Take a look

Hei!
I sommerferien drar jeg til England med mamma, stefar og Malin, også drar jeg til Finland med pappa, stemor, Malin og brødrene våre Sebastian og Theodor. Jeg gleder meg masse til å dra begge stedene, men jeg har aldri vært i London før så det blir morsomt. Jeg har ikke vært i Finland på lenge, så jeg husker ikke helt hvordan det ser ut men jeg husker ihvertfall at det er fint der.

Denne uken så har jeg hatt det utrolig fint sammen med Burak. Han var hos meg for noen dager siden og det var veldig koselig. Vi spiste middag sammen og sånt. Jeg var med han igår også og da gikk vi en liten koselig tur rundt på strømmen, også var vi selvfølgelig på senteret med noen venner.
Her er det noen bilder fra uka!:)

Hva har dere gjort denne uka? / / Hva skal du i sommerferien?

innkjøp fra bikbok

Shorts – 249 kr 

Bluse/topp – 99 kr

Hva syntes dere om innkjøpet?

Klar for telt tur

Hei!

Idag så skal jeg telte med noen venner, som vi avtalte igår. Det blir sikkert veldig koselig. Vi skal sove over der, så det blir nok spennende. Jeg har pakket med meg varme klær, bikini og sånt, så skal jeg fikse litt mat og drikke nå snart. Været er litt opp og ned nå, fra mye sol til litt overskyet, så jeg får se om det blir noe bading på meg. 

Det er fri for alle på mandag, så da blir det lang helg. En liten ferie, hehe! Dere får ha en fin dag og kose dere masse. Vi snakkes en annen dag:) 

Hva er planen deres?