Lar den forbli i mitt blod & hjerte ♡

Hei folkens

Etter en utrooolig lang “pause” fra bloggen, så har jeg sittet for meg selv og tenkt over hvor mye jeg virkelig savner det å kunne sitte å skrive. Liam kjæresten min har fortalt meg flere ganger at jeg må fortsette å blogge om det er det jeg liker, og han har inspirert meg til å starte igjen. ♥Beklager for den lange pausen, men vi mennesker har et annet liv utenfor det sosiale på nettet også. Det er mange av dere som har fulgt meg hele veien, helt fra starten i 2012. Jeg elsker å skrive, jeg brenner for det å kunne sitte å skrive om alt og ingenting. Jeg husker så godt at jeg løp hjem nesten hver dag etter ungdomsskolen, bare for å kunne ta bilde i bra lys ute. Jeg husker så godt at jeg satt i flere timer og jobbet med denne bloggen. Det å kunne sette seg ned og skrive om alt fra hverdagen, turer, opplevelser og meninger, er noe jeg alltid har hatt interesse for. Jeg har skrevet om ganske mye forskjellig her og det er forskjellig fra person til person, hva som er interessant å lese om. Jeg har jo også bygget meg mer og mer opp gjennom årene, noe som er ganske vanlig når man har blogget i flere år. Som flere av mine faste lesere vet, så har jeg skrevet om personlige ting og skrevet om mine egne meninger om forskjellige saker tidligere. På bloggen føler jeg meg fri, jeg føler meg hjemme her og jeg har delt utrolig mye her med dere oppover årene. Alt fra kjærlighetssorger, opplevelser, mobbing og min hverdag på skolene jeg har gått på. Derfor tenkte jeg nå at jeg har fast bestemt meg på at bloggingen, den forblir i mitt blod og hjerte. Det er vanskelig å legge fra seg noe du allerede startet med fra starten av tenårene, også plutselig bare “droppe” det, når bloggingen var en del av min lille hverdag og en stor del av livet mitt. Jeg så igår at selv om jeg ikke har skrevet noe, så har mange av dere vært innom bloggen min, noe som er veldig rørende for meg. 

Så det jeg tenker da, er at jeg blogger når jeg føler for det og når jeg har tid. Jeg har nylig flyttet til Nannestad med kjæresten min, som jeg fortalte dere om igår. Jeg leter etter en jobb nå, så det må jeg prioritere aller først, ettersom jeg bor i egen leilighet nå. Jeg har også en kjempe flott kjæreste som driver mye med bilder/videoer og redigering, så jeg tror nok at jeg kommer til å få masse hjelp av han til å ta bilder, om jeg så skulle trenge det. Jeg vet ihvertfall at jeg kommer til å fortsette skrive, for det er dette jeg brenner for. Det er synd at blogsoft skal legges ned den 9.april, men for de som er heldige får overført bloggen sin til en ny nettside, slik at de kan fortsette med bloggingen sin. For de som ikke får godkjent søknad om å få beholde bloggen, de må laste ned alle tidligere innlegg m.m, fordi bloggen deres vil bli slettet. Jeg har hatt en veldig fin stund her på blogg.no og ser frem til å skrive videre frem til den 9.april. Så får vi bare håpe på at min blogg også blir overført til en ny nettside når blogsoft legges ned, for det er 1800 søknader der bloggere har sendt søknad om å få beholde og å få overført bloggen sin. 

Jeg har dessverre ikke tatt noen bilder disse dagene, så da bare slenger jeg på noen bilder fra England 🙂

 

Bor ikke med familien lengre

Kjære lesere ♥

Tiden har gått utrolig fort og det er en del bra ting som har skjedd i det siste. Jeg var i England med kjæresten fra 16.desember frem til 23.januar, og det har vært helt fantastisk. Familien hans bor i England, så vi hadde en liten “ferietur”. Vi feiret både julaften, bursdagen min og nyttårsaften sammen med familien hans. Det har vært kjempe koselig og jeg har storkost meg med både shopping, turer, kino, filmet til kjærestens musikkvideoer, spist god mat/dessert og selvfølgelig hatt fine stunder sammen med hans familie. Jeg må virkelig si at England er et sinnsykt fint land og det er så mye man kan oppleve der. Nå var jo vi der i veeldig mange uker, så jeg fikk sett en del jeg aldri har sett før, som da jeg var i England i 2014. 

Etter England har vi for det meste egentlig bare slappet av. Kjæresten driver mye med musikken sin, og vi var i studio på fredagen som var. Etter studio dro vi hjem til meg og sov over hele helgen. Var så koselig å få sett familien min igjen etter så lang tid i England. Vi hadde også besøk av fetterne mine og sønnen til stesøsteren min. Det ble også en del redigering med musikkvideo på kvelden, så han jobber godt med det. På søndag så pakket jeg flere bagger og vesker med både klær, såper, sko, jakker, sminke og litt av hvert egentlig. Det dere lurer på nå er vell sikkert hvorfor, men nå skal jeg komme til poenget. Jeg har nemlig flyttet inn til kjæresten, så da ble det en del jeg måtte pakke. Ettersom vi var i England i flere uker, så hadde jeg med en del klær, så heldigvis hadde jeg klær her fra før av da vi dro fra familien min. Det er en stor forandring for meg, for jeg er vant til å alltid ha familien tilstede og det eneste jeg trengte var å lukke opp døren på rommet, så satt dem i stuen. Det gjør dem ikke nå lengre, men lang reisevei er det jo ikke akkurat, bare rundt en time ca. 

Jeg har da lagt alle klærne mine i skapet og fått lagt ting på plass, så det føles deilig. Jeg var jo hos kjæresten i mange uker uten å dra hjem, før vi dro sammen til England, så jeg har blitt ganske vant til hjemmet hans. Det er også litt godt å få flyttet ut, nå som jeg er 21 år gammel og trenger litt mer tid for meg selv, så jeg får fokusert bedre med jobb. Vi skal på IKEA på torsdag, for å handle litt sammen med mamma, så det gleder jeg meg til. Det er alltid gøy å kikke litt på interiør til hjemmet, ihvertfall nå som jeg skal bo for meg selv sammen med kjæresten. 

♥ Husk at du alltid kan sjekke min Instagramprofil, dersom du ønsker å se meg mer aktiv; nathalielake