Victoria’s Secret spray og Baby lips innkjøp

Hei!

 

For noen dager siden var jeg på strømmen og kjøpte meg Victoria`s Secret spray i mango og Baby lips. Jeg kjøpte sprayen på Glitter og den kostet 178 kroner 😀 Jeg skal søren meg kjøpe meg en til, neste gang jeg er der. Det er ikke overalt man får kjøpt disse akkurat! Søsteren min har en del av dem, og de kjøpte hun i USA da vi var der. Visste faktisk ikke at Norge, eller Glitter hadde sånt. Det var tydeligvis nytt. Glad det finnes der da!!! Slippe å reise til utlandet for å få tak i en body spray liksom. Denne baby lips leppestiften er ny og er knæsj rosa og da mener jeg helt knæsj. Jeg elsker det!! ♥


 

Hvilken av body sprayene har du?

typisk at man går feil vei

Hei!

 

Jeg valgte en feil linje og jeg orker ikke jobbe med barn 🙁 Jeg ville egentlig jobbe med eldre mennesker, men det var tydeligvis ikke noe for meg. Som jeg skrev i et innlegg lengre nedover, så ble jeg svimmel og kvalm av å jobbe på sykehjem. Sykehjem vet jeg er noe for meg, for jeg trives med eldre og jeg syntes det er koselig å snakke med dem om fortiden. De har alltid så utrolig mye morro å ville si om sine dager! Da jeg jobbet i barnehage og barneskole, så ble jeg rett og slett bare trøtt jeg. Jeg følte at jeg ikke klarte å holde øynene oppe og være våken. Jeg visste at det ikke var det riktige valget, så da får jeg bare se hva som skjer fremover. Kanskje jeg søker på en skole til neste år, men vet ikke helt hvilken linje. Jeg liker å drive med sminke og hår. Det er virkelig noe jeg brenner for og elsker! Jeg ser ofte på sminkevideoer på youtube og blir fort inspirert 😀

Noen som vet om steder man kan begynne å jobbe som en 17 åring? Jeg ønsker meg en jobb i en klesbutikk helst, for jeg liker å inspirere kunder, hjelpe og gi dem tips til hva dem kan kjøpe til de klærne de kjøper f.eks. Jeg kan også gjerne jobbe i en cafè, ungdomsklubb, være vaskehjelp på et senter, jobbe i en skobutikk ellernoe. Jeg vil bare ha meg en jobb og tjene mine egne penger! Det er ganske greit egentlig, i og med at jeg ikke ville gå 2 år ut i læra som barne- og ungdomsarbeider. Jeg er fortsatt bare 17 år og de fleste vil ha 18 åringer. Jeg skjønner ikke hva poenget med det er, for en 17 åring er jo bare et år yngre! Vi kan jo være like flinke vi? 😛

Det er litt typisk at man velger feil, men jeg syntes man blir så fort stresset i 10’ende og hva man må velge, plutselig er du ute i det. Husker fortsatt hvor mye jeg gruet meg til første skoledag på Jessheim vgs. Det var helt forferdelig, for jeg visste ikke hvor jeg skulle gå fra toget og til skolen, siden det var ca 10 minutter unna. Jeg håper dere i 10’ene som starter i første nå har valgt riktig, for ellers er det vanskelig å snu til noe annet. 

 

Hva skal du til høsten?

20 tegn på at han/hun liker deg

Hei!

 

Alle oppfører seg forskjellig ovenfor den man er forelsket i. Noen blir tøffe og vil gjerne imponere så mye som mulig, mens andre blir nervøse og synes det er vanskelig å ta kontakt. Likevel finnes det noen tegn og under kan du finne noe av det man ofte gjør når man er forelsket.

tall 1 Blikkontakt

Tar du ofte personen i se på deg, og møtes blikket deres ofte? Dette kan være et tegn på at han/hun liker deg. At blikket deres møtes kan bety at begge tenker på hverandre, og i tillegg er det en fin måte å vise interesse overfor den man er forelsket i på!

