Får ingen fritid - skoledagen er for lang!

Hei!

Skoledagen idag har vært veldig lang. Jeg er så sliten hver dag etter skolen. Som regel sovner jeg ikke før rundt klokken 02 tiden, men igår kveld la jeg meg faktisk klokken 23.49. Jeg sjekket faktisk klokken da jeg la meg, for jeg ble litt sjokkert av at jeg la meg så tidlig. Det er egentlig ikke tidlig, men for meg som har søvnproblemer og bruker evig tid på å sove, så er det veldig tidlig. 

Jeg har sinnsykt vondt i ryggen min og har masse smerter i føttene. Vi står nesten hele tiden, hele dagen på skolen når vi har frisør. Vi får ikke lov til å sitte når vi klipper. Det har vi fått streng beskjed om at ingen frisører gjør, men jo jeg har sett fler frisører som sittet og klipper, enn at de står. Så det der skjønte jeg ikke helt. Ryggen min er vondt fra før, så jeg skjønner ærlig ikke hvorfor jeg valgte denne linjen. Jeg elsker hår, sminke osv, men det å ikke kunne sitte imens man klipper er drøyt. Akkurat nå så skal jeg møte kjæresten. Vi får nesten ikke vært med hverandre, fordi jeg slutter så sent. Vi får bare vært med hverandre i noen timer, før klokken tikker avgårde. Imorgen slutter vi faktisk klokken 14, så det er tidlig nok for meg. På tirsdag har jeg fri hele dagen, fordi folk i klassen skal på skogstur i gymmen og jeg har fritak - er ferdig med gym. Veldig veldig deilig må jeg si, for da har jeg tid til å gjøre mye annet jeg ikke har tid til ellers. Jeg trenger å vaske klær, rydde, slappe av og alt det der. Etter skolen har man nesten ikke tid til noe, man vil egentlig bare ligge å slappe av enn å sette på klesvask, så det å få fri er deilig. Når jeg kommer hjem, etter å ha vært litt med kjæresten, så skal jeg dusje, sette på vask og ta meg en stor kopp varm te. Jeg trenger det og jeg fortjener det, etter en så lang dag. 


Hva syntes dere?


  7 kommentarer på "Får ingen fritid - skoledagen er for lang!"

Postet av: Henriette Celin
Uff, kjedelig å ha slike smerter og attpåtil ikke få sove så mye om natten.

Du får kose deg med kjæresten, og ha en fin dag videre ^^
07.09.2016, 17:33
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Henriette Celin: Uff ja, det er veldig kjedelig. Jeg får skikkelig smerter i hele ryggen.. Tusen takk, håper du får en fin kveld videre :)
07.09.2016, 21:20
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av: Sofie Caroline Nilsen
Uff, er tungt å stå så mye. Får evnt prøve å investere i noen bedre sko? Merker selv dager der jeg går/står mye hvor viktig det er at jeg bruker riktige sko
07.09.2016, 17:37
URL: http://www.sofienils1.blogg.no
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Sofie Caroline Nilsen: Jeg bruker ganske bra sko, men det er nok det at vi står så mye og det blir mye vekt i føttene. Jeg merker godt sånt jeg også, så derfor jeg bruker bra sko.
07.09.2016, 21:19
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av: Anonym
Jeg er helt enig med deg, vi får nesten ikke noe fritid etter skolen! Enten så er det lekser eller aktiviteter som står på planen, jeg som slutter 15.30 hver eneste dag bortsett fra Onsdag da vi slutter 11.30, jeg skjønner deg veldig godt :)

Forresten veldig fin blogg!
07.09.2016, 17:50
Postet av: Nathalie Sabine Mäntylä
Anonym: Ja, det er godt å høre at det ikke bare er jeg som føler slik.. Er veldig tungt å ha lange skoledager! Tusen hjertelig!
07.09.2016, 21:18
URL: http://nathaliemantyla.blogg.no/
Postet av: Henriette Celin
SV: Takk, og samme til deg ^^
08.09.2016, 00:08
URL: http://www.bergensergenser.blogg.no

Legg igjen en kommentar:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

Follow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on BloglovinFollow on Bloglovin


Hei! Mitt navn er Nathalie Sabine Mäntylä, er 19 år og bor i Rælingen. Jeg har hatt denne bloggen i 5 år. Blogger om hverdagen min, innkjøpene, tankene mine, antrekk, videoer og produktanbefalinger. Håper du liker bloggen min, klem ♥

+ Legg meg til som venn


Kontakt/sponsorer: natti97@live.no

Design laget av Julie Viktoria
hits