FOTOSHOOT I STUA

Hva syntes dere om bildene?

DAGENS ANTREKK

 

Hva syntes dere? /   /  Hva var ditt antrekk for idag?

dagen igår!

Hei!

Igår så kjørte jeg og mamma til strømmen. Jeg gikk litt rundt med mamma, også dro vi innom Gina Tricot. Jeg fikk en sånn rosa aktig sommertopp av mamma. Etter det så dro mamma hjem, så resten av kvelden så var jeg på strømmen med Andrea, Hiba, Charlotte, Christina og noen fler. Jeg og Andrea var egentlig bare litt med dem, også gikk vi litt rundt alene. Det var så utrolig koselig igår, selvom det ikke er så mye å gjøre. Jeg kjøpte meg en burger og en sjokolade milkshake, det er så godt. 

Vi hang litt på mc’ern etterhvert, for alle butikkene begynte å stenge. Når klokken var veldig mye, så ble jeg hentet av mamma og Andrea tok bussen hjem. 

Hehe, her er det noen bilder av meg og Andrea:)

Meg og Christina:)

 

Her er den rosa sommertoppen jeg fikk av mamma!

Gina Tricot, var på salg for 79,-

Hva syntes dere?

Ting vi JENTER liker at GUTTER gjør

Hei! 

Nå som jeg sitter å slapper av, så har jeg god tid til å skrive en del. Så da tenkte jeg at jeg skriver en del om hva jenter, eller ihvertfall jeg liker at gutter gjør:)

Vi liker når de gir oss søte kallenavn som boo/bebbi/beste istede for sexy/fina/diggen. Det er fordi de første kallenavnene jeg nevnte er så mye søtere og bare tenk deg selv. Du får en melding fra en jente og istede for å si “hva skjer søten?” så sier hun “hva skjer beste?” Det siste høres best ut.

Også liker vi når gutten stryker på jenta istede for å klå hele tiden. Det er bare irriterende med klåfingrede gutter. Litt er greit hvis jenta vil, men ikke for mye. Og til dere jenter som ikke klarer å si noe imot gutten. Dere må si ifra hvis dere ikke vil noe, uansett om gutten kanskje blir litt sur/irritert fordi mange gutter tror de bare kan gjøre hva de vil, men NEI det kan de ikke og det må vi vise dem. 

Gutter som spør om å finne på noe selvom de er redd for rødt – hvis dere aldri prøver så får dere aldri vite om dere hadde sjangs på jenta.Snakker med en jente om gangen og ikke 1000. Playere er ikke så populært, og til slutt blir de uansett fersket, så bare slutt mens leken er god. 

Vi elsker når gutter er kosete. Ahh, trenger vi å si mer? 

Til å stole på og holder det han lover, sier ikke ting jenta vil holde hemmelig videre og prøver ikke å skryte til kompisene om hva de gjør (mange ganger kan gutten pynte på sannheten haha) fordi jenta får lett rykte, og det er et dritt å ha rykte for noe man ikke har gjort. 

Er hyggelig mot venninnene dine, men ikke flørtete. Hvor mange ganger har ikke vi jenter opplevd at en vi holder på med, er keen på eller at kjæresten vår flørter med venninne våre? Slutt! Det er både sårende og man blir utrolig usikker på gutten.

 Er seg selv om veldig åpen – det er den virkelige gutten vi vil bli kjent med og ikke den tøffe gutten du prøver å vise at du er, for innerst inne så er alle gutter følsomme. Det er bare at de fleste gutter hater følelser og virker derfor som om de ikke bryr seg om noe. Trist det der, men vi skjønner desverre ikke hvorfor de er sånn.. 

Ikke disser utseende og kroppen. Gutter kan godt tulle med noe jenter gjør eller sier, fordi det er ikke så personlig. Men pass på å ikke bli for frekk selvom du bare skal tulle, fordi jenter tar seg veldig fort nær av ting gutter sier.

Overrask jenta – kan være alt fra en liten gave til filmkveld eller bare en søt kommentar som han vet/tror du setter pris på. Komplimenter får vi jenter aldri nok av så ikke vær redd for at du har sagt for mye søtt. Mest sannsynlig er du langt ifra å være så søt som du tror du er haha. 

Støtter/prater med deg om han vet eller tror du har det vanskelig. Det hjelper utrolig mye å få støtte, og hvertfall fra en gutt du er keen på/kjæresten din. Spør om du vil henge med han og kompisene hans, og allikvel så er han seg selv 100% når dere er med kompisene og prøver ikke å tøffe seg noe. Woow det er ikke mange gutter som klarer det, men de som klarer det – et pluss i boka! Gutter som er direkte. De sier hva de mener uten at det er slemt og spør direkte spørsmål. Det er så irriterende når man ikke vet hva gutten mener eller vil. Det verste vi vet er når gutten skal til å si noe og så sier han “bare glem det” Åhhh, nei man kan ikke bare glemme det når du sier det!

