1. mai imorgen!

Hei!

Idag har jeg ikke gjort så stort! Jeg har selvfølgelig vært på skolen og sånt, men etter skolen så har jeg bare vært hjemme og hørt på musikk, slappet av for det meste. 

Været idag har jo vært helt på topp! Det har vært veldig varmt i hele dag, og det har vært så utrolig deilig. Akkurat nå stråler solen inn på rommet mitt, så det betyr vel at varmen begynner å komme seg? Det er jo tross alt 1. mai imorgen, så hvorfor skal ikke varmen begynne å komme allerede, hahah. Neida, men det er faktisk ganske varmt ute nå. Snart blir det vel skjorts og topp igjen?

Adrian skal forresten overnatte her til imorgen (onsdag) siden det er fri fra skolen, så det gleder jeg meg til! Jeg elsker å ha han hos meg, trenger han hver dag!

Han har nettopp pakket ferdig, og han kommer nok snart!

Hva syntes dere? /  /  Hva skal dere idag?

USUNN FROKOSTBLANDING

Hei!

Denne sjokoladefrokostblandingen er vel mest kjøpt her i huset. Det er ikke akkurat sunn frokostblanding, og det er absolutt ikke mettende. Jeg pleier egentlig ikke å spise så mye av det, for det er ikke akkurat min favoritt! 

Det beste er at det tar ikke lang tid om morgenen når man skal på skolen, så det er bare positivt!

Her har jeg et veldig ” fint ” nær bilde av når jeg spiser den ” sunne ” frokostblandingen, hahah. Jeg spiste det istad, så da blir det nok ikke akkurat frokost .

Liker du sjokoladekuler?

DET ” STORE ” INNKJØPET FRA IDAG

Idag har jeg vært å kjøpt meg veldig mye (nei). Jeg har kjøpt håndkrem og tyggis fra Rimi, hahah!

Hva syntes du om det ” store ” innkjøpet?

FIKSET HÅRET

Hei!

Istad så var jeg hos frisøren og jeg fikk klippet håret mitt! Det ble utrolig fint og jeg er veldig fornøyd. Hun vasket håret mitt med mange forskjellige produkter som luktet så utrolig godt! Jeg driver å lukter på håret mitt nesten hele tiden nå, men det ble faktisk veldig fint!

Hva syntes dere om håret mitt nå som jeg fikk klippet det?

KLIPPE HÅRET

Hei!

Om ikke så lenge så drar jeg å klipper håret mitt! Jeg har ikke klippet det siden litt før jul, så det skal bli så utrolig deilig å bli kvitt de slitte tuppene!

Når klippet du deg sist?

mirror mirror on the wall

Hva syntes dere om bildene?

KORT SKOLEDAG

Hei!

Idag har vi hatt matte tentamen og det var egentlig ganske enkelt! Jeg leverte prøvene rundt klokken 10.45, så dro jeg hjem. Jeg var ikke akkurat forberett på at det var tentamen idag, men jeg visste at vi skulle ha matte tentamen til uken som kom for jeg øvde masse på fredagen som var. 

Jeg tok noen bilder når jeg kom hjem!

Hvordan har din skoledag vært? 

Relax

Hei!

Istad så tok jeg en varm lang dusj, og etter det tok jeg ansiktsmaske for å rense huden! Det var utrolig deilig for jeg hadde det på i rundt 5 minutter og jeg kjente at huden var helt glatt!

Akkurat nå så har jeg spist kveldsmat og drikket juice! Jeg er ganske klar for å legge meg nå kjenner jeg, heheh. 

Jeg sitter selvfølgelig å hører på musikk dagen lang, så det er kanskje grunnen til at musikken spilles på mobilen i bildet, hahah!

Sengen min er helt klar og jeg får bare lyst til å hoppe rett i den, men jeg sitter her å blogger til dere. Hehe, sånn er blogglivet! Kvelden blir alltid lang, og imorgen er det skole igjen. Jeg håper det blir fint vær imorgen også, slik det var her på fredagen!

Er du klar for natten?