bursdagsfeiring

Hei! 

Idag så har jeg på meg kjole, fordi vi skal feire bursdagen til mamma, Malin og stesøsteren min. Vi har masse kaker, oreo kjeks og sånt klart på kjøkkenbordet. Gjestene har kommet og idag skal vi kose oss masse. Heldigvis regner det ikke idag, men håper fortsatt at solen kommer fram senere idag. 

Mamma, Malin og stesøsteren min hadde bursdag tidligere i mars, men vi har alltid gjort sånn at hvis det er fler i familien som har bursdag samme måned så tar vi det sammen. Så idag skal vi spise masse gode kaker og kose oss med familien. 

Imorgen er det skole, så nå må vi nyte resten av denne flotte søndagen!

Hva skal dere idag? /    /  Hva syntes dere om bildene?

det er bare fakta

♥ Jeg har en lillesøster, to halvlillebrødre og to stestoresøstre.

♥ Mamma og pappa ble skilt da jeg var 5 år, rett før jeg starta på skolen. Jeg har bursdag 21.desember 1997, så jeg starta på skolen som en liten 5 åring

♥ Jeg er halvt finsk og halvt norsk, pappa er finsk og mamma er norsk

♥ Jeg er 1.60 cm og stoppet å vokse i 9’ende

♥ Jeg begynte med sminke i slutten av 7’ende, starten av 8’ende men det var ikke hver dag

♥ Jeg har verdens beste mobil haha neida, men min iPhone 4s er ødelagt så nå bruker jeg iPhone 3gs

♥ Jeg har to hunder som heter Bocca og Børdi

♥ Jeg bor mest hos mamma og drar til pappa noen ganger annen hver helg

♥ Jeg hater matte, er vel ikke den eneste

♥ Jeg trener på treningsstudio 2-3 ganger i uken

♥ Jeg er ikke kresen når det gjelder mat, så jeg liker som regel alt

♥ Jeg er ikke særlig glad i fotball, ettersom jeg har fått ballen i hodet så mange ganger

♥ Jeg har stort rom hos mamma og lite rom hos pappa

♥ Jeg har brungrønne øyne

♥ Jeg ble født med masse mørkt hår, så ble jeg helt blond fra jeg var 2 – 10 år

♥ Jeg har egentlig mørkeblondt hår, men skal stripe håret med noen lyse striper den 2.april

♥ Jeg elsker musikken til bruno mars, rihanna, chris brown og sånt

♥ Jeg klarer ikke å jobbe med oppgaver uten musikk

♥ Jeg har har canon eos 1100D speilrefleks kamera

♥ Hvis jeg syntes en film er bra, så kan jeg se den tusen ganger uten å bli lei

♥ Jeg har et egent rom for klærne mine

♥ Jeg har veldig mange håndkremer, så jeg har alltid med krem på skolen og overalt egentlig

♥ Jeg bruker sminke på skolen hver dag

♥ Jeg hater når sokkene mine faller av når jeg går ute

♥ Jeg hater når jeansene mine og de hvitesvartegrå sokkerne mine er til vask

♥ Jeg får 1000 kr hver måned

♥ Jeg har lenovo og hp skolepc

♥ Jeg skal kjøpe IPhone 5s en eller annen gang

♥ Jeg hater når folk sier dem er feite og stygge, for å få oppmerksomhet

♥ Jeg var veldig guttegæren i barnehagen, jeg løp etter dem med venninnene mine

♥ Jeg bruker mascara, foundation, concealer og øyenbrynspenn(noen ganger)

♥ Jeg kjøper de fleste klærne mine på bikbok

 

Noe vi har til felles? 

koselig sykebesøk

Hei!

Istad så var Ida her og vi hadde det veldig koselig. Vi gjorde ikke akkurat så veldig mye, men vi så på blogg videoer, spiste snickers sjokolade jeg hadde fått av henne, snakket sammen og så på tv. Jeg fikk en bamse, som det sto god bedring på og snickers sjokolader. Ida er så utrolig søt og jeg satt veldig stor pris på at hun kunne komme en liten tur på besøk siden jeg har blitt operert. Selvom hun ikke var her så lenge, så betydde det mye for meg at hun faktisk kom til meg og hun bor ikke akkurat nærme heller. 

