Anbefaling: Lengre hår!!

Hei!

Husker dere at jeg klippet meg kort i juni? Vell jeg klipte meg ihvertfall kort, til brystene. Det har gått 3 måneder siden jeg klippet meg og håret mitt har vokst ut igjen allerede. Det er ikke veldig langt ennå, men det sjokkerer meg hvor fort håret mitt egentlig vokser. Det er jeg veldig glad for, slik at jeg ikke trenger å vente drit lenge før håret mitt har blitt langt igjen. Jeg har aldri vært redd for å klippe meg til skuldrene, ettersom det faktisk tar kunn 3 måneder til håret mitt er passe langt igjen.

Mine anbefalinger til hvordan dere kan få fortere langt hår, er å kure håret nesten hver gang dere dusjer. Jeg dusjer annen hver dag, hele tiden. Jeg klarer såvidt å gå i 3-4 dager uten å ha dusjet. Håret mitt blir veldig mye stelt nå, ettersom jeg har bleket det mye. Jeg bruker litt silver shampoo noen ganger, for å lysne opp mine striper. Jeg bruker kur i håret ca. hver gang jeg dusjer. Det tar jeg i lengden på håret, ikke oppå hodet. Da vil det bli ekstremt fett bare etter en dag. Kuren tar jeg i håret etter jeg har dusjet, for da trekker det seg godt i håret og det hjelper mye mer. Det er en kur man ikke skal skylle ut. Jeg syntes ikke kur som skal vaskes ut igjen, er noe bra. Det er min mening. For å få håret til å vokse kjappere er det også best at du lar rettetangen, krølltangen og føneren ligge. Jeg bruker ALDRI rettetang, og heller aldri krølltang med mindre jeg skal pynte meg. Jeg har rett hår naturlig og trenger ikke bruke rettetang. Føner bruker jeg kunn hvis jeg har dusjet på kvelden, for jeg liker ikke å sove med vått hår. Jeg anbefaler dere å ikke børste håret når det er vått, ettersom det sliter veeeldig mye på håret. Det år farge eller bleke håret sliter ihvertfall og jeg venter på at min naturlige hårfarge skal vokse frem. Jeg tenker å ikke farge håret noe mer.

♥ Kure håret flere ganger i uken

♥ Ikke bruke for mye av rettetang, krølltang eller føner

♥ Ikke gre håret når det er vått

♥ Ikke dusj hver dag

♥ Ikke farge eller bleke håret for mye
 

Hva syntes dere?
 

Kiss individual lashes!

Hei!

Jeg kjøpte øyevipper her om dagen. Det er øyevipper du setter på tre omgangen med noen vipper på, istedenfor hele vippen. De er utrolig bra og ser naturlig ut. Jeg har brukt dem engang før og de varer super lenge. Kanskje ikke super lenge, men lenge nok for å være vipper du setter på selv. Disse vippene er merket “Kiss” og er individual lashes. De funker veldig bra og jeg satte dem på igår, jeg sov også med dem. Man merker såvidt at man har dem på, så det er veldig deilig. De er lette å ha på, men tar sin tid å sette dem på med mindre du har gjort dette en del ganger. Akkurat nå så har jeg på maskara over, slik at mine egne vipper fester seg til de falske jeg har satt på. Deretter ser man ikke at det er noen som helst vipper du har satt på. Jeg bruker duo vippelim, men den er snart tom. Den er veldig bra, og blir blank når limet har tørket. Den er nemlig hvit når du tar på. Limet tåler ikke vann, så du kan ikke dusje med disse vippene. Da må du isåfall passe på at vannet ikke treffer øynene dine, slik jeg gjør. Limet vil da bli hvitt og gå av og slik er det på grunn av at det skal være lett å få av vippene, uten å dra av sine egne vipper! Det hadde vært kjipt. Limet som fulgte med i pakken lukter veldig veldig sterkt, lukter egentlig som neglelakk fjerner. Jeg prøvde den først og den funka dårlig. Vippen ville ikke sitte da jeg brukte det limet. Anbefaler å heller kjøpe duo lim. 

