litt som har skjedd!

Hei dere!

Idag så var skoledagen bare helt super bra. Vi driver med ungdoms bedrift og er i forskjellige grupper. Idag så drev jeg og gruppen min å plukket flasker fra søppelkasser og pantet dem etterpå. Vi fikk en del penger for det, men vi skal pante litt mer. Ungdoms bedriften går ut på at vi skal lage vårt eget produkt, sende det inn og se om vi får sponsorer og kanskje få solgt det produktet vi skal lage. Vi har masse bra ideer til hvordan produkt vi skal lage og vi syntes dette er kjempe gøy å jobbe med. Dette skal vi holde på med i et år. Jeg er markedsleder og skal skrive om produktet vårt på nettet og få det spredt rundt. 

Etter skolen så dro jeg, mamma og stefaren min Robert på strømmen. Jeg tok meg en smoothie, også etter det gikk jeg litt rundt å kikket litt. Min hår bøyle klarte tydeligvis å bli ødelagt da jeg hadde den i vesken min, så jeg fikk kjøpt meg en ny en på Glitter. Jeg kjøpte meg også øredobber og klokke der. De øredobbene jeg kjøpte var utrolig kule, så jeg bare måtte kjøpe dem. Jeg trengte en ny klokke, så da kjøpte jeg det også. Jeg visste ikke at jeg hadde fått stipendet mitt, men jeg sjekket idag og det var inne. Da bare måtte jeg kjøpe litt. Jeg fikk forresten iPhone 5s i forrige uke, men jeg måtte vente i noen dager på å få nano simkortet. Det var leit å vente så lenge, men det var jo verdt det. iPhone 5s er så mye bedre enn den 4s. 

En ting til, jeg har fått meg verdens herligste kjæreste igår! Vi har hatt utrolig koselige dager sammen og vi sov hos hverandre for ikke så veldig lenge siden. Til helgen skal han sove hos meg, så det blir nok veldig koselig. 

Forresten jeg var på hytta i helgen som var, sammen med familien (kusine, fettere, tanter og onkler). Det var kjempe koselig. Vi gikk på turer, spiste god mat, dessert, hadde koselige samtaler og mye latter. Jeg hadde det så utrolig koselig sammen med mine små fettere og kusinen min. Turen hjemover igjen som da var på søndag tok evigheter. Det var mye kø og det ble mørkere og mørkere ute. Da vi endelig kom hjem, som da var rundt 9 tiden, så kom kjæresten min til meg. Vi gjorde ikke så mye, men vi hadde det koselig for det. Trenger ikke alltid å gjøre noe, for å ha det hyggelig!

Hva syntes dere? /    /   Hvordan er dagene dine? 

praksisen idag, med de minste

Hei!

Idag har det vært en veldig lang dag for meg i praksis. Jeg er på praksis i Lilleborg barnehage nå og sist gang var jeg på praksis i Sannum Barnehage. Jeg gikk i Lilleborg barnehage, avdeling Heimen da jeg var liten. Så det var litt stas å se mange av de som jobbet idag, som også jobbet da jeg gikk der.

Jeg har skiftet masse bleier, kledd av og på klær, så jeg har veldig vondt i ryggen nå. Mye arbeid å jobbe med de yngste barna i barnehagen, men samtidig veldig morsomt og koselig. Jeg jobbet der idag, så skal jeg jobbe der imorgen og på fredag. Eller, jeg skal egentlig jobbe der på fredag også, men jeg fikk vite istad at dem har planleggingsdag. Det er jo litt deilig, for da kan jeg være hjemme hehe. Etter denne uka her skal jeg bare på praksis på onsdager, frem til jul. Det er veldig lenge, men da får jeg lært meg mye i tillegg. 

Nå har jeg akkurat spist banan og drukket en deilig kopp kakao. Nå skal jeg bare slappe av, kose meg videre, også blir det middag etterpå. 

Hvordan har dagen deres vært?