super koselig feiring!

Hei!


Bursdagsfeiringen til tante idag var kjempe koselig. Vi spise gode kjeks med ost, spekeskinke, bær og mye annet godt! Det var gode kaker, spesielt den gulrotkaken. Det var godt og lunt, peisen sto med flammer. Fetterne mine og kusinen min lekte med lego og familien hadde hyggelige samtaler. Tanten min og hennes kjæreste Lars bor sammen i en topp leilighet i Oslo med super flott utsikt. 

Det var veldig koselig bursdag og det var godt å se hele familien igjen. Neste gang vi blir samlet er på min bursdagsfeiring som skal bli den 18.desember med hele familien min på mamma sin side og familien til stefaren min! Det kommer nok til å bli super koselig. 

Meg, mamma og lillesøsteren min Malin 🙂

Hva syntes dere?

Hvordan gjøre ombrè hjemme!

Hei!

Jeg kjøpte meg ombrè farge igår kveld og jeg har sett en del på ombrè videoer på youtube, så jeg prøve å få med meg hva det viktigste var å gjøre. Jeg legger under video på dette innlegget, så om det er fler som ønsker å gjøre dette hjemme, så kan dere sjekke ut videoen. Jeg valgte da blond ombrè, ettersom jeg har mørkeblondt hår og ombrè er liksom det at man har mørkt på toppen og lysere nedover. Pakken kostet 195 kroner på Cubus. Jeg ringte først hm og spurte om prisen der og det kostet 189, men det var på Strømmen storsenter. Denne pakken her fantes ikke på hm på metro senteret, så da ble det Cubus. 

Det første jeg gjorde var å gre igjennom håret mitt ordentlig, så det ikke ble igjen noen tugger. Da hadde ikke fargen kommet godt gjennom håret. Jeg delte håret mitt i to, og da måtte jeg ha skillen min der jeg pleier å ha den. For hvis jeg farger tuppene imens jeg har midtskille eller en annen skille jeg ikke pleier å ha, så blir alt på feil sted når du legger din riktige skille etterpå! Jeg passet på å ha et speil foran meg og et godt lys, så jeg så alt jeg gjorde. Jeg tok meg min tid, og det tok ikke akkurat lang tid før farget satt. Jeg vasket det etter 15 minutter, med engang jeg var ferdig med å farge det. For fargen trakk seg godt inn med engang, så da ble det null problem! Etter det vasket jeg håret mitt kjempe godt imens jeg hadde på hanskene. Jeg gnidde ordentlig, så tok jeg i den shampooen og balsamen som fulgte med. Det var alt i ett, så vasket jeg håret godt og grundig, til alt var i. 

Resultatet vises på bildene under her. Jeg var på Strømmen vgs, som vi skal resten av uka, for å se hvordan det er å jobbe som frisør. Jeg skal nemlig ta frisør linja neste år på Strømmen, så dette er virkelige morsomme skoledager. Idag vasket vi håret til hverandre og krøllet det, så under her ser dere krøllene jeg fikk! Ble ganske fint, men halvparten av krøllene er ute nå. 

 

 

 

Hva syntes dere?

Hva har jeg i skoleveska?

Hei!

Jo, det jeg har i vesken min når jeg skal på skolen, er egentlig ikke så mye, men kanskje dere syntes det er spennende å se hva en annen jente har i vesken sin? Dette her er det jeg har i vesken min hver dag. Noen ganger har jeg med sminkemappen min, noen ganger ikke. Jeg har alltid med pc’en min, men tok den ikke med på bildet. Jeg har alltid med tlf lader, for jeg går fort tom for strøm når jeg nesten alltid har lange skoledager. Jeg har også med håndkremen min, tilfelle jeg blir tørr på hendene, det samme med leppomadene. Jeg har alle bøkene mine i skapet på skolen, heldigvis. Så jeg bærer ikke en tung veske akkurat! Penal må man jo alltid ha med, eller jeg liker å ha med alt jeg trenger på en skoledag. Body spray er som regel greit å ha med, så jeg lukter godt utover en lang dag. Drikkeflaske pleier jeg å ha med, så jeg kan fylle på vann fra maskinen på skolen. Hvis jeg har penger, kjøper jeg drikke istede. 

Jeg vet at de fleste jenter har ihvertfall enten parfyme/body spray, håndkrem eller leppomade i vesken sin. Det er noe vi jenter er liker å ha med, for at vi skal føle at vi har med oss det vi trenger. Hvis jeg har gym, så bruker jeg som oftest den nye baggen min, for da har jeg plass til gymtøy, sko og sminke. Ellers så bruker jeg den svarte skinn vesken min. Jeg er mer glad i veske, enn sekk. For veske er på en måte penere og jeg har mer kontroll på tingene mine, enn hvis jeg bruker en sekk som jeg har null kontroll over. 

Hva har du i skolevesken din? /  /  Bruker du sekk eller veske?

Om tiden bare kunne gått litt kjappere.

Hei!