Har du brukt disse vippene før? /   /  Hva syntes du om dem?

Skoledagens antrekk!!

Hei!

Idag starter jeg ikke før klokken 10.15, så jeg må nemlig ta bussen nå straks. Jeg rakk å bruke god tid på sminke, rakk å spise, lage meg te til å ha med, også rakk jeg til og med å ta bilder til bloggen + blogge! Det er utrolig deilig å starte senere, på grunn av at jeg har fritak fra faget i første time. Jeg slutter 11.45, fordi jeg også har fritak fra faget i siste time. Så idag har jeg kunn samfunnsfag! Kjenner det er deilig å ha blitt ferdig med alle de andre fagene for lenge siden, ellers hadde jeg ikke kunne tatt fritak.

Vell, idag er antrekket mitt en plane stripete genser fra Gina Tricot og en svart jeans fra Carlings. En flette jeg har sovet med over natten. 



Hva syntes dere? /   /  Hva har du på deg idag?

Får ingen fritid – skoledagen er for lang!

Hei!

Skoledagen idag har vært veldig lang. Jeg er så sliten hver dag etter skolen. Som regel sovner jeg ikke før rundt klokken 02 tiden, men igår kveld la jeg meg faktisk klokken 23.49. Jeg sjekket faktisk klokken da jeg la meg, for jeg ble litt sjokkert av at jeg la meg så tidlig. Det er egentlig ikke tidlig, men for meg som har søvnproblemer og bruker evig tid på å sove, så er det veldig tidlig. 

Jeg har sinnsykt vondt i ryggen min og har masse smerter i føttene. Vi står nesten hele tiden, hele dagen på skolen når vi har frisør. Vi får ikke lov til å sitte når vi klipper. Det har vi fått streng beskjed om at ingen frisører gjør, men jo jeg har sett fler frisører som sittet og klipper, enn at de står. Så det der skjønte jeg ikke helt. Ryggen min er vondt fra før, så jeg skjønner ærlig ikke hvorfor jeg valgte denne linjen. Jeg elsker hår, sminke osv, men det å ikke kunne sitte imens man klipper er drøyt. 

Akkurat nå så skal jeg møte kjæresten. Vi får nesten ikke vært med hverandre, fordi jeg slutter så sent. Vi får bare vært med hverandre i noen timer, før klokken tikker avgårde. Imorgen slutter vi faktisk klokken 14, så det er tidlig nok for meg. På tirsdag har jeg fri hele dagen, fordi folk i klassen skal på skogstur i gymmen og jeg har fritak – er ferdig med gym. Veldig veldig deilig må jeg si, for da har jeg tid til å gjøre mye annet jeg ikke har tid til ellers. Jeg trenger å vaske klær, rydde, slappe av og alt det der. Etter skolen har man nesten ikke tid til noe, man vil egentlig bare ligge å slappe av enn å sette på klesvask, så det å få fri er deilig. Når jeg kommer hjem, etter å ha vært litt med kjæresten, så skal jeg dusje, sette på vask og ta meg en stor kopp varm te. Jeg trenger det og jeg fortjener det, etter en så lang dag. 

Hva syntes dere?

Jeg angrer ikke et sekund.

Hei!

Jeg vet at jeg er en person som elsker nærvær, en person som elsker å hjelpe andre mennesker og gi mye glede til andre. Helt siden jeg var liten hjalp jeg min oldemor veldig mye med alt, da hun levde. Jeg hjalp til med å vaske tallerkener, glass, bestikk osv. Jeg hjalp også til med å lage mat, rydde og hjelpe hun med ting hun ikke helt greide selv ettersom hun var gammel. Hjalp også til med å ta på hun støtte strømper og sko. Jeg elsket å hjelpe eldre mennesker, og det gjør jeg enda om jeg får sjansen. 

