukne lepper. Vell, det går litt opp og ned nå. Jeg kan egentlig aldri si at leppene mine ser bedre ut nå og føles bedre ut, fordi andre dager er de tørre igjen. Ikke bare er de tørre, men helt sprukne, eller dem var ihvertfall det helt til mamma kom hjem og sa henne hadde kjøpt en leppomade til meg fra Kicks som er fra Elisabeth Arden. Et veldig kjent og bra merke, som jeg har i sminkekoster også.

Jeg fikk denne leppomaden på fredag og jeg har hatt den på helt siden da. Jeg tar ikke på hele tiden, for det kan leppene også bli irritert av. Jeg merker at leppene er mye bedre nå, men etter noen timer uten den, så har jeg tørre lepper igjen. Jeg har ihvertfall ikke sprukne lepper lenger. Det var verst i desember/januar. Da kunne jeg såvidt smile, før jeg fikk ille vondt i leppene mine. Jeg har spurt så mange venninner om de vet om noen bra leppomader, men de alle sier bare carmex. Jeg syntes ikke carmex hjelper mot sprukne lepper, det svir bare sinnsykt mye. Jeg er enig i at carmex helper for å holde leppene deilig og mye, men hjelper lite mot tørre og sprukne lepper. 

Jeg anbefaler ihvertfall denne leppomaden fra Kicks av Elisabeth Arden. Jeg hadde ikke anbefalt dere denne, hvis jeg selv ikke hadde syntes at den var noe bra. Mamma sa den kostet litt over 200 kroner, så den er litt dyr for å være en leppomade. Mamma har kjøpt alt mulig for at det skal hjelpe leppene mine og kjøpt så dyre kremer for lepper på apoteket. Endelig fant hun den rette. Jeg håper bare den gjør så jeg ikke har tørre lepper lenger. Igår så hadde jeg den på kvelden og det virket som om den løsner de tørre flakene på leppene. Det likte jeg veldig godt, for jeg har alltid bitet de av. Sminken min ser ikke noe bra ut med tørre lepper, så jeg har pirket det av flere ganger. 

Har du noen anbefalinger? /  /  Har dere prøvd denne?

Dagens antrekk


Hva syntes dere?

Deilig tur til Bygdøy!

Hei!

I dag rundt klokken 12.30, så kjørte vi til Oslo. Vi i familien og kjæresten har vært på en deilig tur på Bygdøy og det var utrolig flott vær! Vi gikk tur rundt vannet, gjennom skogen. Det var ganske mye is på bakken, så alle som gikk tur der måtte ta litt omveier. Vi kom frem til en kiosk hvor de lagde vafler, så da spiste vi vafler og koste oss. Hundene var selvfølelig med på turen. Det var mange løpende hunder og jeg må si det var en utrolig koselig tur. Det var deilig å få kommet ut litt og fylle lungene med frisk luft. 

Vi har kommet hjem og slapper egentlig bare av. Jeg har veldig vondt i ryggen, vet ikke helt hvorfor, men jeg har helt sikkert ligget i en feil stilling i hele natt. Jeg tok litt bilder istad av mitt antrekk for idag. Det ble bare noe lettvint, ettersom vi bare skulle ut på tur. Det ble faktisk en del bilder ute på tur også, fordi jeg tok med kameraet mitt, som var ganske lurt. Jeg tenkte jeg ville ta noen fine bilder fra turen, for det var såå utrolig fin utsikt utover vannet!

Som dere ser så sitter fortsatt colorista fargen i hodebunnen min og jeg er helt blå rundt hårfestet, beklager veldig. Det ser helt rart ut, men jeg får håpe det går bort etter noen vask, som det selvfølgelig skal gjøre. 

Hva er deres planer for idag? /  /  Hva syntes dere?

Mine tips til lengre vipper!

Hei!