Idag så har jeg følt meg litt dårlig og har hatt vondt i magen. Jeg var sliten og tok bare på meg en kosedress og flettet håret fort opp i en hestehale. Jeg føler alltid at hver gang det er dårlig vær ute, som overskyet og slaskete fra litt snø, så blir jeg automatisk dårlig. Når det er fint vær, blir jeg glad og er i godt humør. Det smitter meg på en måte, hvis dere skjønner! Noen av dere har sikkert også følt det samme engang. 

Men idag er det tirsdag, jeg og kjæresten har ingen planer om hva vi skal gjøre idag. Blir vell som igår, rydde litt, vaske klær og sånt. Er jeg den eneste eller er det flere enn meg som også vrir seg rundt i sengen og ikke klarer å holde seg i ro når man har magesmerter og ryggsmerter? Jeg føler ihvertfall hver gang jeg har mensensmerter, så klarer jeg aldri å sove og ligge i en stilling, jeg bare vrir meg hele tiden og sutrer. Men heldigvis går jeg på p-piller for at jeg ikke skal ha så utrolig mensensmerter og jeg hopper som oftest over mensen, for å slippe smertene. Jeg må le av de videoene på youtube om hvordan det er for oss jenter å ha mensensmerter, og hvordan det generelt er å ha det! Jeg er glad jeg ihvertfall kan ha en godgutt ved siden av meg når jeg er dårlig, men jeg fikk nettopp høre av han at han også føler seg dårlig, så da får vi bare passe på hverandre som alltid. Pleier som regel å bli massert nederst på korsryggen av han her, hver gang jeg har smerter. 

Jeg leter forresten etter et nytt bloggdesign og jeg har lyst på en header, men jeg bruker alltid ekstremt lang tid på å lage en header. Jeg setter stor pris på hver gang noen lager header til meg. Om noen ønsker det denne gangen også, så er det bare å kommentere i kommentarfeltet, eller si et lite pip på facebook. Hvis noen lager header til meg, og har blogg, så deler jeg bloggen din på et eget innlegg! 

Hva er din plan for idag?

Selger min Svea for 3000 kroner!

Hei!

Jeg selger min Svea i brun med ekte pels for 3000 kroner. Den er i str. M og passer meg bra og jeg er i str. S. Jeg kjøpte den i 2013 sent på året og grunnen til at jeg ikke vil ha den lengre, er fordi mamma har kjøpt en annen jakke til meg. Den har mistet noen knapper, for de faller fort av, men slike knapper kan man bare kjøpe igjen og sy på. Ellers så er det ikke noe annet som er galt med den. Jeg ønsker at en som vil kjøpe den har ønsket seg Svea i ekte pels, eller har lyst på en Svea for en billigere penge. Svea med fake pels koster 4000 kroner og jeg kjøpte den med ekte pels. Så derfor selger jeg den for 3000 kroner!

Hvis det er noen som ønsker å kjøpe den, så kontakt meg på Facebook. Jeg sender ikke jakken, så den må helst bli hentet i nærheten av meg, i Rælingen, Lillestrøm, Strømmen, Skedsmo eller i Lørenskog. 

 

Noen av dere som ønsker å kjøpe?

Fikk mye for pengene!

Hei!


Jeg har et nytt innkjøp og jeg har ventet så lenge på å få kjøpt det. Jeg har kjøpt meg ny pc, nemlig en Toshiba Chromebook 2. Det er ikke en helt vanlig pc, du kan ikke gjøre så mye på den uten nett, men jeg er jo ikke på pc’en uten nett uansett så det er ikke noe problem for meg. Jeg liker den kjempe godt og den er ganske enkel å bruke, ser litt ut som en macbook med tastaturet. Jeg kjøpte den for 3000 kroner, så jeg brukte stipendet mitt på det. Jeg har ventet så lenge på å få kjøpt meg en ny pc, og endelig fikk jeg kjøpt meg det.

 Jeg fikk 3577 kroner i stipend, ettersom jeg går design- og håndverk linjen. Så da hadde jeg en del penger igjen etter jeg kjøpte meg pc’en. Siden jeg hadde igjen over 500 kroner så kjøpte jeg meg en helly hansen bag på XXL. Den kostet 399 kroner, rundt der. Jeg husker ikke helt eksakt prisen, men den er ihvertfall passe i størrelsen og jeg liker fargene på den!

Hva syntes dere om innkjøpet?

Buss forsinkelse er årsaken til at vi ikke rekker skolen!

Til dere foreldre, eller lærere der ute. Det er ikke alltid vår feil for at vi kommer forsent til skolen. Vi står opp tidlig nok, står og venter på bussen for å rekke å komme til denne skolen. Bussene kommer ikke alltid når de skal. Enten er de veldig forsinket, eller så kommer den ikke i det hele tatt! Det er ikke få elever som skal på skolen akkurat og bussene er nesten alltid stapp fulle. Det hender noen ganger der bussen er så full at bussen bare kjører forbi, som faktisk skjedde med meg igår. Da måtte jeg vente på neste buss, den kom heldigvis 5 minutter etterpå. Igår så var den bussen jeg skulle ta 13 minutter forsen. Også når den først kommer, så er den for full og kjører forbi. Da tenker jeg, javell bussjåføren kunne vell sluppet inn en person? Siden jeg måtte ta neste buss brukte jeg enda lengre til på å komme meg til skolen, for denne bussen kjørte en helt annen rute.