 Trener. Hvem vil ikke ha en muskuløs gutt? Hehe. Og ja utseende er ikke viktigst, men det er jo også viktig selvom mange jenter ikke vil innrømme det. Typisk jentekommentar: “Utseende er ikke viktig i det hele tatt!” Så hvorfor går du etter kjekke gutter da? Tulling. 

Viser at han er interessert i å bli kjent med deg som person og ikke bare utseende ditt – spør spørsmål om deg og prøver å finne ut av hvordan personligheten din er.

Det bildet forklarer alt!

Noen jenter som er enige? 

dagens sminke og antrekk

Hva syntes dere om antrekket?

:( :(

Hei!

Istad når jeg satt på toget på vei hjem fra skolen, så skulle jeg akkurat til å ta opp mobilen, også ser jeg at mobilen min er enda mer knust. Jeg har nemlig mobilen min og nøklene mine i samme lomme, så nøklene mine hadde skrapet opp mer på mobilen min. Ikke bare det, den har også lukket opp litt av skjermen. Når jeg skulle ta ut nøklene så ble hele skjermen helt hvit. Jeg skjønte egentlig ingenting, for det skal jo mye til før hele skjermen blir helt hvit. 

Jeg skulle akkurat til å ringe mamma, så fikk jeg ikke gjort det. Jeg fikk liksom låst opp mobilen, ringe osv, men jeg så jo selvfølgelig ingenting av hva jeg gjorde. Jeg prøvde å finne frem til kontakter, for jeg skulle ringe mamma og si at jeg var på vei hjem. Det fikk jeg ikke gjort, for jeg fant ikke helt frem, så jeg ringte noen andre på kontaktene mine. Det var ganske flaut, for jeg bare “hallo, hvem er det?” også sa den personen hvem det var, så sa jeg “åja, hehe tror jeg ringte feil”. Sikkert noe av det kleineste jeg har gjort, for dem vet jo hvem som ringer, men jeg visste jo ikke hvem jeg ringte. 

Nå kan ikke jeg bruke mobilen min, så jeg må bruke en annen mobil. Jeg vet ikke helt enda hvilken mobil, men tror jeg skal låne min stefar sin gamle iPhone 3gs haha. Jeg hadde iPhone 3gs før og den er ikke akkurat så bra, men jeg må bruke den til mamma får fikset mobilen min.

Har dette skjedd deg før? 

be proud of what you have

Hva syntes dere?

mandag er den kjedelige dagen det

Hei!

Jeg har vært skikkelig sliten idag, for jeg fikk nesten ikke sove noe inatt, så jeg har vært helt slapp og sliten. Jeg klarte heldigvis å følge med i timen da, så det gikk jo bra haha. 

I friminuttet så gikk jeg og Ida til senteret, for vi skulle til Big Bite. Vi satt oss ned der en stund, slappet av og snakket. Så gikk vi til matbutikken og der kjøpe vi oss litt godtekos, selvom det er mandag. Jaja, det er starten av uken og det er alltid lov til å kose seg litt, eller hva?

Idag så har vi hatt sinnsykt kjedelige fag, som matte og naturfag. Jeg er ikke spesielt glad i de fagene, for jeg syntes det er så kompliserte greier. Jeg liker mest når vi har helse og kommunikasjon, og sånt. Når vi lærer ting om kroppen og helse osv. Jeg syntes det er veldig interessant og morsomt!

Hva syntes dere?

“fotoshoot” på bowlingen

Hva har dere gjort idag?

PLANENE FOR IDAG

Hei!

Etterpå så skal jeg på bowling med familien min, så det blir nok veldig koselig. Jeg tror vi skal på bowlingen ved strømmen der, haha. Jeg liker egentlig ikke bowling så godt, for jeg syntes det er sykt kjedelig og det har jeg alltid syntes. Det er ikke så rart til heller, for man gjør jo ikke noe annet enn å kaste en bowlingkule hehe, også konkurrerer man og det er ihvertfall noe jeg hater. 

Jaajaa, jeg dusjet istad og har fikset meg, så mamma tok noen bilder. Jeg legger bare ut et, siden noen av dere klager over at jeg legger ut for mange bilder, så da blir det dessverre bare et:)

Hva syntes dere? /   /  Hva skal dere idag?