Jeg ville jobbe som sykepleier, da jeg var yngre. Jeg ville jobbe på sykehjem, for å hjelpe eldre mennesker med å få det bedre og få den hjelpen de trengte. Jeg hadde både oldemor og oldefar på sykehjem. Jeg så hvor lite hjelp de eldre fikk. Alarmen de dro i, for å få hjelp skjedde hele tiden og det kom sjeldent sykepleiere dit for å hjelpe. Jeg fulgte ofte med. Jeg ble lei meg og fikk et tungt trykk i hjertet mitt. Jeg ville alle skulle ha det bra, jeg ville gjøre noe for dem, selv om jeg bare var liten og slettes ingen sykepleier. Vell, jeg fikk ihvertfall hjulpet mine. Jeg angrer ikke et sekund, så mye jeg gjorde for min oldemor. Takket være mamma som fikk meg så tidlig i en alder av 21, så fikk jeg opplevd mye sammen med oldemor og oldefar. Jeg føler meg heldig og glad, for at jeg alltid vil huske dem. 

Jeg gikk helse -og oppvekst vg1. Jeg skulle bli sykepleier, sånn som mamma. Jeg ville gjøre det samme som mamma, for jeg vet at det å bli sykepleier er en god ting. Da jeg endelig skulle ut i praksis på sykehjem, som bare en 15 åring, fikk jeg sjokk. Jeg tålte ikke alt jeg så og det ble litt for mye for meg. I denne alderen, skal man ikke oppleve slike ting. Rense amputert ben, vaske gamle mennesker og tørke dem i rumpa. Jeg ville gjøre mitt beste, men jeg kjente jeg ble svimmel og dårlig av dette. Jeg blir fort svimmel av lukter og hvis det er varmt, og jeg må stå lenge. Jeg er 18 år nå og ville helt fint klart dette nå. Ettersom jeg fikk et dårlig inntrykk av det å være sykepleier, så gikk jeg videre til barn -og ungdom vg2. Jeg er veldig veldig glad i barn og har mye erfaring med dem. Da jeg ble litt lei og ville prøve noe annet, så startet jeg design -og håndverk vg1. Da startet alt på nytt. Jeg følte på en måte at jeg angret. Jeg ville jo jobbe med eldre mennesker. Jeg syntes at eldre mennesker trenger omsorg, kjærlighet og empati. Så utrolig mye de har jobbet i livet og så lenge de har levd på jorden, tenkte jeg. 

Man vet egentlig aldri. Kanskje jeg blir en sykepleier senere, noe jeg håper at skal skje. Jeg går frisør vg2 nårog jeg trives utrolig mye med dette også. Hvis jeg bare ikke hadde fått dårlig inntrykk av det å være sykepleier, så hadde jeg kanskje vært ute i læra nå, som helsefagarbeider. Det ville jeg gjerne drevet med! Jeg liker hår, makeup og styling, men det å jobbe med eldre mennesker hadde vært en drøm for meg. Jeg får bare se senere i livet, hva jeg ender opp som. Jeg skal jobbe hardt ihvertfall, uansett hva jeg skal jobbe som. Jobben min er å jobbe bra og stå på, uansett hvilken jobb jeg har. Det viktigste er jo egentlig at man trives og elsker det man driver med. 

Hva vil du jobbe som?

Dårlig service!

Hei!

Jeg føler meg så utrolig heldig som har gått alle fellesfagene, bortsett fra samfunnsfag. Jeg får fritak, på grunn av jeg er ferdig med fagene. Det er så sinnsykt deilig, for da starter jeg senere og slutter tidligere. Den eneste ulempen er at jeg ikke ble ferdig med samfunnsfag – jeg var syk på eksamen i 2015. Det vil da si at jeg må gå hele dette året med samfunnsfag, selv om jeg har hatt samfunnsfag i et helt år utenom eksamen. Den er kjipern. Jeg er ihvertfall ferdig med alle de andre fagene. Der føler jeg meg veldig heldig. 

