dagens bilder

Hva syntes dere?

den fantastiske rasen

Har du hund? /   /  Hva syntes dere om bildene?

Gårsdagens fotoshoot

Hva syntes dere om bildene?

Lange dager

Hei!

Det er sinnsykt deilig med ferie, ihvertfall nå som det er super fint vær. Dagene er så lange, men det er bra for da er det lengre tid til skolen hehe. I det siste så har jeg og mamma gått tur sammen hver dag. Så idag var det den 6. dagen på rad med tur/trening. Jeg kjenner meg mye sprekere og mer våken, selv om jeg var litt trøtt og sliten tidligere idag. 

Nok om det, idag etter jeg og mamma gikk tur så dusjet jeg og fikset meg. Så dro jeg, mamma og søsteren min en tur til strømmen. Vi kjøpte påskeegg og masse godteri. Tror faktisk vi kjøpte litt for mye, hehe. Jaja, det er tross alt påskeferie så da får mann kose seg litt. Når vi hadde vært å kjøpt påskeegg, så dro vi til tanten min og ga mine fettere søte små egg med litt sjokolade.

Nå driver mamma og stefaren min å lager middag. Jeg er veldig sulten nå, så det skal bli godt med litt middag. Jeg fikk mamma til å ta noen bilder ute istad, så legger dem ut under her. 

Hva syntes dere? Jeg har ikke skole før torsdag jeg, når har dere skole?

fin dag, litt shopping

Hei!

Kanskje jeg burde blogge igjen? Jeg har ihvertfall tenkt veldig mye på det. Jeg har fått mange fine meldinger om at jeg må starte igjen og at dere savner at jeg blogger. Det er så utrolig koselig å høre. Det betyr veldig mye for meg at dere vil jeg skal starte igjen.

Jeg får fortelle dere litt om dagen idag da. Karoline overnattet hos meg inatt, så igår kveld koste vi oss masse med godteri, chips og noen filmer. Tidligere idag så tok vi bussen til strømmen, så vi har spist god mat hos Jordbær Pikene og det var veldig koselig. Etter det tok vi oss en liten frozen yogurt hos Yogis. Jeg fikk faktisk kjøpt meg noen klær på Bikbok og en vårjakke fra Only. 

 


I påskeferien har jeg ingen planer, men skal se om jeg får avtalt å møte noen venninner og sånt. Jeg håper dere får en fin ferie og at dere koser dere masse!

Hva syntes dere om innkjøpet?