Lærere, eller skolen setter for store krav til oss elever. Jeg rekker ikke spise frokost, jeg har ikke rukket å fikse meg til skolen. Så stresset er jeg hver dag. Jeg er en jente som alltid sier ifra til klassen eller læreren om at jeg er på vei, men er forsinket. Jeg tror ikke lærerne setter noe pris på at vi elever faktisk sier ifra. Det bør gå oftere buss på morgenen, og bussen bør komme presis. Noe den aldri gjør!!! Da får vi nemlig anmerking eller fravær, bare pga disse bussjåførene.

Det er ikke bare jeg som opplever dette, det er hele verden sikkert. Hver dag ser jeg alltid mange mange som kommer forsent til skolen. Vi starter klokken 08.20 på skolen, her hvor jeg går på Skedsmo vgs. Også slutter vi nesten 15.40 hver dag. Hvordan skal vi få tid til søvn? Etter skolen slapper man litt av, vi må spise, se igjennom hva vi har neste dag, snakke med de andre elevene om oppgaver, prøver og innleveringer. Tiden går fort og plutselig er klokken 22. Jeg sjekker klokken sikkert rundt 4 ganger hver natt bare fordi jeg er drit redd for å ha forsovet meg, noe jeg sjeldent gjør! Jeg klarer såvidt å sove, for jeg tenker ofte på hvordan vil morgenen bli? Kommer bussen til å være forsen idag også, så jeg må stå ute og fryse?

Det er mange elever som bor langt unna skolen, ca 3 timer. De må da tog, buss og taxi. Jeg er heldigvis heldig der! Jeg bor ikke langt unna, men forrige år så gjorde jeg det. Det var umulig å komme på skolen i riktig tid. Da startet vi 08.45, også var jeg alltid fremme kl 09.15. Da er det ikke min feil. Jeg måtte ta buss, tog og buss. Hadde jeg tatt buss hele veien hadde det tatt 2 og en halv time. Noe jeg ikke orket.

På vinteren kommer bussene til å være enda mer forsinket, og da får vi mer og mer fravær. Jeg syntes ikke det er riktig.

Idag så sto jeg opp 06.30 og tok bussen 07.15. Da var jeg en time for tidig på skolen, noe som er veldig kjedelig. Enten må jeg komme en time for tidlig, eller så må jeg komme noen minutter forsent. Da velger jeg heller å komme koen minutter forsent, så rekker jeg å spise frokost. Jeg blir fort svimmel på morningen om jeg ikke spiser frokost og da blir det vanskelig for meg å konsentrere meg på skolen. Vi får ikke lov å sitte å spise i timen heller.

Har du opplevd dette? DEL innlegget og la lærere og foreldre få vite årsaken.

Justin kommer tilbake!

Det er sagt at Justin Bieber kommer tilbake til Norge. Vi vet ikke når, men jeg fikk vite at han kommer tilbake i 2016 med en stor verdens turné!

Da håper jeg at alle fans blir fornøyde og at han ikke stikker fra scenen. Jeg forstår han godt. Ingen super stjerner som han liker å bli tatt på den måten når han sier stopp. Fansene prøvde å ta genseren han tørket opp vannet med, da ble jeg irritert. Men det var kanskje litt unødvendig av han at han stakk så fort.

Jeg har lest mange steder at dette her var veldig planlangt, men jeg tror ikke det. Noen sa at han hadde diaré, så han stoppet konserten, noen tror han gjorde det fordi han skulle komme med et nytt album og derfor avsluttet han konserten, for at alle skulle se det nye albumet. Mye rart folk tror på! Han har kommet med ny sang nå ” i’ll show you”.

Hva tror du grunnen er?

Pass på hva du sender på snapchat!!

Tar du bilde eller video, så vil alt bli lagret automatisk hos snapchat. De som eier snapchat. Bare du tar video eller bilde, så har dem det. Ikke bare hvis du sender det, men hvis du også velger å slette det bildet du tok eller videoen. Jeg har hørt mye om dette nå og jeg ser mange deler det videre og videre. Derfor velger jeg å dele det her på bloggen.

Pass ekstra godt på hva du tar bilde/video av. Disse bildene kan bli solgt, redigert på, sendt til andre land og brukes til mye mer enn bare det. Vennligst del dette!

Snapchat har oppdatert seg til mye bra, med ekorn stemme, mørk stemme og den jeg syntes er aller best er dwn som gjør alt baklengs. Dette har blitt veldig populært! Jeg bruker det mye nå og syntes det er morro at snap har kommet med sånt. Det har jeg ventet mye på.

Før sa dem bare at alt ble lagret, men nå er det oppdatert ordentlig og det er helt sikkert nå at alt blir lagret.

Del videre!