Fotoshoot fra 12.07.14

Ha fortsatt en fin ferie!

 

Hva syntes dere?

me handstand

Hva syntes dere om bildet?

Bildeeffekter

Hva gjør du i sommer?

London turen min

Hei!

Igår kom vi hjem fra England. Det har vært utrolig koselig og spennende. Jeg har fått shoppet en del, dratt til mange kjente steder og spist mye godt!

Det var veldig mange mennesker og mye trafikk i veiene hele tiden, så jeg følte meg litt dårlig de første dagene siden det var så nytt for meg. Jeg tror jeg aldri har hørt så mye ambulanse sirene før haha. Også kjørte det dobbeltdekker rundt hele tiden og overalt. Jeg syntes det var veldig morsomt siden jeg aldri hadde sett det før. Vi tok en del dobbeltdekker, men vi tok også mye t-bane og noen ganger tog. 

Været var veldig forskjellig. Det kunne være strålende fint vær på morgenen, men etterhvert bli overskyet også regne på kvelden. Jeg brukte bare shorts og kjole i en dag, for været var så ustabilt. Været i Norge er faktisk mye bedre, så vi burde ikke klage på den varmen vi har nå. I England er det ikke nærheten av så varmt som her.  

Bortsett fra litt dårlig vær og mye gåing, så har jeg hatt det utrolig koselig med shopping osv. Vi har vært å sett på Big Ben, tatt London eye, vært innom Madam Tussaud og gått en koselig tur i Hyde Park. Vi tok oss også en liten sykkeltur i Hyde Park, veldig koselig. 

Tante Felicia bor i London, siden hun jobber der. Vi fikk vært med henne i noen dager. Hun viste oss mange flotte steder å dra til, som Europas største shoppingsenter, museum, kino og sånt. 

Vi spiste nesten bare ute på kafé og restaurant, som var veldig deilig. Hotellet vårt het Holiday in Brentford og var utrolig fint. Det var til og med starbucks inne på hotellet haha. 

Hvis du vil se flere bilder fra London turen min, så ligger det på min instagram!:) 

Hva syntes dere? /   /  Har du vært i London før?