Men nå har Ida blitt hentet og nå sitter jeg med den minste hunden min på fanget haha. Mamma er ute med noen venninner og jeg venter bare på at hun skal komme hjem, siden det er så kjedelig å bare sitte hjemme uten å gjøre noe. Stefaren min er jo hjemme da haha, men han driver å jobber med huset. 

Såret mitt på navelen er veldig vond fortsatt, men jeg renset det istad og byttet plaster. Gleder meg til stingene er borte og alt er grodd, for det er så ubehagelig at jeg ikke kan klø på det stedet når det klør der. Jaja, om en uke er det sikkert blitt bedre.

Hvordan går det med dere?

selfie

Hei!

Idag så er det skikkelig dårlig vær. Jeg tror det kommer til å regne ganske så snart. Menmen, det er jo ikke sommer enda så kan ikke forvente at solen er her hver dag. 

Jeg får besøk av Ida nå snart, hun er ihvertfall på vei. Jeg vet ikke hva vi skal gjøre, men vi skal nok snakke litt osv. Jeg har mye å si etter at jeg har vært på sykehuset. Men det blir koselig, ihvertfall når jeg har kjedet meg inne hele tiden siden onsdag. Jeg gleder meg faktisk til mandag så jeg får kanskje dratt på skolen haha, hvis jeg klarer det da. Jeg går ikke akkurat så veldig rett i ryggen enda, så jeg ser veldig teit ut når jeg går. Men det får gå, jeg har trossalt blitt dobbelt så mye bedre gjennom dagene. 

Litt selfie bilder

Oi, ja nå regner det gitt. Det var det jeg visste haha, det tok ikke akkurat lang tid. Men dere får ha en god helg og kose dere masse idag! 

 

Hva skal dere idag? /   /  Hva syntes dere?

magen min er plastret opp

Hei!

Ja, magen min er plastret opp som dere ser. Det er skikkelig vondt med det plasteret på navelen min, for den ligger ikke helt rett. Jeg kunne ta av plastrene om en uke, så det gleder jeg meg til. Jeg skiftet to plaster igår og sårene ser veldig bra ut, men var litt ekkelt å se stingene. 

Det gule på magen min er bare noe dem har sprayet på meg før operasjonen, for at dem skulle se at alle bakteriene var borte. Jeg må nok dusje idag, hvis jeg klarer å stå så lenge i dusjen da haha. Nå skal jeg sette på film, så vi snakkes. Må hvile litt utover dagen!

Magen min er veldig oppblåst..

operasjonen

Hei!

Igår tidlig om morgenen så dro jeg og mamma til sykehuset. Da vi var fremme så ventet vi veldig lenge på at jeg skulle bli hentet. Siden jeg er under 18 år, så var jeg på barneavdelingen. Jeg og mamma satt å ventet og ventet. En sykepleier kom å hentet meg. Jeg skulle måle hvor høy jeg var, hvor mye jeg veide og måle blodtrykket mitt. Etter det så gikk vi tilbake til mamma. Sykepleieren spurte meg om jeg vil ha bedøvelseskrem, så det fikk jeg. Den kremen skulle hjelpe sånn at jeg ikke fikk vondt av de små “slangene” som ble stukket inn i blodåret jeg fikk på hånden. Etterhvert ble jeg trøtt og sliten av å vente på at de skulle rope navnet mitt. Jeg sovnet på sofaen, for det var jo trossalt tidlig om morgenen. Da jeg lukket øynene og sov en liten stund, så hørte jeg dem ropte “Nathalie”. Hjertet mitt banket skikkelig fort, men jeg var veldig forberedt på at jeg skulle opereres. 

Da de hentet meg, skulle jeg skifte klær til sånne man måtte bruke når man er på sykehuset. Jeg skulle legge meg i en seng og vente på at noen andre sykepleiere skulle hente meg. Da de kom, så hilste de på meg og etter det så dro de sengen rundt omkring. Jeg syntes det var litt morsomt, for dem dro sengen forbi flere avdelinger, også tok vi heisen. Mamma var med hele veien. 

Når de hadde trillet meg gjennom flere avdelinger, så fikk jeg gå på toalettet. Jeg husker ikke helt rekkefølgen av hvor de trillet meg, for jeg husker egentlig ingen ting fra igår. Men jeg vet de trillet meg til et rom der hvor flere pasienter var. Der hilste flere sykepleiere på meg og de stillte meg masse rare spørsmål. De spurte meg om jeg klarer å gape høyt med tungen ut, så jeg sa ja og de sa jeg skulle gjøre det. Jeg gjorde det og det så sikkert skikkelig teit ut. 