 

tall 2Oppsøker deg og oppholder seg rundt deg

Merker du at han/hun ofte oppholder seg i nærheten av der du er? Dette kan være et annet tegn på forelskelse. Er man forelsket i en person har man nemlig ofte oversikt over hvor denne personen befinner seg. I tillegg ønsker man kontakt, og dette får man mye lettere ved å være i nærheten av personen. Merker du altså at en person ofte leter etter deg med blikket sitt og er interessert i hvor du er kan dette være et tegn på at personen er interessert i deg.

 

tall 3Gir deg ekstra mye oppmerksomhet

Er man forelsket i en person gir man ofte denne personen ekstra mye oppmerksomhet. Er dere for eksempel flere som står i en gjeng vil en som er forelsket i deg ofte bry seg mest om akkurat det du sier og gjør. Ofte kan det virke som om personen snakker spesielt til deg ved at han/hun ser rett på deg, selv om dere står i en gruppe på flere. I tillegg vil han/hun ofte vise ekstra mye interesse når akkurat du snakker.

 

tall 4Tar kontakt

Personen tar ofte kontakt for å spørre om dere skal finne på noe eller møtes. Han/hun er interessert i å tilbringe tid med deg! I tillegg starter personen ofte samtaler med deg for eksempel på skolen eller på chat.

 

tall 5Hun/han snakker om deg til venner

Kanskje blir du spurt etter om du er syk og borte fra skolen en dag. Han/hun har lagt merke til at du ikke er der og spør vennene dine om hvor du er. Eller han/hun snakker mye om deg til sine egne venner. Når man er forelsket så tenker man på personen nesten hele tiden, så hvis du får høre av andre at han/hun snakker mye positivt om deg til andre, kan det godt hende det er en forelskelse på gang…

 

tall 6Smiler

Han/hun er i godt humør og smiler. Når man er forelsket så vil man vise seg fra sin beste og mest positive side. Hvis han/hun smiler mye når du er i nærheten, kan det bety at han/hun er interessert og blir veldig glad for å se deg.

 

tall 7Gjengjelder flørting

Hvordan reagerer han/hun når du åpner deg opp ovenfor personen, gir han/hun oppmerksomhet og er flørtende? Tar personen i mot flørtingen og viser samme interesse ovenfor deg, eller er han/hun avvisende? Hvordan en person reagerer på flørting kan si mye om hva personen tenker om deg.

 

tall 8Prøver å være morsom

Personen prøver å være morsom for å få deg til å le. Personen ønsker å imponere deg og å vise at han/hun er en person det er morsomt å være sammen med! Kanskje du til og med merker at personen prøver for hardt? Dette er nok kun fordi han/hun ønsker å vise seg fra sin beste side.

 

tall 9Små-erter

Du merker at personen “erter” deg på en morsom og tullete måte. Mange bruker dette som et sjekketriks og en metode å få oppmerksomhet på. Ved å erte deg litt får personen oppmerksomheten din uten å vise åpenlyst at han/hun er interessert. Kanskje personen kommer med kommentarer som handler om skolen eller fritidsinteresser? Personen kommenterer gjerne noe som han/hun får til, men som ikke du får til. Han/hun ønsker rett og slett å starte en diskusjon slik at dere får snakket sammen!

 

tall 10Tøffer seg

Man ønsker gjerne å imponere den man er forelsket i. Man vil vise hva man kan, hva man tør og hva man duger til. Derfor prøver mange å “tøffe seg” ovenfor den man er interessert i. Ofte betyr dette at man vil vise fram noe man er god i eller noe man klarer. Andre ganger gjør personen ting som viser fram spesielle eller imponerende evner. Eksempler på dette kan være å hoppe fra “ti-metern”, løpe veldig fort, vinne i håndbak eller bade i kaldt vann.

 

© Frode Øverli. / Distr: Strandcomics.no

 

tall 11Blir klønete og nervøs

Mens noen blir tøffe og vil vise seg fram, blir andre litt klønete og nervøse. Disse får kanskje prestasjonsangst når det kommer til for eksempel sport og andre fritidsaktiviteter man vanligvis mestrer. I tillegg merker du på personen at han/hun er nervøs når han/hun skal snakke med deg. Noen ganger resulterer dette i stamming, rødming og svetting. Personen stokker kanskje til ordene og sier ting som han/hun vanligvis ikke ville sagt. Hvor nervøs man blir varierer selvfølgelig fra person til person.