Jeg farget vippene mine svarte istad og jeg pleier å farge dem noen ganger. Vippene er som regel veldig lyse på tuppene av vippene, så man ser ikke hvor lange vippene egentlig er. Jeg elsker å farge vippene mine, så jeg slipper å gå med maskara hele tiden. Det hender at jeg dropper maskara flere ganger, på grunn av at jeg liker å gå uten, for da kan jeg kni meg i øynene uten å tenke på at jeg har maskara på. Hvis du ønsker lengre vipper, så anbefaler jeg deg å ikke bruke maskara hver dag, ihvertfall droppe å bruke det noen ganger. Vippene trenger å hvile og trenger å få vokse i fred. Vippene er akkurat det samme som håret på hodet. La oss si hvis du hadde hatt hårspray i hele håret og hodebunnen din hver dag, så får ikke håret heller puste og vokse slik det trenger. Det er akkurat det samme, for man bruker maskara helt inntil vipperoten. Vippene trenger også stell, slik som håret trenger. Det er flere måter å få vippene til å vokse, eller se lengre ut. Jeg har brukt pukka castor oil på vippene flere ganger, vippeserum og vaselin. Jeg syntes vippeserum funker best for å få de til å vokse, men det tar tid. Castor oil hjelper vippene til å holde seg sterke. Vaselin er bra for vippene, for å gi dem fuktighet. 

For å jukse litt, for at vippene dine kan se naturlig ut, kan man bruke vippetang. Vippetang bør man være ekstremt forsiktig med og ikke klemme for hardt eller for lenge. Jeg har selv brukt vippetang ofte før og det hender noen ganger at vippene faller av da jeg tar vekk vippetangen. Jeg husker ikke sist gang jeg brukte vippetang faktisk, det begynner å bli en stund siden. Jeg tok på vippe extensions og der hvor jeg tok det så var det veldig dårlig. De satte det på huden min og ikke vippene. De satte også utrolig mange vipper sammen, med masse lim. Jeg mistet flere og flere vipper, mange av dem knakk. Jeg fikk veldig korte vipper, men nå har nesten alle vokst ut igjen, etter at jeg har “reparert” dem. Jeg brukte castor oil masse etter at vippene mine knakk og falt av. Det hjalp fryktelig mye. 

Hva syntes dere? /  / Har du prøvd tipsene før?

Clororista gråblå hårfarge!

Hei!

I forrige innlegg, så skrev jeg at jeg hadde i colorista. Jeg har dusjet og fønet håret mitt, for å se resultatet kjappere og for å få tatt bilder av håret i dagslyset, før det ble for mørkt. Jeg hadde bare en boks med colorista og jeg visste at det var altfor lite da jeg så hvor lite som var oppi. Dette går ihvertfall av etter et par vask, så det gjør meg ingenting. Det var ikke nok for mitt tykke hår, så det ble bare gråblå noen steder på håret. Jeg syntes faktisk fargen synes og at det helt klart funker på mørkeblondt hår, for det er det jeg har nå. Jeg legger til bilder av hele prosessen fra da jeg hadde farget håret mørkt, til da jeg avfarget det og til nå som jeg tok i colorista. Det er jammen meg en stor forandring og jeg tror virkelig det hjalp å ta avfarging. 

Colorista kostet bare 89 kroner, så det var ikke så altfor dyrt. Dette har jeg lyst til å prøve flere ganger, men jeg gjør det isåfall ikke før jeg har fått stripet håret mitt lysere. Da vil det nok se dobbelt så mye bedre ut, enn det det gjør nå helt klart. Alle farger synes bedre i lysere hår, for da blir fargen friskere i tillegg. 

Her er det et bilde av min mørke hårfarge til venstre. Jeg farget håret mitt litt før jul, så det er ikke så utrolig lenge siden. Jeg blir fort lei hårfarger og vet egentlig aldri hvilken hårfarge jeg vil ha. Jeg vil egentlig ha min naturlige hårfarge, men for at man ikke skal se etterveksten min så godt i det mørke håret, så hjelper det å lysne håret litt først, før jeg lar min naturlige hårfarge vokse frem! Til høyre er det et bilde av da jeg hadde tatt avfarging, som dere helt sikkert ser. Håret er gulrot farget og ganske knæsj. 

