13 forskjellige rom inspirasjon


Hvilket rom likte du best? 

#rominspirasjon #rom #inspirasjon #dreamroom #wants

fargerik frukt

Hei!

Akkurat nå sitter jeg å koser meg med frukt cocktail, også fikk jeg nettopp besøk av mine fettere som skal sove her hos oss inatt! 

Hva syntes dere?

høsten bringer frem farger

Hei!

Det er så sinnsykt deilig med høstferien, for da slipper jeg å stå opp tidlig for å ta toget til skolen. Helt til nå så har jeg hatt besøk av venner på forskjellige dager, også har jeg vært på overnatting hos en veldig god venninne helgen som var! Jeg har hatt det kjempe koselig og håper jeg får funnet på noe helt til skolen starter igjen. Selvom det er høstferie, så savner jeg faktisk skolen en del. Der er vennene mine og alt jeg har blitt så glad i. 

Hva liker dere best med høsten? /   / Hvor skal/er du i høstferien?

klippet håret

Hei!

Jeg var på Strømmen med mamma og søsteren min istad, for å klippe oss. Så nå har jeg endelig fått vekk de slitte tuppene som tugger seg sammen etter en dusj, hahah. 


Hva syntes dere?

månedens bilder

Hva syntes dere?

overnatting

Hei!

Idag er det endelig høstferie, så jeg skal natte hos en venninne som heter Poshia i hele helgen! Vi har vært på Strømmen og kost oss idag, så nå sitter vi å koser oss med sjokolade, chips og brus. Imorgen har vi ingen planer, så hvis dere vil finne på noe med oss så kontakt meg på kik: nathaliemantyy

Hva syntes dere? /   /  Hva har dere gjort idag?

sparer øyenbryn

Hei!

Jeg har glemt å fortelle dere at jeg holder på å spare øyenbryn, for jeg skal nemlig til frisøren en dag så de kan nappe og fikse. Jeg tror egentlig jeg nappet litt for mye engang, som har gjort at de er helt forskjellige nå. Jeg er glad for at jeg endelig skal få fikset øyenbrynene mine, for jeg syntes de ser helt forferdelige ut, ihvertfall nå som jeg ikke har nappet noe på en stund.

Altså som dere ser så var det ikke akkurat ille det øyenbrynet til høyre, men problemet var at begge brynene mine var ikke like. Så nå må jeg bare vente til jeg får fikset dem som jeg ønsker å ha dem!

Jeg liker veldig godt brynene til Betina, så tror nok jeg skal ha noe lignende, men jeg er ikke helt sikker enda. Hvordan øyenbryn tror dere at jeg hadde kledd?

Hva syntes dere?