 

tall 12Er hyggelig og snill

Personen er ofte snill og hyggelig mot deg og ønsker deg alt godt. Spør du han/hun om en tjeneste får du nok ja til svar! I tillegg kommer personen med komplimenter for at du skal føle deg vel, og sier hyggelige ting som du blir glad av å høre.

 

tall 13Fikser på antrekket

Personen sørger for at klærne sitter som de skal før og når dere snakker sammen, og når dere oppholder dere i nærheten av hverandre. Han/hun ønsker å se så fin ut som mulig ovenfor akkurat deg.

 

tall 14Tar seg i håret

Et vanlig tegn på forelskelse er at man ordner håret sitt når man snakker med den man liker. Gutter drar gjerne hånden gjennom håret, mens jenter “tukler” eller “leker” med håret sitt. Også dette gjør man for å prøve å se så pen og vakker ut som mulig.

 

tall 15Ønsker fysisk kontakt

Det er vanlig at en person om er interessert i deg ønsker fysisk kontakt. Personen holder kanskje rundt deg, stryker deg på kinnet, klapper deg på ryggen eller lignende. Det at man ønsker berøring med den man er forelsket i er et vanlig tegn på forelskelse.

 

tall 16Retter seg opp i ryggen

Personen retter seg opp i ryggen i stedet for å krumme den, ofte helt automatisk. Dette er fordi han/hun vil virke så attraktiv og innbydende som mulig. Dette er ofte et tegn på at man ønsker kontakt.

 

tall 17Blir sjalu

Personen blir gjerne sjalu når han/hun ser deg med andre av samme kjønn som han/hun selv er. Dette er fordi personen er redd for konkurranse og for at noen andre skal “stjele” deg fra han/henne. Dette resulterer i at personen prøver å “skjerme” deg fra andre. Personen holder da gjerne rundt deg for å vise at du reservert, i tillegg til å komme bort for å delta i samtaler hvor han/hun ser at du snakker, flørter eller tuller med en annen potensiell kjæreste.

 

tall 18Blir glad av å se deg

Personen blir glad av å se deg, og av å tilbringe tid med deg! Forelskelse innebærer jo at man er veldig glad i en person, og da vil det at han/hun får lov til å tilbringe tid med deg være en ting som gjør personen glad og fornøyd.

 

tall 19Sender koselige sms/meldinger på Facebook

Hvis han/hun sender deg meldinger med komplimenter, hjerter, mye smilefjes etc., kan det bety at vedkommende er interessert. Kanskje særlig hvis meldingen kun inneholder innehold som dette, ikke praktiske spørsmål om lekser eller når dere skulle møte på skolen i morgen. Mange synes det er lettere å skrive koselige komplimenter til en man liker, enn å si det ansikt til ansikt.

 

tall 20Spør om du har kjæreste

Hvis hun/han spør om du er sammen med noen, er det kanskje for å sjekke at du ikke allerede har kjæreste. Ofte betyr et sånt spørsmål at han/hun er interessert i deg. Er man forelsket, vil man jo finne ut av om den man liker har de samme følelsene tilbake, eller om han/hun egentlig liker en annen.

 

Husk uansett at alle oppfører seg forskjellig når de er forelsket. Kanskje du rett og slett bare må hoppe ut i det og se hvor det ender? 

Tips for langt og flott hår

Hei!

 

Når du sparer til langt hår er det viktig å stelle godt med håret og unngå mest mulig av de tingene som kan skade håret ditt. Jeg har gjort en del feil, men gjort er gjort og jeg skal prøve på å få håret mitt i den fargen jeg egentlig har. Nemlig mørkeblondt, så da må jeg ta noen mørkeblonde striper til å begynne med ;D Så skal jeg la etterveksten vokse helt frem.

