vært med gutta idag

Hei!

Beklager for lite blogging, men jeg har hatt så mye å gjøre disse dagene. Men idag så tok jeg, Redir og Tareq toget til Strømmen rett etter skolen. Vi har gått litt rundt, sett på klær, spist mat og kost oss. Rundt 20 tiden så tok jeg bussen hjem til mamma og pakket bag, for jeg skal være hos pappa i hele helgen.

Nå sitter jeg i stua og slapper egentlig bare av. Jeg har tenkt til å spise litt før jeg går å legger meg, så dere får ha en fin kveld videre!

Meg & Redir

Hva har du gjort idag? /   /  Hva syntes dere?

Denne filmen av meg får meg til å gråte

Denne “filmen” av meg som jeg har laget får meg til å gråte. Jeg lagde den da jeg var litt nede. Jeg tok med Eminem sin sang, fordi den passet til videoene mine.

Hva syntes dere?

Jeg var den minste bukken

Hei!

Idag så hadde vi innebandy i gymmen, så det var gøy for jeg har ikke gjort det siden ungdomsskolen. Vi hadde bukkene bruse fremføring i norsken, noe som var litt morsomt. Vi var 4 stykker i gruppen vår og jeg var den minste bukken. Det var egentlig ganske flaut å vise det foran alle i klassen, for jeg måtte krabbe på pulten haha. Jeg syntes vi burde ha flere sånne fremføringer, sånn som vi hadde idag. Da hadde skolen vært litt mer spennende å dra på.

Når jeg kom hjem fra skolen så spiste jeg middag og slappet av. Jeg skulle egentlig være med mamma på trening idag, men i det siste så har jeg ikke følt meg helt bra og idag skjalv jeg i kroppen fordi jeg hadde spist for lite mat å skolen. 

 Hva har du gjort idag? /   /  Har du hatt en klein fremføring?

kyllingsalat

Hei!

Istad så spiste jeg en veldig god kyllingsalat til middag. Jeg har hatt vondt i magen idag og har vært veldig sulten på skolen, så det var godt med mat. 

Nå så har jeg og stesøsteren min laget oss litt kakao, så nå tenkte jeg å bare slappe av litt. Dere får ha en fin kveld!

Hva spiste dere til middag?

dagens antrekk

Hva syntes dere om antrekket?

drar til Benedicte

Hei!

Nå så har jeg nettopp fikset meg og pakket bag, for jeg skal overnatte hos Benedicte. Det blir spennende, for dem har nesten nettopp flyttet dit og jeg har aldri vært der før. Jeg og Benedicte har ikke møtt hverandre siden jeg feiret bursdagen min med familien, så det blir koselig å se henne igjen. 

Vi kommer sikkert til å ta noen bilder, så jeg blogger senere idag!

Hva skal dere idag? /   /  Hva syntes dere om bildene?

look into his eyes and tell me this doesn’t hurt

Hva tenker dere når dere ser dette bildet? 

tragisk at Justin er arrestert.

Hei!

Idag har jeg ikke akkurat hatt på meg noe spesielt. Jeg hadde bare helt vanlig mørk jeans, hvit topp og rosa hettegenser. Jeg har ikke følt meg så bra idag, siden jeg hadde så vondt i magen, derfor jeg ikke orket å styre sånn med hva jeg skulle ha på meg idag hehe. 

Skoledagen idag har ikke vært noe annerledes enn andre dager. Jeg har bare vært sinnsykt trøtt og sliten, så jeg sovnet nesten hehe. Det er ikke alltid så lett å holde seg våken på skolen, når det ikke er noe gøy man gjør. 

Men idag når jeg kom hjem, så bare lagde jeg meg mat for jeg var skikkelig sulten. Også gikk jeg litt innom forskjellige nyheter, så kom Justin opp. Uff, jeg syntes virkelig ikke dette er noe morsomt. Jeg vet det er dumt alt det Justin har gjort, men jeg syntes også synd på han. Justin har hatt vanskelig oppvekst og han har slitt mye oppover årene. Den haten han får er helt tragisk, at noen virkelig gidder å si så mye stygt om han. 

Hva syntes dere om det Justin gjør? Jeg syntes vi burde støtte han og hjelpe han opp igjen, sånn som moren Pattie sier. 

Hva syntes dere? /   /  Hva har dere gjort idag?

 

LIK & KOMMENTER HJERTE OM DU STØTTER JUSTIN

står meg nær

Hei!

Jeg vil bare fortelle dere at jeg har verdens herligste bestevenn, som heter Benedicte. Mødrene våre trente sammen da vi var små, så da ble jeg og Benedicte kjent med hverandre. Vi var 4 år gamle da vi ble kjent og nå er det 12 år siden første gang vi møtte hverandre. Tiden har gått så utrolig fort og vi har hatt så mange gode minner sammen. 

Benedicte er den eneste venninnen jeg forteller absolutt alt til. Jeg stoler helt fullt på Benedicte. Henne vet alt om meg, nesten litt for mye. Vi har gått gjennom veldig mye sammen og vi har alltid vært der for hverandre når det er noe. Hadde jeg ikke blitt kjent med Benedicte, så hadde ikke livet mitt vært det samme. Henne har gjort livet mitt fantastisk. Benedicte har alltid vært den eneste jeg har gått til når jeg har vært lei meg. Tusen takk for alle de gangene du virkelig har vært der for meg. Alle de gangene du har kommet hjem til meg for at jeg skal ha en skulder å lene meg på når alt ikke er som det skal. 

Jeg vil bare si at jeg vil alltid være her for deg, uansett hvilket valg du tar. Du er som en søster for meg. Vi har diskutert og kranglet en del, men det har bygget vårt vennskap. 

Benedicte, du betyr alt for meg og uten deg så hadde det ikke vært noe meg. Jeg håper vi holder kontakten resten av livet og at vi står hverandre nær hele veien. 

 

Her er det noen bilder fra tid til tid:) 

Håper du ser dette innlegget Benedicte, for jeg elsker deg så sykt mye. Du bare vet ikke.

BLE DU LINKET?

http://signebd.blogg.no/

http://ingridbergsten.blogg.no/ 

http://emiliener.blogg.no/


http://izzylove.blogg.no/

http://emiliep.blogg.no/

Ble du linket? Vil du bli linket neste gang så kommener under:)