Idag startet jeg klokken 10.15 og jeg sluttet 11.45, som da vil si at vi hadde samfunnsfag i rundt 2 timer. Jeg dro hjem rett etter at jeg hadde sluttet, jeg har ikke noe mobil, så jeg må ha med pcen min over alt slik at jeg får kontakt med f.eks mamma, søsteren eller kjæresten. Så jeg måtte dra opp pcen på bussterminalen og logge på facebook for å melde om noe. Ekstremt slitsomt å ikke ha mobil, men jeg klarer fint å vente i noen dager til. Jeg håper jeg får den tilbake snart, for det å ikke kunne ha noe alarm på, så noen i familien må komme å banke på døren hver morgen, er slitsomt. Jeg får heller ikke sjekket busstidene om bussen er forsinket, eller om bussen allerede har kjørt forbi. Jeg får ikke sjekket hver minste ting, som er super viktig. Jeg får heller ikke tekstet mamma om hvor jeg er, eller om jeg trenger penger. Døds slitsomt. 

Jeg kan jo egentlig fortelle hva som har hendt med mobilen min da. Jeg fikk den av mamma, som bursdagsgave i desember. Da jeg åpnet den, merket jeg etterhvert at skjermen var løs på den ene siden. Det byttet litt på, nederst på skjermen. Jeg visste ikke helt hva det var, og jeg skjønte heller ikke. Jeg dro tilbake til Telenor samme dagen som jeg åpnet den og fortalte dem dette. Man kunne høre klikke lyd kjempe godt – dem hørte den ikke. Det er rett og slett dårlig service. Jeg gikk ikke tilbake med mobilen igjen, før torsdag i forrige uke. Han sa jeg måtte ringe skadenummer, at jeg måtte logge inn på “mine sider” på telenor med kodebrikke. Jeg tenkte “jeg har søren meg ikke en kodebrikke med hit jeg, jeg skal bare levere inn mobilen min for reparasjon”. Mobilen var jo ødelagt da jeg åpnet den. Han hjalp meg ikke, han bare sa jeg måtte ringe skadenummer og logge inn på “mine sider”. Jeg skjønte ingenting. De er lite hjelpsomme og jeg får aldri noe nytte av det de sier heller. Jeg gikk videre til eplehuset og der fortalte jeg at jeg fikk mobilen i desember, og jeg hadde vært innom telenor samme dagen jeg hadde åpnet den, men de hørte ikke klikkelyden sa jeg til hun. Jeg fortalte også at jeg ville ikke være uten mobilen, ettersom jeg nettopp hadde fått den. Så jeg fikk levert mobilen min på eplehuset og nå er den på reparasjon, endelig. Det skal bli deilig å få den tilbake igjen! Eplehuset har mye bedre service og er jo dobbelt så mye mer profesjonelle enn de på telenor, syntes jeg. Min mening. Det er mange andre bra telenorbutikker rundt omkring, som på metro. Der er det utrolig hyggelige ansatte. 

Hvordan har dagen deres vært? /   /  Hva syntes dere?
 

Høstens wants – BIKBOK

Noe fra bikbok du ønsker deg? 

8 ting dere kanskje ikke visste om meg…

Jeg har 3 søsken. Jeg har en hel søster, og to halv brødre. Mine foreldre er skilt, så jeg har to halv brødre hos pappa. Søsteren min er bare 2/1 år yngre enn meg, altså 16 år og mine brødre er 6 og 8 år. Jeg er utrolig glad for at jeg har flere søsken, for de vil være i livet mitt hele tiden forhåpentligvis.

Jeg har bodd på samme sted hele livet. Jeg har bodd på forskjellige steder, men jeg har bodd i samme kommune hele livet. Jeg er så glad for at vi ikke har flyttet rundt til andre kommuner, for det hadde vært ekstremt slitsomt. Jeg bor ikke så langt unna der jeg bodde da jeg var yngre, så jeg er godt kjent til stedet der jeg bor. Her vi bor nå har vi bodd siden jeg var 9 år, så det vil si at på forrige stedet vi bodde har jeg bodd helt til jeg ble 9 år. 



Jeg diller nesten alltid med håret mitt. Helt siden jeg var baby, så har jeg dillet med håret, men da var det mamma sitt hår. Jeg diller enda med håret, og jeg skjønner ikke hvorfor. Jeg har fått høre av mamma at jeg gjorde det som regel før da jeg var trøtt eller koste meg. Det er samme grunnen enda. Jeg diller kanskje ikke like ofte, men det er ihvertfall noe jeg har gjort lenge, så lenge jeg kan huske. 