Sterk varme, tuppering og bruk av hårstrikk hver dag er de verste tingene. Det sliter mer på håret enn du tror. Bruk alltid balsam når du vasker håret, balsam skal gjøre håret glattere og mykere. Skjell-laget er et lag med celler som ligger yttterst på hårstrået og har som oppgave å beskytte håret mot skader utenfra.
Flisete tupper må du også unngå, hvis tuppene fliser seg opp kan håret brekke og håret ditt blir ikke langt selv om det vokser fra bunnen og ut. Da er det viktig å bruke shampoo og balsam med proteiner som styrker håret. Jeg er ikke så veldig nøye med det, men jeg bruker som oftest de gode 🙂

Du kan også tenke på at du skal være forsiktig med håret ditt når du vasker det. Børst håret med en naturbørste før du skal vaske det, slik at du ikke har floker i håret. Jeg kjøpte min naturbørste fra hm, ganske god og gjør håret mykt, men hjelper ikke mot tugger 🙁 Håret er nemlig svakere når det er vått, og brekker lettere ved børsting. Når du føner håret ditt, føn nedover håret, ikke mot, bruk mest mulig kald-luft. Sterk varme sliter på håret ditt. Mitt har blitt mye slittere etter jeg bleket det, uff!!

Hvert enkelt hår har et kjell-lag som påvirker hårets evne til å motstå slitasje, og da er det forskjell på lyst og mørkt hår. Et lyst hår kan være så tynt at det bare har fem skjell-lag, mens et mørkt hår kan ha helt opptil 20 skjell-lag. Det har jeg lest mye i hår blader hos frisøren 😀 Derfor blir ikke mørkt hår like slitt som lyst. Generelt sies det at et hår vokser mellom en og to centimeter i måneden. Lyst hår vokser en centimeter, mens mørkt hår vokser to. 

Jeg har lest at vi har fem millioner hår og ca 100 000 vokser i hodebunnen. Alt vi eier av hårstrå og hårsekker rundt på kroppen, har sin egen vekstsyklus som består av en vekstfase, en overgangsfase og en hvilefase. En vekstperiode varer tydeligvis gjennomsnittlig i ca tre år, mens en hvileperiode varer i cirka tre måneder. Det vil si at 85?90 prosent av hodehårene vokser på et tidspunkt, mens de resterende 10?15 prosentene er i hvile. Når et hår er gått over i hvileperioden, betyr det at det nærmer seg slutten av sin levetid. Etter hvilefasen faller det nemlig av ved hårsekken, der et nytt hår begynner å vokse frem. Det er vekstfasen som bestemmer hvor langt hodehåret kan bli, varer av hormonelle årsaker lengst hos oss jenter. Ellers vokser håret på mennesker ca 0,35 millimeter i døgnet. Det blir ikke påvirket av at vi klipper håret. Det er store forskjeller når det gjelder hårlengde, som på våre arvelige egenskaper eller gener. Så for å få et virkelig langt hår, må du være genetisk arvelig for det. Men det er også andre faktorer som kan påvirke hårveksten og kvaliteten på håret ditt. Dere kan lese litt på nettet, som jeg pleier å gjøre, men jeg har aldri hatt noe problem med å få håret til å vokse heldigvis 😛

Hva syntes dere? Har du noen tips?

tips til flere lesere

Hei!

 

Jeg skal gi dere noen tips til å få flere lesere og dette er ganske enkelt egentlig. Det første du må gjøre er å fortsette å lese dette innlegget. Jeg har gått gjennom mye når det gjelder det å prøve å få flere lesere, men ting tar tid tro meg. 

Du må skrive pent og ryddig, så andre forstår hva du mener. Linke bloggen din til flere blogg grupper på facebook, så folk kan legge merke til bloggen din og kanskje bli en fast leser. Uten å linke bloggen din, vet ingen om den. Så link den over alt og be andre ta en titt. Du kan også kommentere andres blogg og legge igjen linken på din blogg, men de fleste tenker at du bare kommenterer dens blogg fordi du ønsker flere lesere og da gidder dem rett og slett ikke. Det er sånn jeg føler, for jeg gidder ikke lese andres blogg om de bare skal kommentere for å få flere lesere. Det har jeg ikke noe interesse i beklager. Du bør ha et ryddig design, det er nok det aller første punktet. Ingen vil lese et rotete design med masse forskjellige farger og mislykket header. Selvfølgelig har de øverste på topplisten bra design og fin header, nettopp fordi de vet at ingen leser en rotete en. Jeg vil si jeg har en ganske så ryddig blogg, med seriøse og meningsfulle innlegg. Bilder er veldig viktig hvis du skal blogge. Innlegg uten noen bilder er bare kjedelig, for jeg ser for det meste bare på bildene om jeg trykker på en blogg. Innlegget blir kjedeligere om det ikke er et eneste bilde med, så husk å ihvertfall legg ut et bilde. Mobilbilde anbefaler jeg deg å ikke bruke, ikke hvis du tar fotoshoot, innkjøps bilder, eller bilder ellers. Iphone har jo bra kvalitet, men jeg bruker som oftest å lage collage om jeg bruker bilder fra mobilen. Det vet jeg mange bloggere gjør. Jeg fikk mitt canon kamera da jeg var 14 år tror jeg, det året jeg ble 15 ellernoe. Jeg husker ikke helt, men det er ihvertfall litt etter jeg startet å blogge, så det betyr at når jeg startet å blogge brukte jeg et veldig dårlig lite rosa kamera, men det funket der og da. Jeg brukte det jeg hadde og det fikk meg opp fordet. 