Jeg ble trillet videre etter de stilte meg spørsmål osv. Jeg kom til det rommet der jeg skulle opereres og det var skikkelig rent og hvitt der inne. Jeg skulle legge meg på den sengen de skulle operere meg på. Jeg hadde fortsatt på meg den bedøvelseskremen oppå hånden. De stakk inn en sånn liten slange på hånden min, heldigvis kjente jeg ingenting. Etter det tok de en større slange på den andre hånden. Disse slangene er sånn de fører inn medisiner. På venstre hånd tok de inn noe som skulle gjør meg skikkelig svimmel. Jeg ble svimmel med engang de tok det inn og det var sykt ekkelt. Jeg så to av alt og følte jeg måtte kaste opp, men det gjorde jeg ikke. De ga meg narkose greia og sa jeg skulle trekke inn dype pust, så jeg gjorde det. Jeg telte nedover fra 10 og kom til 5. Allerede da sovnet jeg av narkosen. 

Jeg skal forklare dere litt om hvordan de har operert meg og sånt. De har operert meg gjennom navelen min, så det vil si at de har laget et lite kutt i navelen min. Under navelen min, litt lengre ned så har jeg tre kutt. En på hver sin side der hvor eggstokkene er, og en i midten. De tre kuttene har de tatt inn instrumenter. Før de begynte å operere så fylte de magen min med masse masse gass, så de skulle få et rom å operere i. Når jeg tenker meg om så er det sinnsykt ekkelt å tenke på at de har operert inni meg, uten at jeg har kjent noe. Men jaja, mamma gikk forresten ut av rommet når jeg sovnet av narkosen. 

Jeg vet ikke hvor lenge de opererte, eller hvor lang tid det tok men det tok lang tid. Når de var ferdige så våknet jeg på et annet rom, der jeg var i starten når de skulle spørre meg om spørsmål. Jeg skjønte ingenting, for alt gikk så “fort”. Det var nok bare fordi jeg hadde narkose. Men ja, da jeg var våken, så tok de meg over på sykehussengen igjen. Jeg fikk medisiner osv, fordi jeg følte meg dårlig. Jeg orker ikke å skrive alt jeg gjorde osv, selvom jeg egentlig har skrevet det meste allerede. Mamma var der når jeg våknet tror jeg. Så hun hadde kjøpt noe fint til meg. En sånn liten engel, to hjerte sjokolader, håndkrem og lip balm. Mamma er så utrolig god, når jeg har det vondt. 

Jeg hadde fortsatt de slangene i hånden. Jeg hadde aldri hatt det før, så jeg syntes det var litt spennende i starten, men etterhvert så var det vondt å ha dem der siden dem var inni blodårene mine og presset veldig. Jeg sutret hele tiden, for jeg visste aldri hvordan jeg skulle ligge. Det er vanskelig å gå når jeg har operert i magen, for man bruker magemusklene uansett hvordan man beveger seg. Jeg ble svimmel og likblek da jeg skulle prøve å gå på toalettet, når mamma og sykepleieren støttet meg bortover. Jeg ble dårligere og dårligere. Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre. 

Mamma sa vi burde dra hjem, siden det hadde vært mye bedre for meg. Jeg ville være lengre på sykehuset, for jeg føler meg så trygg der tilfelle det hadde skjedd noe. Men jeg og mamma dro hjem igår kveld rundt klokken 19. tiden ellerno. Jeg ventet på avdeligen, imens mamma dro ut å kjørte bilen nærmere sykehuset. Da hun var på vei opp til meg igjen, så hentet hun en rullestol. Jeg satt i den helt til bilen, siden jeg ikke klarer å gå.

Han som opererte meg sa at jeg hadde en stor cyste og mange små cyster. Også sa han at det kan ha vært medfødt, altså at jeg har hatt disse cystene siden jeg ble født og at de har vokst.

Inatt så sov jeg med mamma, siden man ikke kunne sove alene den første natten etter operasjonen. Jeg måtte hele tiden på toalettet i natt, så mamma måtte noen ganger hjelpe meg til og fra. Jeg lå bare i en posisjon i natt og det var veldig ubehagelig. Jeg klarte ikke å bevege meg noe, for da fikk jeg bare vondt i magen min da. Jeg har drukket masse masse vann, så det er sikkert derfor jeg måtte så mye på toalettet. 