Her har jeg da i colorista og fargen ser utrolig sterk ut og denne hadde jeg i rundt 30 minutter, selv om det sto på pakken at den skulle være i 15-20 min. Jeg tok det i lengre, for å kanskje kunne se fargen bedre. Resultatet ser du nedenfor. Jeg er veldig fornøyd, men som sagt hadde jeg for lite farge, til at det kunne dekke hele håret. Dette gjorde ihvertfall ikke hårfargen min så oransj aktig. 

Jepp! Dette er da resultatet og dere ser at jeg ikke hadde nok. Det ser man ganske godt, ettersom det bare er gråblå noen steder i håret. Jeg synes ihvertfall at man ser det tydelig og godt at det er blågrå noen steder. Det funker faktisk i brunt eller mørkblondt hår, som dere kan se. Jeg anbefaler dere å prøve dette, hvis dere ønsker en liten forandring i noen dager. 

Hva syntes dere? /  /  Har du prøvd dette før?

Header (konkurranse)

Hei!

Jeg trekker to tilfeldige heldige vinnere som får en header av meg. Når jeg trekker to vinnere, så vil personene bli kontaktet av meg. Da trenger jeg både lengde og høyde på deres header design, slik at det blir riktig størrelse. Jeg spør personene om hvordan header de ønsker, så skal jeg prøve så godt jeg kan! Bildet du ønsker å ha i din header, må selvfølgelig bli sendt til meg på min mail.
 

Min mail: [email protected]

Det du trenger å gjøre for å melde deg på konkurransen:

♥ Kommentere ditt navn og nummer i kommentarfeltet (jeg trenger det for å trekke vinnere)
♥ Følge meg på Instagram: @nathalie.sabine
♥ Like og dele innlegget 

Da har du meldt deg på konkurransen! Tusen takk og lykke til.

HOW I SPENT MY DAY

Hei!

I dag er det utrolig mye sol ute og det har vært flott vær nesten hver dag nå. Det er snart påske og jeg bare gleder meg til det blir ordentlig sommervær etterhvert. Det har jo snødd ganske mye hver dag nå, så jeg tror ikke akkurat snøen smelter med det første, men kan selvfølgelig håpe på at den gjør det snart! Ihvertfall planen min i dag er å få gjort ting som jeg ikke har fått gjort. Jeg har ikke vært hos tannlegen på veldig lenge nå, så jeg fikk ringt tannlegen istad og fikk avtalt tannlegetime. Så da er det i orden. Jeg skal snart ut i praksis i barnehage også, men jeg måtte vente til jeg fikk tilbake min politiattest. Man må nemlig sende inn en politiattest til politiet, dersom man skal jobbe i barnehage. Det er på grunn av at politiet skal sjekke ut om personen som skal jobbe i barnehagen er en kriminell/farlig. Det syntes jeg er bra at politiet sjekker, før man kan få lov til å være i praksis i en barnehage. Jeg har fått tilbake politiattesten min og skal kontakte praksisplassen min, slik at jeg kan begynne min praksis der så fort som mulig. Det er det som er planen min i dag, også må jeg se gjennom itslearning om det er noe som skal gjøres der. 

Jeg tenker å ta meg en dusj etterpå. Jeg satt på klesvask istad, så den er nok ferdig snart. Jeg har spist en utrolig god frokost og laget meg stor kopp med te, som ennå ikke har blitt drukket opp. Det er alltid deilig å kunne kose seg hjemme, når man ikke har noe skole. Jeg syntes selvfølgelig at det blir sinnsykt kjedelig i lengden, men jeg føler at jeg får gjort mye mer når jeg ikke har skole. Som det å f.eks sette på klesvask og få ordnet tannlegetime. Jeg har jo skrevet tidligere at jeg bare har skole på mandager og hver fjerde torsdag, for da har jeg samfunnsfag. Det er det eneste jeg har av skole. 



Hva er planen din for i dag? / / Hva syntes dere?