kvelden med mamma

Hei!

Inatt så skal mamma sove hos meg, for vi skal se på en film sammen, på pc’en min. Vi koser oss med masse levende lys rundt og lille Bocca på sengekanten, hahah. 

Imorgen blir det en lang skoledag og vi slutter klokken 14.05 som vanlig. Jeg tar bussen rett etter skolen, for jeg skal møte Adrian. Vi tar bussen til meg, hos pappa. Det blir veldig koselig, for han har ikke vært der før og han har heller ikke fått hilst eller møtt mine små brødre! Gleder meg veldig:)

 

Hva skal dere imorgen? /  /  Hva syntes dere?

ikke alltid

Hei!

Istad så var mamma og stefaren min å kjøpte pizza, kebab og cola. Jeg pleier aldri å spise kebab. Jeg får egentlig ganske vondt i magen og jeg syntes ikke akkurat at det er noe spesielt godt. Det er ikke min favoritt, for å si det på den enkle måten. 

Jeg spiste ikke opp alt, for det var ganske mye og det koker i magen min hvis jeg spiser for mye. Jeg tror ikke jeg tåler slik mat, men det er jo egentlig ganske bra. Sunt er det iallefall ikke!

 

Liker du kebab? /  /  Får du vondt i magen?

rydder hele rommet

Hei!

Akkurat nå holder jeg på å rydde hele rommet, bretter inn klær og kaster ting jeg ikke vil ha lenger. Jeg har tenkt til å lage en ” my room video “. Jeg skal se om jeg rekker å legge den ut idag, hvis jeg blir ferdig med å redigere den! Det blir nok rotete igjen etter noen dager, men jeg skal prøve å holde det ryddig og fint. Det er ganske slitsomt å ha masse slengte klær rundt på gulvet, som skjer litt for ofte. Det er nok ikke bare meg, hahah. Jeg tror det er ganske vanlig at ungdommer slenger ting rundt seg, så jeg er sikkert ikke den eneste. 

 

Har dere noen tips til hvilken musikk jeg kan ha på videoen?

Hva syntes dere? /  /  Gleder du deg?

Verdens beste skoledag

Hei!

Idag så har Adrian stått på slalom med trinnet, altså den bakken som ligger ved skolen min. De som leser bloggen min vet sikkert hvilken skole jeg går på, så jeg never ikke hva skolen min heter. Hvert friminutt så har jeg og vennene mine løpt til slalom bakken, for å gå til Adrian. Det var så hyggelig, alltid like kos! Det var nok verdens beste skoledag, for meg. Jeg fik sett han på skolen og det er ikke alltid!

Nå snart skal jeg og mamma dra på skolen igjen, for vi skal på møte! Vi snakkes senere 🙂

 

Hva syntes dere? 

Når jeg får tid!

Hei!

Som dere vet så har jeg hatt besøk av Adrian og det var veldig koselig. Vi fikk besøk av tanten min og fetterne mine senere på dagen, så det var hyggelig! 

Jeg har skrevet i et innlegg om at jeg og Adrian skal ha en video til, men jeg vet ikke helt når den kommer. Altså jeg aner ikke når vi har tid til å spille inn videoen og alt sånn. Dere får bare vente å se når den kommer, så gled dere!

Fikk ikke tatt noen bilder med Adrian idag, så her har dere et søtt rosa hjerte:)

 

Hva har dere gjort idag? /  /  Hva syntes dere?

Planen

Hei!

Idag har det gått greit på skolen, men jeg er alltid så trøtt og det irriterer meg. Jeg klarer aldri å sovne med engang jeg legger meg, for jeg har så mye tanker i hodet som svirrer rundt. Hahah, men vi fremførte i gymmen idag, altså i dans. Det var veldig morsomt! Det er mye trening det vi holder på med, eller man blir iallefall veldig sliten.

Adrian kommer til meg idag! Jeg skal ta bussen til terminalen 15.06, nå snart. Jeg skal møte han der, også tar vi bussen til meg. Det blir koselig, hehe! 

Unnskyld for dårlig kvalitet på det ene bilde, hehe 🙂

 

Hva syntes dere? /  /  Hva skal dere idag?

Harlem Shake video

 

 

 

Hvem likte du best? /  /  Hva syntes du?

HVORDAN DU FÅR FLERE LESERE!

Jeg har noen tips til dere som vil få flere lesere, eller vil komme på topplisten over hele Norge. Jeg som blogger ønsker å komme enda høyere opp på topplisten, siden jeg nå har klart å komme til den. Jeg har prøvd så godt jeg kan. Jeg har virkelig gjort alt for å komme på Norges toppliste og nå har jeg endelig klart det! Jeg kan nesten ikke tro det selv, men jobber man hardt så klarer man alt og jeg skal prøve så godt jeg kan for å komme mye lengre opp. 

Jeg tror alle bloggere vil komme høyt opp på Norges lista, for det er vel det alle ønsker seg. Hahah. 

For at du skal få flere lesere, så burde du iallefall skrive om noe leserne dine liker å lese. Ikke bare leserne, men også alle de andre der ute. Før så skrev jeg bare et innlegg hver dag, men jeg har prøvd å skrive litt fler. Jeg skriver rundt 2-4 innlegg hver dag, og det kan faktisk hende jeg skriver 5 stk hvis jeg har noe inspirasjon. Jeg fikk mange flere lesere av å skrive litt flere innlegg hver dag, så det hjelper iallefall meg. 

Hvis du lager videoer, så kan du faktisk komme langt opp. Jeg lagde en ” my boyfriend does my makeup video ”  og da fikk jeg automatisk rundt 600-1180 sidevisninger. Jeg visste faktisk ikke at så mange likte slike videoer, men fler og fler ble det. Det kan hende det er fordi kjæreste videoer er så fine, eller koselige å se på, men videoer hjelper deg mye. 

Du burde ha klare, fine og store bilder. Ikke bare det, men leserne dine liker å se at du legger ut masse outfit bilder av deg og sånt. Bilder av deg, hjelper utrolig mye. 

Når du skal skrive et innlegg, så burde du vite hva du skriver om, og du burde skrive riktig og rent. Du må passe på å ikke banne eller skrive stygge ord, for det hjelper deg lite. Da viser det bare at du er en dårlig person og at du ikke er moden nok, altså veldig umoden. 

Hva syntes dere? /   /  Fikk du noen gode tips?

ANBEFALER DERE!!!

Hei!

Istad tok jeg og mamma en tur til Strømmen. Vi kjøpte en flaske hver. Jeg kjøpte en i rosa, siden det er min favorittfarge selvfølgelig og mamma kjøpte en i orange. Hennes har fine mønster på, men det har ikke min. Jeg brydde meg ikke om det, så lenge min flaske er rosa. Hahah!

Jeg anbefaler dere virkelig å kjøpe den samme flasken(Nathan flaske fra XXL) som vi kjøpte, fordi den inneholder ikke BPA, altså den inneholder ikke farlige stoffer. Flasken er veldig fin, tuten er myk og god å drikke av. Ikke ta det fei, hahah. 

NATHAN FLASKE FRA XXL 99,-

 

Hva syntes dere om flaskene? /  /  Ønsker du deg den?