Jeg kan være litt for snill. Noen ganger så føler jeg at jeg kan være litt for snill mot andre, selv om de er frekke. Jeg har aldri vært en person som er frekk tilbake, for å gi dem en karma. Jeg vil heller være snill og smile, for å vise at jeg har det bedre enn dem. Jeg liker å gjøre andre glade, som å f.eks gjøre små tjenester som jeg egentlig ikke orker. Det er en del som har spurt meg om jeg kan lage header til dem, og jeg sier alt for ofte ja. Jeg liker ikke såre noen, så derfor sier jeg nesten alltid ja. Jeg prøver å lære meg selv til at jeg må være strengere med meg selv, jeg må si ifra om jeg ikke orker. Jeg kan også være for snill med å gi andre komplimenter, selv om personen ikke liker meg.

Jeg har et utrolig godt forhold til mamma. Helt siden jeg var liten, så har jeg hatt et ganske godt forhold til mamma. Jeg har hele livet mitt fortalt så og si alt til hun, det kommer jeg til å fortsette med å gjøre. Mamma har er og har vært den nærmeste personen i mitt liv og vi har det veldig bra sammen. Vi kan ofte sitte å drikke te/kakao sammen, se på filmer/serier, shoppe sammen eller gå tur sammen. Jeg er så glad for at jeg har et så sterkt forhold til hun, i tilfelle det skulle hende meg noe og jeg ikke er redd for å spørre om noe. 

Jeg har blogget i 4 år. Det begynner å bli ganske lenge. Jeg blogget først på blogspot, men så begynte jeg på blogg.no i 2012. Tiden har gått veldig fort og jeg føler at jeg har blogget i mange flere år enn dette. Jeg er så glad i bloggen min, for her har jeg skrevet alt fra innkjøp, hverdagen min og dagens antrekk. Det blir på en måte en dagbok, som jeg kan lese tilbake på. Det hender flere ganger at jeg går tilbake på mine gamle innlegg og leser dem, for det er så utrolig koselig å se hva jeg drev med der og da. Jeg har lært utrolig mye av blogging, lært mye av hvem jeg er og hvordan jeg skal skrive et bedre innlegg. Dette kommer jeg til å gjøre i flere år, selv om jeg gjør noen pauser i blant. 

Jeg har gått på svømming. Ja, du leste rett. Jeg har gått på svømming og det drev jeg med ganske lenge, helt til det ble veldig seriøst og det ble konkurranser. Da sluttet jeg. Jeg var bare rundt 8 år og jeg lærte utrolig mye da jeg drev med det. Det var kjempe gøy og jeg ble sterkere i kroppen av å svømme. Det å lære seg å svømme er noe av det viktigste, ihvertfall hvis du skal dra å bade. 

Jeg biter negler (uff). Jeg har bitet negler siden jeg var liten og det er ingenting å være stolt over. Jeg kunne virkelig ønske at jeg hadde lage fine sterke negler, men det har jeg ikke. Jeg biter ikke mye, eller langt ned, men uansett. Det å bite negler er ikke en fin ting å gjøre og neglene blir ikke særlig pene for å si det sånn. Man biter som oftest negler om man kjeder seg eller er nervøs. Jeg gjør det som oftest hvis jeg kjeder meg, for jeg kjeder meg egentlig ganske ofte. Neglene mine rekker å vokse når jeg har på løs negler, for da får jeg ikke bitet på dem, så løs negler har jeg brukt en god del. Jeg får bare vende meg til å prøve å slutte. 

Var det noe du ikke visste? /  / Hva syntes dere om slike innlegg?

Starter søndagen bra!

Hei!