Noe som også kan være viktig er å redigere bildene dine litt. Da snakker jeg ikke om å gjøre deg slankere, men å gjøre bildet mer klart og gjøre det lysere. Det er fint med lyse bilder, for hvis du har mye kontrast, blir bildene utrolig mørke på mobilen. 

Noen andre fortjener 1.plassen, ærlig talt.

Hei!

 

Vet dere hva jeg syntes er ganske så urettferdig? Jo nemlig det at det faktisk er helt ekstremt mange andre blogger her på blogg.no, men som ikke har like mange lesere som de på “topplista”. Det kan være veldig mange flinke bloggere som er langt nede, men likevel skriver bra og tar bra bilder. Jeg leser egentlig ikke så mange blogger, men når jeg leser noen, så trykker jeg som oftest på en av de på topplisten, fordi det er lett og jeg vet hva de blogger om. Jeg velger noen ganger å trykke mye lengre ned på topplista, så jeg kan finne en fast blogg som jeg kan lese, enn alltid de som ligger øverst 😉 Alle må få sjansen til å få en mer leser en dag, ikke sant?

Når jeg skriver interessante innlegg, får jeg raskt 2000 lesere og jeg ligger plutselig på 46 plass. Jeg har ikke alltid noe interessant å skrive om, så da ramler jeg ofte nedover igjen, noe som er litt kjipt når jeg har jobbet med litt oppover og brukt god tid. Jeg syntes synd på de som har blogget i over 3 år og enda ikke fått sjansen til å ligge helt på toppen! Noe jeg fikk oppleve og jeg kan ærlig si at det var noe helt ubeskrivelig fantastisk. Du føler deg helt annerledes, ihvertfall når du har jobbet hardt og gjort alt for å komme på 1.plass. Jeg var der for 2 år siden og jeg husker fortsatt at jeg var på en vake med masse folk på en ungdomsklubb. Jeg satt ved pc’en og ventet spendt på hvilken plass jeg kom på. Selvfølgelig kom jeg på 1.plass, etter det innlegget jeg la ut, for å “skremme” dere. Det var litt morsomt, syntes ikke dere? Jeg lurte dere ved å legge ut et skremme bilde, så kom jeg på 1.plass. Det lille der, ga meg noe så stort. Alle på klubben satt rundt meg og jeg begynte å grine, fordi jeg startet jo tross alt med bloggen da jeg var 13/14 år og lenge etter, så kommer jeg helt øverst på bloggen. Det var sykt, skal jeg si deg mine kjære lesere 😀 

Tipsene mine til å få flere lesere er å skrive mye, men ikke for langt og kjedelig. Legg ut bilder med bra kvalitet, skriv ryddig og pent. Kommenter andres blogg og legg igjen din blogg adresse. Det har jeg aldri gjort, det blir for slitsomt og “påtrengende”. Jeg kommenterer andres blogg, men ikke for at dem skal lese min blogg, som de fleste skriver på hver kommentar helt nederst hahah. Det er ikke bare urettferdig at de samme bloggerne ligger øverst hele tiden, men også så er de bortskjemte på en måte som gjør meg kvalm. Ihvertfall noen av bloggerne som ligger der oppe. Jeg liker mammatilmichelle ganske godt, men hun har ligget på 1.plass så utrolig lenge nå og jeg ønsker at det er noen som virkelig fortjener å ligge der, som kommer dit en dag. Jeg mener, det er nok noen andre som har mer behov for den plassen og kanskje tjene litt penger. De fleste leser ikke de øverste bloggene, for å lese dem, men bare fordi de “kjeder seg”. Det skjer med meg mange ganger. Jeg trykker bare på Sophie Elise, fordi jeg bare trykker og ser. Sjeldent jeg leser en blogg. Jeg ser egentlig mest på bilder. 