Nå ligger jeg i sofaen hjemme med masse dyner og puter. Jeg orker såvidt å bevege meg. Jeg håper smertene går fort over, for dette er virkelig forferdelig. 

Hva syntes dere om dette? 

på onsdag skjer det

Hei!

Som de fleste sikkert vet nå, så skal jeg operere nå på onsdag. Jeg skal til ahus og operere vekk en 11 cm cyste som jeg har på min eggstokk. Jeg har lenge kjent at jeg har hatt vondt i magen og jeg har lurt på hva dette kan være. Jeg har kjent dunking i magen min og jeg har ofte hatt veldig vondt i magen. Jeg har det fortsatt, for de som lurer.

Jeg har gruet meg til dette skikkelig lenge, så jeg håper at det går bra. Jeg er åpen om dette, fordi jeg vil ikke at folk skal lage sitt eget rykte om hvorfor jeg var på sykehuset. Jeg er også åpen om dette så dere vet hvorfor jeg ikke blogger, hvorfor jeg kanskje har litt oppblåst mage. Jeg kommer ihvertfall til å gå ned noen kilo etter operasjonen. De fjerner jo trossalt en 11 cm cyste, som er en stor klump fylt med enten vann eller blod. Jeg skal ikke spise noe før operasjonen og heller ikke etter. Spørs om jeg klarer dette da, for jeg er glad i mat. Hehe, alle er jo avhengig av mat når de er sultne, så jeg kommer selvfølgelig til å bli sulten.

De skal skjære opp nederst på magen min, så jeg vil få et arr eller to. Jeg vet ikke, men det eneste jeg vet er at jeg vil få arr. Det er ganske forferdelig å tenke på, for ingen vil jo ha arr på magen, eller noen arr på kroppen i det hele tatt. 

Jeg fant noen bilder på google for å vise dere hvordan en cyste ser ut og hvor den ligger. Denne cysten på bildet er 6 cm, men min er 11 cm, så da kan dere tenke dere hvor stor min er. 

 

Hva syntes dere?

INNKJØP

Hei!

Jeg var på strømmen en tur med mamma istad. Jeg må bare innrømme at jeansene på cubus er virkelig så utrolig deilige. Jeg hadde en del jeans derfra før, men i det siste har jeg bare kjøpt jeans på bikbok. De buksene man finner på bikbok er veldigveldig fine, men de er så sykt dyre. En jeans koster liksom 500-600 kroner der, hvem gidder å kjøpe en jeans derfra når man får like fine og deilige jeans på cubus for 200-300? Jeg kjøpte meg ihvertfall en på cubus idag. 

Jeg kjøpte meg også en bh på cubus, som også var veldig god. Jeg prøvde den nettopp, men jeg syntes bhen var litt for liten, så tror jeg må gå opp en størrelse større uffuff. Jaja, sånn går det når man ikke orker å prøve bh haha. 

Jeans fra Cubus 299,- 

Bh fra Cubus, to for 179,-

Hva syntes dere? /   /  Hvor kjøper du dine jeans?

bloggere som gir meg inspirasjon

Hei!

Det er utrolig mange bloggere jeg ser på hver dag. Jeg har noen faste som jeg leser hver dag, også er det noen blogger jeg bare finner på topplista. Det er litt forskjellig, for jeg går noen ganger bare gjennom blogglista, også ser jeg på dem. Jeg liker blogger som gir meg masse inspirasjon selvfølgelig, også liker jeg at dem har stor fin header og lyse farger på designet sitt.

Det er mange som har en blogg med et tullenavn og blogger om skikkelig unødvenige ting, med dårlig kvalitet på bilder og design. Jeg går aldri inn på de bloggene, for jeg interesserer meg ikke så mye i dem som legger ut masse tull. Jeg skriver sikkert litt tullete innlegg jeg også, men jeg prøver å skrive så fint og ryddig som mulig. Men det er også en veldig vanskelig ting å gjøre, nemlig å få innleggene ryddige.

Disse bloggene gir meg masse inspirasjon! De er veldig flinke bloggere og jeg har lest bloggene siden dem startet bloggen sin:)

Trykk på bildet for å komme inn på bloggen dems

 

Leser du noen av disse bloggene?