Idag startet jeg morningen min med å ta på ansiktsmaske og den skal man ha på i en stund, så den er på enda. Jeg og kjæresten har spist litt frokost blanding, så ser vi hva vi skal gjøre utover dagen. Det er kjempe fint vær ute og det har det vært nå i det siste. Føler nesten at det er nå sommeren starter, men så er det høst. Det er strålende sol og helt blå himmel, så kunne nesten trodd det var sommer enda, men det har nettopp vært sommer så det sitter sikkert litt igjen. Det er ihvertfall veldig varmt ute, så trenger ikke pakke meg inn med ullklær enda, det får jeg vente litt med. Vi får bare nyte sola og varmen så lenge den er her, så får vi ta kulden som det kommer. 

Denne ansiktsmasken virker veldig god, den skal tydeligvis nok åpne porene og jeg gleder meg til å vaske den av. Man føler seg alltid så ren og myk i ansiktet etter en maske. Masken har stivnet veldig nå og sitter i ansiktet som om det var stivnet gjørme i ansiktet, hvis dere skjønner. Mamma og familien er på båttur i Oslo, mens jeg og kjæresten hviler hjemme hos meg. Idag skal han hjem, siden det er søndag. Det er skole imorgen og jeg syntes helgen går altfor fort, man rekker såvidt å gjøre noe. Vi får bare nyte søndagen, før hverdagen starter igjen.



Hva skal dere idag?

Vi er heldige som får gjøre dette på skolen!!

Hei!

Jeg kan vell egentlig starte med å fortelle at jeg kom inn på frisør på Strømmen videregående skole. Det var første valget mitt og jeg er kjempe fornøyd. Vi har gjort mye allerede, som å klippe helform og diagonal fremover. Det har vi selvfølgelig gjort på dukke. Vi har kjøpt en koffert, der det er alt man trenger som frisør. Sakser, kammer, børster, kapper, klyper, føner, rettetang og mye mer. Det var spennende å åpne koffertene da vi visste det skulle være mye i den. Vi driver med praksis nesten hver dag på skolen, som da vil si at vi klipper og føner osv. Det er utrolig gøy og jeg føler det er mye morsommere på skolen når man driver med slikt. Skoledagen blir så mye bedre, når vi driver med ting vi liker. Vi er heldige må jeg si, slipper å bare ha fag fag fag 🙂

Jeg har overnatting av kjæresten i helgen. Vi har ikke gjort så utrolig mye. Igår kveld så vi på thriller og koste oss med godteri. Idag har vi vært på strømmen storsenter. Vi gikk litt rundt og så på ting. Kjæresten har kjøpt seg en pc, så med engang vi kom hjem til meg istad så ble det til at han åpnet den selvfølgelig. Det er alltid like stas å åpne ny pc eller mobil, jeg kjenner til følelsen. Jeg har nylig levert min mobil på reparasjon, ettersom da jeg fikk den så var den løs nederst på skjermen. Jeg har ikke giddet å levere den før nå på torsdag som var, fordi jeg har ikke hatt lyst til å være uten mobilen. Jeg fikk den i desember, så det er en stund siden men jeg fikk levert den gratis med 99 kroner for frakt, så det var jo egentlig ganske bra. Jeg gleder meg til jeg får den tilbake, for jeg merker jeg sliter veldig uten mobilen min. Man trenger den egentlig til veldig mye, som når jeg skal møte typen, mamma eller venninner, så får jeg ikke kontaktet dem. Man får ikke sagt ifra om hvor man er, eller f.eks når jeg slutter på skolen da. Jeg får den heldigvis om ikke så lenge, ca 9 dager sa dem. 

Jeg og kjæresten har ikke tenkt til å gjøre så utrolig mye ikveld, han driver med den nye pcen sin og er veldig fornøyd. Jeg tenkte jeg måtte blogge, for det er en del av meg og jeg føler jeg har mistet noe. Hver gang jeg stopper å blogge, mister jeg mine fine følgere. Jeg tenker å starte igjen, men jeg får dessverre ikke filmet noe pga kameraet mitt får ikke filmet. Jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge mer, men kan hende jeg glemmer det eller dropper det noen dager nettopp fordi jeg går på skolen og slutter nesten 15.50 hver dag. Lange og slitsomme dager, der vi står hver dag. 

Hvor kom du inn? /  /  Hva har dere gjort idag?