 

Hva syntes du om dette? /   /  Er du enig?

Noen frivillige som melder seg til å hjelpe meg?

Hei!

 

Er det noen av dere der ute som kunne tenkt seg å lage en header til meg? Jeg har massevis av bilder som jeg tok idag og jeg ønsker meg en ny header, og egentlig design også hvis noen kunne funnet et enkelt og fint design. 

Jeg ønsker at min header skal være lys og fin, med navnet mitt i i midten. Jeg har enda ikke funnet noe design, så blir kanskje litt vanskelig å lage en header uten noe bredde og høyde på det. Jeg tenker at hvis dere bare kunne laget en header til meg og sendt meg det på facebook 😉 Dette hadde vært en veldig stor glede for meg, for jeg klarer ikke å gjøre headeren større enn det bildet egentlig er. 

Jeg har ikke redigert disse bildene noe i det hele tatt, for at du kan redigere det som du vil. Jeg ønsker at dette blir gjort av noen som klarer dette bra, så jeg kanskje kan bytte ut header idag, eventuelt senere om jeg får tid. Jeg ønsker at det er enten en stor header med bare et bilde, eller 2 bilder i en header. At det smelter seg sammen liksom. 

Dere kan velge bilder i forrige innlegg 🙂

Noen som er villige til å hjelpe meg?

Jeg tilhører ikke på kjøkkenet

Hei!

Som sagt så var vi i Oslo idag. Vi tok båten over til Langøyene og det var kjempe koselig! Da vi kom hjem igjen, så lagde vi oss veldig sen middag. Da ble det wok 🙂 Utrolig godt med både kylling og pasta i. Det var ferdig laget i posen, man måtte bare varme det opp i en stekepanne. Det er jo egentlig ganske supert da, så slipper man å bruke så veldig lang tid på å lage seg noe mat på kvelden etter en lang dag 😀

Vi tente på litt lys og hadde en fredelig god middag på en lørdagskveld. Det er alltid deilig å spise noe godt og bare slappe av rundt middagbordet etter en gåtur i Oslo. Istad etter middagen så tok vi en balje med veldig varmt vann, så tok vi i føttene i baljen, tok på oss ansiktsmaske og satt på netflix 😉 Vi hadde en slags hjemme spa, noe man har godt av i blant. Vi har ryddet en del i huset, skiftet på sengene her, satt på klesvask og satt på oppvask. Det er bra å gjøre husarbeid, selv om man kanskje ikke får noe lønn for det. Det er godt å gjøre noe for familien sin og vise at man har respekt for sitt eget hus 🙂 Det er faktisk ganske viktig. 
Her ser dere denne gode wokken vi “lagde” idag. Den smakte ekstremt godt og det var veldig mettende. Det sto på pakken at det var til 1-2 porsjoner. 

Jeg er ikke så glad i å lage mat, men hvis det er noe enkelt, så er det bare morro. Jeg er ikke så flink til å lage mat og jeg er liksom ikke så villig til å lære heller, for når jeg virkelig prøvde å lære det i mat og helse, så klarte jeg alltid å gjøre noe feil selvfølgelig. Enten å ta oppi for mye salt, pepper, mel, melk eller noe annet. Da må jeg bare være ærlig om at jeg fikk 2’er i mat og helse 🙁 En av grunnene til at jeg ikke prøver meg på å lage noe mat hjemme, på ekte. Taco er greit da, for da er det bare å steke kjøttdeig. Det sies jo at jentene tilhører på kjøkkenet, men dessverre det er ikke sånn med meg. Hahah, da er det heller omvendt. 

Hvordan har deres dag vært idag? Jeg vil vite 🙂